-
@سجاد-ذوالفقاری سلام خواهش میکنم
بپرسید
اگر یادم مونده باشه میگمamirh_hmyf
سوال درمورد اینه که باتوجه به سوال وقتی که به ما اختلاف تعداد الکترون و تعداد نوترون رو میدن از کجا بفهمیم که تعداد نوترون ها بیشتر بوده (n-e=اختلاف ) و یا تعداد الکترون ها بیشتر بوده (e-n=اختلاف)اگه جوابش رو میدونید تا توی تاپیک منشنتون کنم توی اون تاپیک یه تست هم به عنوان مثال اورده شده
-
amirh_hmyf
سوال درمورد اینه که باتوجه به سوال وقتی که به ما اختلاف تعداد الکترون و تعداد نوترون رو میدن از کجا بفهمیم که تعداد نوترون ها بیشتر بوده (n-e=اختلاف ) و یا تعداد الکترون ها بیشتر بوده (e-n=اختلاف)اگه جوابش رو میدونید تا توی تاپیک منشنتون کنم توی اون تاپیک یه تست هم به عنوان مثال اورده شده
@سجاد-ذوالفقاری سوال درسی تودلی؟
-
M maryam111 این موضوع را از غیر درسی جابهجا کرد
-
@سجاد-ذوالفقاری حقيقتش تاجايي كه يادم هست یکیش همیشه بیشتر از اونیکیه برا همون اونو انتخاب میکنیم
منتها نمیدونم کدوم بود،دوستان کنکوری اینو بگن بهتر از من میدونن قطعا
ولی فکرکنم بدونم چطور تیپ سوالی رو مد نظرتونه
اینو داشته باشین از من،شایدم حتی خودتون داشته باشینش
ولی ۲تا فرمول خیلی کارسازیه برا اونجور تیپ مسائل -
amirh_hmyf
@سجاد-ذوالفقاری
سلام وقتی که تفاوت تعداد نوترون و الکترون رو میدن ما همیشه اینجور مینویسیم:
(n_e = اختلاف)
.
.
.
من تمامی تست های این مبحث و البته مثال ها و تمرین هایی که حل کردم، وقتی خواستم داده نویسی کنم همینجور ک گفتم نوشتم...یعنی اول نوترون رو نوشتم و بعد منهای الکترون. و کاملا هم درست در اومده جواب.
یادمه استادمون توی توضیحات این مبحث این نکته رو گفته بود ک همیشه نوترون منهای الکترون میشه. -
@سجاد-ذوالفقاری حقيقتش تاجايي كه يادم هست یکیش همیشه بیشتر از اونیکیه برا همون اونو انتخاب میکنیم
منتها نمیدونم کدوم بود،دوستان کنکوری اینو بگن بهتر از من میدونن قطعا
ولی فکرکنم بدونم چطور تیپ سوالی رو مد نظرتونه
اینو داشته باشین از من،شایدم حتی خودتون داشته باشینش
ولی ۲تا فرمول خیلی کارسازیه برا اونجور تیپ مسائلamirh_hmyf
ممنون
اره منم شنیدم که همیشه نوترون بیشتره ولی خوب بعضی جا ها هست که جواب اشتباه در میاددستتون درد نکنه هم بابات وقتی که گذاشتید و هم بابت فرمولا
-
@سجاد-ذوالفقاری
سلام وقتی که تفاوت تعداد نوترون و الکترون رو میدن ما همیشه اینجور مینویسیم:
(n_e = اختلاف)
.
.
.
من تمامی تست های این مبحث و البته مثال ها و تمرین هایی که حل کردم، وقتی خواستم داده نویسی کنم همینجور ک گفتم نوشتم...یعنی اول نوترون رو نوشتم و بعد منهای الکترون. و کاملا هم درست در اومده جواب.
یادمه استادمون توی توضیحات این مبحث این نکته رو گفته بود ک همیشه نوترون منهای الکترون میشه. -
@سجاد-ذوالفقاری
خواهش میکنم. -
سلام در کاتیون و اتم خنثی قطعا نوترون بیشتر از الکترونه یا مساوی به جز در هیدروژن یک _یک. پس n_e بزرگتر مساوی صفر میشه یعنی مثبت
اما توی آنیون احتمالش هست که الکترون بیشتر از نوترون باشه ولی بازم این حالتو من جایی ندیدم و همیشه از n_e استفاده میکنیم توی یک یون یا عنصر
البته توی یک مولکول یا ترکیب دیدم که تعداد الکترون بیشتر از نوترون بوده -
amirh_hmyf
@سجاد-ذوالفقاری در تعداد الکترون و نوترون گفته است:
amirh_hmyf
اصولا ببینید در اتم ها نوترون از پروتون زیاد تره ، و حالت پایه : الکترون = پروتون!
اما فرض کنیم که گونه ای 2 تا بیشتره نوترونش از Z ! و این گونه یونیزه شده و 3- است .
الان تعداد الکترون بیشتر شده از مقدار نوترون!اینکه کدوم منهای کدوم در موارد اختلاف نوترون و پروتون حتماً حساس باشید .
اما در خصوص eوn .
ابتدا اگر موجود بود ببینید یون کاتیون هست یا انیون!اگر کاتیون باشه ، به احتمال خیلی خیلی زیاد اختلاف n-e است .
اگر انیون باشه حساس بشید و دوتا رو امتحان کنید . -
@سجاد-ذوالفقاری در تعداد الکترون و نوترون گفته است:
amirh_hmyf
اصولا ببینید در اتم ها نوترون از پروتون زیاد تره ، و حالت پایه : الکترون = پروتون!
اما فرض کنیم که گونه ای 2 تا بیشتره نوترونش از Z ! و این گونه یونیزه شده و 3- است .
الان تعداد الکترون بیشتر شده از مقدار نوترون!اینکه کدوم منهای کدوم در موارد اختلاف نوترون و پروتون حتماً حساس باشید .
اما در خصوص eوn .
ابتدا اگر موجود بود ببینید یون کاتیون هست یا انیون!اگر کاتیون باشه ، به احتمال خیلی خیلی زیاد اختلاف n-e است .
اگر انیون باشه حساس بشید و دوتا رو امتحان کنید .mohamad rəza
خیلی ممنون -
هر موقع اختلاف نوترون و الکترون از بار آنیون کمتر بود تعداد الکترون بیشتر از نوترون است.
-
هر موقع اختلاف نوترون و الکترون از بار آنیون کمتر بود تعداد الکترون بیشتر از نوترون است.
b144b7db30e42f ولی تاپیک این بنده خدا برای سال ۱۴۰۰ هست...
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.