اتصال دنده ها به جناغ
-
سلام خدمت دوستان گل آلایی
یه سوال
آقا موقاری گفتن که جفت 8.9.10از دنده ها به طور مشترک به جناغ وصل میشن ولی اگه تو شکل نگاه کنیم میبینم که 7 و 8 و 9 و 10 با یک غضروف مشترک به جناغ وصل میشن
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z Gheibi -
یه سوال
آقا موقاری گفتن که جفت 8.9.10از دنده ها به طور مشترک به جناغ وصل میشن ولی اگه تو شکل نگاه کنیم میبینم که 7 و 8 و 9 و 10 با یک غضروف مشترک به جناغ وصل میشن
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z GheibiMhdie Ft نه
دنده ۷ خودش جداگانه غضروف داره . -
یه سوال
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z GheibiMhdie Ft
سلام خیلی اوقات عکسای کتاب خیلی خوب نیستن(خود آقای موقاری هم توی فصل یک زیست یازده فقط دو تا ازین عکسا نشون دادن) اگر عکسی که میفرستم رو ببینید متوجه میشید دو جفت استخوان پایین اصلا از جلو متصل نیستن بلکه از پشت متصلن (البته عکس کتاب اصلا نشون نداده اون بیچاره هارو
ولی تو عکس دوم که میفرستم مشخصن
)از طرفی ۸ و ۹ و ۱۰ با یک غضروف مشترک که خیلی نزدیک به غروف بالایشونه متصل شدن (تو عکس کاملا با سایه روشن جدا بودن دو غضروف رو نشون داده
)و ۱ و ۲ و ۳ و ۴و ۵ و ۶ و ۷ هامون هم که هر کدوم جداگونه برا خودشون غصروف دارن...
-
Mhdie Ft
سلام خیلی اوقات عکسای کتاب خیلی خوب نیستن(خود آقای موقاری هم توی فصل یک زیست یازده فقط دو تا ازین عکسا نشون دادن) اگر عکسی که میفرستم رو ببینید متوجه میشید دو جفت استخوان پایین اصلا از جلو متصل نیستن بلکه از پشت متصلن (البته عکس کتاب اصلا نشون نداده اون بیچاره هارو
ولی تو عکس دوم که میفرستم مشخصن
)از طرفی ۸ و ۹ و ۱۰ با یک غضروف مشترک که خیلی نزدیک به غروف بالایشونه متصل شدن (تو عکس کاملا با سایه روشن جدا بودن دو غضروف رو نشون داده
)و ۱ و ۲ و ۳ و ۴و ۵ و ۶ و ۷ هامون هم که هر کدوم جداگونه برا خودشون غصروف دارن...
-
Mhdie Ft نه
دنده ۷ خودش جداگانه غضروف داره .Yegane Dehqan
اگر جدا بود نباید 7 خودش متصل بود به جناغ و 8و9و10 هم با غضروف مشترک خودش به جناغ وصل بود؟
ولی الان 7 و 8 و 9 و 10 با یک غضروف به جناغ وصل اند -
یه سوال
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z GheibiMhdie Ft
یه اتصالی با هم دارن
ولی اون بیخ که به جناغ وصل میشه از هم جدان.البته شکل کتاب چون بی کیفیته معلوم نیست -
Kit Cat ممنون ولی حرف من اینه که 8و9و10با یک غضروف مشترک به غضروف 7 متصل شدن و غضروف 7 به جناغ متصل شده
درواقع اگر تو شکلا نگاه کنیم میبینم که 7 و 8 و9 و 10 کلا غضروف شون مشترک شده باهم و به جناغ وصل شده -
نه چون اتصال اصلی و مشترک برای 8و 9و 10 هستش و در قسمت بالای غضروف نه همش قسمتت بالاییش دقت کنی به 7 اتصال کووچیکی داره تو باید اینو یه نکته بگی نه که کلا یکیه چون به هون شکل دقت کنی کلا یکی نی
-
Mhdie Ft
در واقع غضروفاشون نزدیک بهم هست ولی یکسان..خیر!..چون منم گفتم توی شکل خیلی قشنگ سایه روشن زده و دو تا غضروف کنار هم بودنشون رو نشون داده! -
این شکل دنده ها کاملا مشخصه که دنده 11 و12 فقط به ستون مهره ها متصلن
تو این شکل هم مشخصه که دنده های 10 و 9و 8 با غضروف مشترک و دنده های قبلی با غضروف مستقل به جناغ متصل هستن
تو اون قسمتی که غضروف مشترک دنده های 10 و 9و 8 با غضروف دنده 7 یکی شدن نشون ده7نده این نیست که دنده 7 هم غضروف مشترک داره
-
سلام. من اینطوری حفظ بودم: 5 جفت اول جدا جدا، 5 جفت دوم با هم به جناغ وصلن. دو جفت آخر آزادن. برای کنکور و با توجه شکلِ ناواضحِ کتاب کافیه.
البته اینها برای کنکور اهمیت چندانی نداره و مطلب مهمتر در مورد دندهها مربوط به فصل 5 سال دهمه که جفت دندهی 12 از کلیهی راست و جفت دندههای 11 و 12 از کلیهی چپ حفاظت میکنن. -
Kit Cat دنده رو که بله
ولی من نوشتم غضروف اگر دقت کنید
اینطوری که شما میگین باید با جناغ 8 جفت غضروف وصل باشهMhdie Ft
سلام شاید من خوب توصیح ندادم ببخشید
خب بذارید کلا از اول بگمهر جا دوست داشتید رد کنید که فکر کنم هر کی اومده بیشترش رو گفته...
بنظرم در کنار گفته هام شکل رو قرار بدید موثر تره
خب ما کلا ۱۲ جفت دنده داریم که میشه ۲۴ تا دنده که ازین دوازده جفت دو تاشون که دنده های آزادن و تا جلو نیومدن(که این دنده ها از دو کلیه محافظت میکنن البته برای کلیه چپ که بالاتره دو تا دنده آزاد چپ و برای کلیه راستم دنده ازاد راستیه ۱۲ محافظت کننده است... )
ازونطرفم ما دنده های ۸ و ۹ و ۱۰ رو داریم که غضروف مشترک دارن که این غصروف مشترکشون با غضروف دنده های ۷ یکی میشه و با هم به جناغ میرسن(دو تا غضروف متفاوتن که با هم یکی میشن )...(فکر نکنم طراح اتقدر ریز بشه..!)
جفت دنده های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ و ۶ هم که هر کدوم جداگونه با غضروفای خودشون اومدن به جناغ متصل شدن...
در جمع ما ۱۰ جفت دنده متصل به جناغ و ۲۰ دنده متصل به جناغ و ۱۴ غضروف متصل به جناغ و ۷ جفت غضروف متصل به جناغ داریم!