سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
Ilya Mansouri
تازه قبول هم نمیکرد که. سفت و سخت وایساده بود میگفت نهههههه. من میخواستم کمک کنم. کارم درست بوده. ️ -
-
danial hosseiny دقیقا
دقیقه به دقیقه می گفت من فقط یه نقل قول از یه مقاله ی روانشناسی آوردم -
danial hosseiny شما متوجه صحبت من نشدید
-
نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین
درک کن -
danial hosseiny واقعاً گل گفتی خودمم خیلی وقته حالم خرابه اما ازسراینکه مجبورم درسامو توحال بدم میخونم من قراربود۶سال پیش خودکشی کنم فکر خودکشی ورفتن سراغش تواین ۶سال رو داشتم واقعاًمشکلات اینقدرزیاده که موندی چطوری داری درس میخونی بعدجالب اینجاست درستم داره خوب پیش میرهیک سال افسردگی شدید داشتم یعنی به لب گوررفتم وبرگشتم باهمین حال زورکی درس میخوندم درسی که دوستش ندارم واقعاً سخته برام
-
@سمیه-صادقلو
-
Amirreza Vafaei Moghadam مرض که چه عرض کنم خیلی داریرومخی زیاد
-
danial hosseiny استخاره هیچ ربطی به موضوع انگیزه نداره دوستان چطوری میگفتن .
استخاره معمولا برای زمانی که فرد مورد نظر توی دوراهی خیلییییی سختی قرار میگیره تاکید میکنم خیلی سخت و نمیدونه واقعا چیکار باید بکنه رجوع میکنه به استخاره.برای چیزهای پیش پاافتاده هم اصلا استفاده نمیشه.
با حرفتون موافقم من خودم یه مدتی درگیر افسردگی بودم هرکس میومد میگفت ول کن بابا اهمیت نده(خو اگه میتونستم اهمیت نمیدادم دیگه)یا چقدر پادکست و فیلم انگیزشیو .... هیچکدوم تأثیر خاصی نداشت تهش 1 ساعت ،1 روز.
اینجور مشکلات یا باید به روانشناس و مشاور مراجعه کرد یا اگه تو سایتی مثل الا مطرح میشه حتما باید کسانی نظر بدن که سررشته و تجربه کافی دارن و بازی با کلمات خوب بلدن تا طرف مقابل کمی قانع بشه.و اینکه حال بد تماما به خودمون بستگی داره و یه چیز درونی که باید بگردیم و منشاش رو پیدا کنیم وگرنه این حرفا تاثیری نداره داشته باشه هم خیلی کوتاه و مختصر
-
danial hosseiny
سلام برادریه سوال!
من توعم یا تو منی؟؟؟ -
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
danial hosseiny
mohammadhosein Bahadori
خوشحال میشم اگه به جای صرفا نظر مخالف دادن و دیسلایک، بشنومت. -
این پست پاک شده!
-
danial hosseiny
درسته:)
در هر صورت خوشحال شدم با خوندن تاپیکت
حق بود خداییش -
danial hosseiny حرفتون خیلی درسته. من خودم وقتی حالم میگیره یعنی خیلیییییی میگیره ها شاید بگم همه اونجور حالی رو داشتن، با شعر یا موسیقی خوب خیلی خیلی آروم میشم. مخصوصا حضرت حافظ خیلی منو آروم میکنه. به نظرم هر کسی بهتر از همه میتونه خودشو آروم کنه. هر کسی یه راهی برای خودش داره. من و شما فقط میتونیم بهش پیشنهاد بدیم. ولی شعر و موسیقی رو واقعا برای کسایی که دوست دارن تجویز میکنم که حتما امتحان کنن فوقالعادهاس فوقالعاده
-
@Masoumeh-Shokrollahi