Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خدا
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هویجججه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
خواب الودگی
HakoH
سلام سلام من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ ) @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
مشاوره ای
E
سلام اوقات به کام میخواستم بدونم اون برنامه مطالعاتی ای که در اختیار بچه های دوره cip قرار گرفته با آزمون های هر روزش فقط جزوه ها رو بخونیم کافیه ؟ چون من چند روزه دارم آزمون میدم یه روزش فقط کاملا تونستم به سوالات پاسخ بدم چون کاملا در سطح جزوه ای بود که استاد در کلاس حل کردن و بقیه روزها نبود لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
سوال مشاوره ای
اعتماد
E
سلام به همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه. بچه ها شما هم مشکل عدم اعتماد به خودتون رو دارید؟ من مدت زیادی هست دارم با این موضوع کلنجار میرم ولی متاسفانه رفع نمیشه و همینجور داره عذابم میده. توی هیچ زمینه ای به خودم اعتماد ندارم. مثلا یه مشکلی که پیش میاد تنها غیرتم باعث میشه برم و حلش کنم اما اینکه بخوام بگم: «با اعتماد به اینکه من از پسش برمیام به جنگ با مشکلم رفتم.» نه اصلا اینطوری نیست. دائم احساس میکنم اگر زندگی میدون جنگ باشه من قرار نیست برنده اش باشم چون توانایی مقابله باهاش رو ندارم. ولی وقتی سپر رو میگیرم دستم و میرم جلو با اینکه پیروز میشم اما اعتمادم به خودم برنمی‌گرده.
سوال مشاوره ای
آشنایی با chatGPT 👾
wanderingW
سلام من قبلا با چت جی پی تی کار نکردم تازه نصبش کردم پیام که میدم جواب نمیده باید با فیلتر شکن برم؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
چه کلاسی
_______
سلام برای فیزیک شیمی حسابان هندسه گسسته و آمار و عربی چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟! @ریاضیا @تجربیا @f.nalist
سوال مشاوره ای
راه ابریشم
M
سلام لطفاً راه ابریشم رو برا کسایی که سال اول قبول نشدند لطفاً تمدید کنید بعضیا واقعا سال کنکور یکسری مشکل براشون پیش میاد نمیتونن قبول شن اشتراک رو خواهشاً دوساله بزارید بعد لغو کنید لطفاً
سوال مشاوره ای
فروش جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم / اهدایی پکیج
2
سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه و آماده ورود به پایه دهم تجربی باشید. من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و به خاطر شرایط خاص، کتاب‌ و منبع زیر رو با قیمت مناسب به شما ارائه می‌کنم. ️ جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم - 192,000 تومان - چاپ 1403 ️ عزیزان اگر جزوه رو تهیه کنید، من شیوه استفاده رو کامل براتون توضیح می‌دم. همچنین، پیکج شلیک نهایی بهتون اهدا می شود. و من این جزوه رو می‌فروشم چون بهش نیاز ندارم و برای خرید کتاب‌های یازدهم به به پول احتیاج دارم. و هدفم اینه که شما با استفاده از این پکیج و منابع پایه قوی‌ای برای سال‌های آینده بسازید. اگر سوالی داشتید، پیام دهید و خوشحال می‌شم راهنمایی‌تون کنم. با تشکر
سوال مشاوره ای
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم ‍️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
شلیک نهایی دهم (فارسی،عربی،زبان) ✍️
2
سلام علیکم ببخشید مزاحمتون می شوم. بنده امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم ولی تقریباً هیچ مطالعه ای نداشتم. بنده می خواهم این تابستان دهم به یازدهم دروس دهم را کامل مطالعه کنم و الحمدالله توانستم برای دروس تخصصی ام برنامه ریزی کنم ولی خب باید سه تا از دروس عمومی دهم فارسی؛ آرایه و دستور/ زبان؛ گرامر و لغات/ عربی؛ قواعد و گرامر را هم مطالعه کنم. حالا بنده سئوالاتی از شما دارم. ️ من دوره کامل شلیک نهایی دهم تجربی دروس تخصصی و دروس عمومی آن را دارم و آیا به نظر شما برای درس زبان و فارسی، عربی از شلیک نهایی آلا استفاده کنم؟ آیا اساتید خوب تدریس می کنند؟ لطفاً کامل راهنمایی کنید.
سوال مشاوره ای
کلاس ریاضی بهرام جلالی یا بابک سادات
xThe AliX
به نظرتون بهرام جلالی بهتره یا بابک سادات برای تدریس ریاضی ؟؟ گیج شدم کدوم ور انتخاب کنم! پاییمم خیلی خیلی ضعیفه چون با کلاس های بهرام جلالی بیشتر صمیمیت میگیرم
سوال مشاوره ای
استفاده از منابع با PDF و فیلم‌های آموزشی برای یادگیری ریاضی و استاد ملاک پور
2
سلام عزیزان، ببخشید مزاحمتون می‌شوم. من امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم، اما به دلایلی نتوانستم مطالعه کنم. تصمیم دارم این تابستان را به مطالعه کامل دهم اختصاص دهم. برای این کار، می‌خواهم درباره روش مطالعه درس ریاضی از شما کمک بگیرم. من تا به حال در هیچ کلاس آنلاینی شرکت نکرده‌ام و قصد دارم از تلگرام فیلم‌های آموزشی را آفلاین ببینم. در فیلم‌ها دیدم که استادها به دانش‌آموزان فرصت می‌دهند تا تست‌ها را خودشان حل کنند. آیا من هم باید همین روش را پیش ببرم و ویدیو را قطع نکنم تا از وقت‌ام به خوبی استفاده کنم؟ و ضمناً در کلاس‌های آنلاین، شما چگونه عمل می‌کردید بزای پرکردن جزوه و تست ها؟ آیا بعد از کلاس جزوه‌ها را پر می‌کردید؟ همچنین، می‌دانید که هر دبیر یک جزوه و کتاب کمک درسی معرفی می‌کند. هزینه کتاب‌ها زیاد است و من می‌خواهم از فایل‌های PDF برای کتاب کمک درسی استفاده کنم. آیا استفاده از کتاب کمک درسی قلم چی آبی که رایگان دارم، به جای کتاب خیلی سبز با PDF مناسب تر است؟ عزیزان لطفاً روش‌ مطالعه درس ریاضی را هم بهم بگید. و عزیزان من امسال یک دبیری داشتم که می گفت بهتر از ملاک پور برای آموزش ریاضی نیست و مفهومی آموزش می دهد ولی امّا متاسفانه ملاک پور دهم را آموزش نمی دهد، عزیزان لطفاً شما یک دبیر مثل ملاک پور خوب باشد بهم معرفی کنید برای دهم. ممنون از راهنمایی‌هاتون.
سوال مشاوره ای
راهنمایی برای برنامه ریزی مطالعه زیست دهم - نیازمند راهنمایی شما هستم 🤲🏼😔
2
سلام علیکم ⚘️ امیدوارم حالتون خوب باشه. من امسال پایه دهم تجربی بودم و متاسفانه هیچ مطالعه‌ای نداشتم. حالا تصمیم گرفتم تابستون دهم به یازدهم رو به خوندن دروس دهم اختصاص بدم و برای این کار نیاز به راهنمایی شما دارم. چندتا سوال در مورد درس زیست شناسی و روش مطالعه با فیلم‌های استاد فرهمندیا دارم. لطفا با دقت متن رو بخونید و کامل و منطقی راهنماییم کنید. 1️⃣ من قصد دارم فیلم‌های استاد فرهمندیا رو ببینم که فقط کتاب درسی رو تدریس می‌کنن. آیا خوبه؟ من بین این همه اساتید مختلف گیج شدم همچنین روش مطالعه‌ی زیر رو در نظر گرفتم: ️دیدن فیلم و نوشتن نکات آن در کتاب درسی. (مشکل: آیا نوشتن همزمان با فیلم سخت نیست؟ آیا بهتره بعد از تموم شدن یه مبحث این کارو انجام بدم؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی. ️حل تست. (مشکل: استاد خیلی سبز رو پیشنهاد کرده و گفته بار اول مضربی فرد و بار دوم مضربی زوج حل کنیم تست هارو. آیا این روش خوبه؟ چقدر تست آموزشی و چقدر مبحثی حل کنم؟ بعد از هر تست باید جواب رو ببینم یا نه؟) ️مرور مباحث در شب و روز جمعه. 2️⃣ عزیزان من برای کتاب تست؛ کتاب‌های "زیست شناسی تصویری" قلم چی و "اشتباهات متداول" قلم چی رو دارم. آیا بهتره اول همه تست‌های کتاب زیست شناسی تصویری رو به شیوه آموزشی بزنم؟ بعدش تست‌های اشتباهات متداول رو کامل به صورت فصلی هستش حل کنم و آخر سر هم تست‌های کنکور سراسری رو بزنم؟ عزیزان این ترتیب مناسب هست؟ 3️⃣ بنده می خواهم مطالعه خود خوان داشته باشم برای بعضی مباحث، میخوام خودم بخونم. روش زیر مناسبه؟ ️خوندن کتاب درسی. ️خوندن کتاب "زیست شناسی تصویری" قلم چی + حل تست‌ها و نوشتن نکات تستی در کتاب. (مشکل: آیا باید درسنامه‌ی قلم چی رو بخونم؟ یا فقط تست هایش رو حل کنم کافیه؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی + تحلیل نکات. بنده تصمیم گرفتم فصل‌های 2, 4, 6, 7 رو فقط با فیلم بخونم. نظر شما چیه؟ 4️⃣ برای حفظ کردن درس زیست چیکار کنم؟ زیست خیلی سخته و حفظ کردنش برام استرس‌زا شده چیکار کنم خیلی خوب حفظ کنم؟ میگن مفهومی بخون آخه چطوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوال مشاوره ای
مشاور؟!
SharllotS
سلام امیدوارم که هرروز تلاشتون برای رسیدن به هدفتون بیشتر شه ️ دوستان کسی مشاور خوب با قیمت مناسب میشناسه؟ یا رایگان حالا اگه باشه .. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
سوال مشاوره ای
دوازدهم غیرحضوری
E
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه. نظرتون درباره غیرحضوری کردن پایه دوازدهم چیه؟ چند تا نکته هم در ادامه میخواستم بگم اینکه من مشکلی با خونه موندن ندارم (یعنی با اون خستگی و فرسایشی بودن روند میتونم کنار بیام) و اینکه با تدریس مدرسه هم ارتباط نمی‌گیرم یعنی وقتی خودم میخونم و کلاس شرکت میکنم بهتر متوجه میشم. الان من بین دوراهی هستم ممنون میشم راهنمایی کنید. @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

خدا

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
111 دیدگاه‌ها 23 کاربران 1.2k بازدیدها 17 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hhh HhH Hhh Hh

سلام
    توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
    بخشی از معرفی این کتاب:

• این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.

• کتاب معجزه سپاسگزاری برای چه کسانی مناسب است؟
      بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقت‌فرسا در زندگی داشته و در برهه‌ای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبت‌های زندگی بسته‌اند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.

تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
    راستی ، کتاب صوتیش هم هست
    امیدوارم براتون مفید بوده باشه
    یاعلی

Hhh HhH آفلاین
    Hhh HhH آفلاین
    Hhh Hh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Hhh Hh در خدا گفته است:

سلام
    توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
    بخشی از معرفی این کتاب:

• این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.

بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقت‌فرسا در زندگی داشته و در برهه‌ای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبت‌های زندگی بسته‌اند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.

تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
    یاعلی

Abbas Zangaraky
    این لینک آپاراتِ کتاب صوتیشه(با صدای دلنشین فرزان بهنام)
    https://www.aparat.com/v/LvJtF/
    کارایی که توش میگه برای ۲۸ روزه(ساده ولی تاثیر گذار)
    کلیپ اول چون مقدمه و روز اول باهمه پس یکم طولانیه ولی بقیه روز ها حداکثر ۱۰ دقیقست

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

Abbas ZangarakyA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Abbas ZangarakyA Abbas Zangaraky

سلام نمیدونم چرا نمیشد تو بخش مناسبش بپرسم
      اگه اجازه بدین اینجا بپرسم
      من یه بی خدام تقریبا میشه گفت قران رو هم داشتم اتیش میزدم
      اما خودم میدونم اینطور نمیشه ادم به پوچی میرسه وقتی تصور میکنی خدایی نیست تموم اهدافت هم پوچ میشه فکر خودکشی میاد سراغم اما فقط به خاطر مادرم اینکارو نمیکنم
      هزار بار گفتم خدایی که از رگ گردن نزدیک تری یه نشونه کوچیک تو خواب یا بیداری بده که یکم اروم شم من خیلی به حضرت عباس ارادت داشتم از ایشون خواهش کردم اما فایده ای نداشت حس میکنم خدا هم از من متنفره مثل پدرم برادرم حتی کسی که دوسش داشتم
      همین موضوع باعث میشه حالم بد شه و نتونم برا کنکور بخونم میشه کمک کنید

Infinitie. AI آفلاین
      Infinitie. AI آفلاین
      Infinitie. A
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده

Abbas Zangaraky
      سلام
      این پیام قراره طولانی باشه، لطفا وقت بزار و بخون
      ان شاللّه که کمکت کنه
      اولا که خیلی عادیه که ادم تو این سن به فکر این چیزا بیوفته
      ولی بدِ ماجرا اینجاست که شما توی این دوراهی بمونی!
      و جای تاسف هم داره که توی کشور ما، اونقدر که باید و شاید، به این مسائل برای نوجوون ها و جوون ها پرداخته نمیشه!
      اول از همه من یه موضوعی رو بگم، من میخوام با چند استدلال ساده وجود خدا رو اثبات کنم، اصلا بحث این نیست که این موضوع هنوز جزو بحث های مطرح جهان هست یا نه! اینکه هنوز اهل فلسفه هم دارن روی این موضوع بحث میکنن، به ما مربوط نیست! چون آدم اگه توی همچین دوراهی مهمی بیوفته و نخواد تصمیم بگیره، بدتر از هر دو گروه، ممکنه ضربه ببینه!
      در ضمن من ادله خودم رو میگم، این شمایی که انتخاب میکنی، ولی توصیه میکنم حتما انتخاب کن و توی دوراهی نمون!!!
      خب من از اولین استدلالم میگم
      بزار با بازی دومینو شروع کنیم!
      دومینو رو دیدی دیگه؟ چند تا قطعه چوبی پشت سرهم میچینن و باهاش طرح های جالب درست میکنن، آخرش هم قطعه اول رو میندازن و باقی قطعات میوفتن!
      خب قاعدتا دیدی، نیاز به توضیح من نداشت! ولی یه سوال دارم من!
      ممکنه این قطعات هیچ قطعه اولی نداشته باشه؟
      یعنی ممکنه من یه دومینوایی رو درست کنم که هیچ ابتدایی نداشته باشه؟ یعنی هیچ اولین قطعه ایی نباشه که من هلش بدم و اون قطعه بقیه رو بندازه؟ممکنه؟؟؟
      خب قاعدتا نه!!
      یعنی شما نمیتونی یه دومینو رو پیدا کنی که افتاده باشه ولی از یه جایی شروع نشده باشه!!
      حالا چه ربطی داشت؟!
      ببین من از پدر و مادرم زاده شدم، مثل باقی انسان ها!
      پدر و مادر منم از والدین خودشون زاده شدن!
      پدربزرگ و مادربزرگم هم به همین شکل!
      و البته باقی موجودات هم غالبن به همین شکل!
      هر موجودی توی این دنیا، یه علت واسه به وجود اومدنش بوده، یعنی علت به وجود اومدن یه تیکه چوب، خاک بوده، آب بوده، نور خورشید بوده! علت به وجود اومدن انسان ها، والدینشون بودن! حیوانات هم همینطور! تمام موجودات زنده و غیرزنده یه علتی داشتن!
      حالا سوال!؟
      اگر همینطور به عقب برگردیم و بخوایم اولین علت همه این چیزا رو پیدا کنیم، بنظرت ممکنه اصلن به جایی ختم نشه؟ یعنی اینطور بگم که هیچ علت اولیه ایی وجود نداشته باشه؟
      پاسخ اینه: نه!!!
      نمیشه همه موجودات یه علتی داشته باشن ولی این علت ها به جایی ختم نشه! دقیقا مثله بازی دومینو!! نمیشه یه دومینو از یه جایی شروع نشده باشه!!! همونطور که این جهان و تمام موجوداتش اینطورن! منظور اینه تو هرچقدر که میخوای برو عقب! بالاخره این چرخه باید یه جایی تموم بشه، و اِلّا اینکه جایی تموم نشه غیر ممکن اتفاق افتاده که همچین چیزی هیچوقت اتفاق نمیوفته، چون عقل قبولش نمیکنه!!!
      عقل میگه تسلسل محاله! محاله عقلیه! پس حتما یه موجود اولیه ایی وجود داشته که باقی موجودات رو خلق کرده!
      که ما بهش میگیم خدا!
      ((تو پرانتز: ببین اینکه این جهان چطور درست شده، بیگ بنگ بوده یا یه توده فضایی بوده یا هرچیزی، اصلن مهم نیست!
      ما داریم در رابطه با علت این چیزا بحث میکنیم که خدا هست!))
      خب این از استدلال اول! امیدوارم سرت رو درد نیورده باشم
      بریم برای استدلال دوم!؟
      -بریم!
      این بار، با یه سوال شروع میکنم!
      اگر ماشینت خراب بشه و ماشینتو پیش بهترین تعمیرکار شهر ببری و بهت بگه مشکل از روغن موتوره ماشینه، آیا تو کاملا مطمئن میشی که مشکل از روغن موتوره؟ اگر من باشم، با خودم میگم، نه ممکنه این یارو اشتباه کرده باشه
      خب اگه دوتا تعمیر کار خبره بگن مشکل از روغن موتوره چی؟
      شااااید یه ذره با خودم بگم هردوشون اشتباه کردن ولی برای اطمینان من از نفر سوم هم میپرسم!
      خب اگه تعمیرکار سوم هم بگه مشکل از روغن موتوره، قاعدتا من مطمئن میشم
      ولی فرض کنیم تو مطمئن نشدی!
      اگه پنج تا تعمیر کار بگن که از روغن موتوره چی؟ بازم نه؟
      اکه صد تا بگن چی؟ باز هم نه؟
      اگه هزار تا تعمیر کار بگن ماشین مشکلش از روغن موتوره چی؟؟؟ هر هزار نفر هم دقیقا دارن روی یه مشکل دست میزارن!
      خب اینجا عقل سلیم میگه که ممکنه از نظر قانون احتمالات توی تئوری، هر هزار نفرشون اشتباه کنن
      ولی توی واقعیت همچین چیزی محاله! چون علم احتمال اینو رد می‌کنه!!! واقعا هم همینطوره!
      حالا بزار من یه چیزی بگم
      ما (مسلمونا) میگیم، صد و بیست و چهار هزار نفر آدم راستگو، اومدن که به ما راه راست رو نشون بدن
      خب پیامبر ها از راستگوترین مردمان تاریخ بودن(این رو تاریخ و رفتار پیامبر ها اثبات میکنه)
      خب وقتی صد و بیست و چهار هزار نفر بگن، خدایی وجود داره، یه دنیای دیگه وجود داره، یه حساب و کتابی وجود داره!
      .
      اینجا دیگه حتی اگه کسی بخواد این هارو رد کنه هم، نمیتونه همچین کاری کنه!!! چرا؟ بخاطر همون دلیلی که بالا گفتم!
      خب فکر کنم برای استدلال دوم کافی باشه!
      یه استدلال دیگه هم هست، که فکر کنم نگم بهتره!
      ولی یه چیزی!
      ببین دوست من، حتی اگه تا الان هم به وجود خدا ایمان نیاوردی، من نظری میخوام بدم، یه لحظه فکر کن
      اگه ۹۹/۹۹۹۹۹ درصد خدا وجود نداشته باشه، قیامت وجود نداشته باشه و ظهوری وجود نداشته باشه و هزار تا اتفاق دیگه.....
      وقتی همه مردن، همه با هم یکین و کسی چیزی از دست نداده!
      ولی فقط و فقط ۰/۰۰۰۰۱ درصد همه این ها واقعی باشه(که با توجه به ادله بالا، جای این درصد ها، باید جابجا باشه)
      اونوقته که کسی که وجود داشتن خدا و سلوک اون راه رو انتخاب کرده، کلاهشو میندازه هوا!!!!
      خب فکر کنم کافی باشه!
      ان شالله درست انتخاب کنی، و توی این دوراهی نمونی!

7
      • Infinitie. AI آفلاین
        Infinitie. AI آفلاین
        Infinitie. A
        این پست پاک شده!
        1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Hhh HhH Hhh Hh

Hhh Hh در خدا گفته است:

سلام
          بخشی از معرفی این کتاب:

یاعلی

Abbas Zangaraky
          این لینک آپاراتِ کتاب صوتیشه(با صدای دلنشین فرزان بهنام)
          https://www.aparat.com/v/LvJtF/
          کارایی که توش میگه برای ۲۸ روزه(ساده ولی تاثیر گذار)
          کلیپ اول چون مقدمه و روز اول باهمه پس یکم طولانیه ولی بقیه روز ها حداکثر ۱۰ دقیقست

Abbas ZangarakyA آفلاین
          Abbas ZangarakyA آفلاین
          Abbas Zangaraky
          دانش آموزان آلاء ریاضی

Hhh Hh خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Infinitie. AI Infinitie. A

Abbas Zangaraky
            سلام
            این پیام قراره طولانی باشه، لطفا وقت بزار و بخون
            ان شاللّه که کمکت کنه
            اولا که خیلی عادیه که ادم تو این سن به فکر این چیزا بیوفته
            ولی بدِ ماجرا اینجاست که شما توی این دوراهی بمونی!
            و جای تاسف هم داره که توی کشور ما، اونقدر که باید و شاید، به این مسائل برای نوجوون ها و جوون ها پرداخته نمیشه!
            اول از همه من یه موضوعی رو بگم، من میخوام با چند استدلال ساده وجود خدا رو اثبات کنم، اصلا بحث این نیست که این موضوع هنوز جزو بحث های مطرح جهان هست یا نه! اینکه هنوز اهل فلسفه هم دارن روی این موضوع بحث میکنن، به ما مربوط نیست! چون آدم اگه توی همچین دوراهی مهمی بیوفته و نخواد تصمیم بگیره، بدتر از هر دو گروه، ممکنه ضربه ببینه!
            در ضمن من ادله خودم رو میگم، این شمایی که انتخاب میکنی، ولی توصیه میکنم حتما انتخاب کن و توی دوراهی نمون!!!
            خب من از اولین استدلالم میگم
            بزار با بازی دومینو شروع کنیم!
            دومینو رو دیدی دیگه؟ چند تا قطعه چوبی پشت سرهم میچینن و باهاش طرح های جالب درست میکنن، آخرش هم قطعه اول رو میندازن و باقی قطعات میوفتن!
            خب قاعدتا دیدی، نیاز به توضیح من نداشت! ولی یه سوال دارم من!
            ممکنه این قطعات هیچ قطعه اولی نداشته باشه؟
            یعنی ممکنه من یه دومینوایی رو درست کنم که هیچ ابتدایی نداشته باشه؟ یعنی هیچ اولین قطعه ایی نباشه که من هلش بدم و اون قطعه بقیه رو بندازه؟ممکنه؟؟؟
            خب قاعدتا نه!!
            یعنی شما نمیتونی یه دومینو رو پیدا کنی که افتاده باشه ولی از یه جایی شروع نشده باشه!!
            حالا چه ربطی داشت؟!
            ببین من از پدر و مادرم زاده شدم، مثل باقی انسان ها!
            پدر و مادر منم از والدین خودشون زاده شدن!
            پدربزرگ و مادربزرگم هم به همین شکل!
            و البته باقی موجودات هم غالبن به همین شکل!
            هر موجودی توی این دنیا، یه علت واسه به وجود اومدنش بوده، یعنی علت به وجود اومدن یه تیکه چوب، خاک بوده، آب بوده، نور خورشید بوده! علت به وجود اومدن انسان ها، والدینشون بودن! حیوانات هم همینطور! تمام موجودات زنده و غیرزنده یه علتی داشتن!
            حالا سوال!؟
            اگر همینطور به عقب برگردیم و بخوایم اولین علت همه این چیزا رو پیدا کنیم، بنظرت ممکنه اصلن به جایی ختم نشه؟ یعنی اینطور بگم که هیچ علت اولیه ایی وجود نداشته باشه؟
            پاسخ اینه: نه!!!
            نمیشه همه موجودات یه علتی داشته باشن ولی این علت ها به جایی ختم نشه! دقیقا مثله بازی دومینو!! نمیشه یه دومینو از یه جایی شروع نشده باشه!!! همونطور که این جهان و تمام موجوداتش اینطورن! منظور اینه تو هرچقدر که میخوای برو عقب! بالاخره این چرخه باید یه جایی تموم بشه، و اِلّا اینکه جایی تموم نشه غیر ممکن اتفاق افتاده که همچین چیزی هیچوقت اتفاق نمیوفته، چون عقل قبولش نمیکنه!!!
            عقل میگه تسلسل محاله! محاله عقلیه! پس حتما یه موجود اولیه ایی وجود داشته که باقی موجودات رو خلق کرده!
            که ما بهش میگیم خدا!
            ((تو پرانتز: ببین اینکه این جهان چطور درست شده، بیگ بنگ بوده یا یه توده فضایی بوده یا هرچیزی، اصلن مهم نیست!
            ما داریم در رابطه با علت این چیزا بحث میکنیم که خدا هست!))
            خب این از استدلال اول! امیدوارم سرت رو درد نیورده باشم
            بریم برای استدلال دوم!؟
            -بریم!
            این بار، با یه سوال شروع میکنم!
            اگر ماشینت خراب بشه و ماشینتو پیش بهترین تعمیرکار شهر ببری و بهت بگه مشکل از روغن موتوره ماشینه، آیا تو کاملا مطمئن میشی که مشکل از روغن موتوره؟ اگر من باشم، با خودم میگم، نه ممکنه این یارو اشتباه کرده باشه
            خب اگه دوتا تعمیر کار خبره بگن مشکل از روغن موتوره چی؟
            شااااید یه ذره با خودم بگم هردوشون اشتباه کردن ولی برای اطمینان من از نفر سوم هم میپرسم!
            خب اگه تعمیرکار سوم هم بگه مشکل از روغن موتوره، قاعدتا من مطمئن میشم
            ولی فرض کنیم تو مطمئن نشدی!
            اگه پنج تا تعمیر کار بگن که از روغن موتوره چی؟ بازم نه؟
            اکه صد تا بگن چی؟ باز هم نه؟
            اگه هزار تا تعمیر کار بگن ماشین مشکلش از روغن موتوره چی؟؟؟ هر هزار نفر هم دقیقا دارن روی یه مشکل دست میزارن!
            خب اینجا عقل سلیم میگه که ممکنه از نظر قانون احتمالات توی تئوری، هر هزار نفرشون اشتباه کنن
            ولی توی واقعیت همچین چیزی محاله! چون علم احتمال اینو رد می‌کنه!!! واقعا هم همینطوره!
            حالا بزار من یه چیزی بگم
            ما (مسلمونا) میگیم، صد و بیست و چهار هزار نفر آدم راستگو، اومدن که به ما راه راست رو نشون بدن
            خب پیامبر ها از راستگوترین مردمان تاریخ بودن(این رو تاریخ و رفتار پیامبر ها اثبات میکنه)
            خب وقتی صد و بیست و چهار هزار نفر بگن، خدایی وجود داره، یه دنیای دیگه وجود داره، یه حساب و کتابی وجود داره!
            .
            اینجا دیگه حتی اگه کسی بخواد این هارو رد کنه هم، نمیتونه همچین کاری کنه!!! چرا؟ بخاطر همون دلیلی که بالا گفتم!
            خب فکر کنم برای استدلال دوم کافی باشه!
            یه استدلال دیگه هم هست، که فکر کنم نگم بهتره!
            ولی یه چیزی!
            ببین دوست من، حتی اگه تا الان هم به وجود خدا ایمان نیاوردی، من نظری میخوام بدم، یه لحظه فکر کن
            اگه ۹۹/۹۹۹۹۹ درصد خدا وجود نداشته باشه، قیامت وجود نداشته باشه و ظهوری وجود نداشته باشه و هزار تا اتفاق دیگه.....
            وقتی همه مردن، همه با هم یکین و کسی چیزی از دست نداده!
            ولی فقط و فقط ۰/۰۰۰۰۱ درصد همه این ها واقعی باشه(که با توجه به ادله بالا، جای این درصد ها، باید جابجا باشه)
            اونوقته که کسی که وجود داشتن خدا و سلوک اون راه رو انتخاب کرده، کلاهشو میندازه هوا!!!!
            خب فکر کنم کافی باشه!
            ان شالله درست انتخاب کنی، و توی این دوراهی نمونی!

Abbas ZangarakyA آفلاین
            Abbas ZangarakyA آفلاین
            Abbas Zangaraky
            دانش آموزان آلاء ریاضی

@infinitie-a سلام ممنون از توضیحت خیلی خوب بود

Infinitie. AI 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

@sania-andiravan سلام
              اول اینکه ممنون از وقتی که گذاشتید
              راستش سلامت که نیسم و اینکه بعد این اتفاقا اصلا دلم نیس حتی اسمشو بیارم من کار بزرگی ازش نخواستم فقط یه نشونه کوچیک که فقط بفهمم نگاه میکنه
              من بشدت مذهبی بودم اگه یه ساعت نمازم دیر میشد عذاب وجدان میگرفتم اما انگار کافی نبوده
              بازم ممنون ازتون گفته هاتون رو یادداشت کردم لطف کردین

S آفلاین
              S آفلاین
              Succinate

Abbas Zangaraky
              خواهش میکنم کاری نکردم
              اول از همه بهتون بگم ما خدا رو عبادت نمی‌کنیم که ازش چیزی بخوایم واس آرامش خودمونه
              این طرز تفکر غلطه که خدا من که دارم نماز میخونم اینو میخوام اونو میخوام یا مثلا به یه فقیری کمک کنم که خدا مثلا راهم رو باز کنه
              انگاری میخوایم خدا رو گول بزنیم کاری برامون انجام بده😂
              و اینکه خب خدا همیشه ما رو امتحان میکنه که بیشتریت شرایط سخت هستن اگر شما از خدا نشونه خواستید و نشونه ای نداد دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا انگاری که قهره نه خب اینجوری نگاه کنیم شاید داره بندش رو امتحان میکنه دلیل نمیشه کلا خدا رو بزاریم کنار

2
              • S Succinate

Abbas Zangaraky
                خواهش میکنم کاری نکردم
                اول از همه بهتون بگم ما خدا رو عبادت نمی‌کنیم که ازش چیزی بخوایم واس آرامش خودمونه
                این طرز تفکر غلطه که خدا من که دارم نماز میخونم اینو میخوام اونو میخوام یا مثلا به یه فقیری کمک کنم که خدا مثلا راهم رو باز کنه
                انگاری میخوایم خدا رو گول بزنیم کاری برامون انجام بده😂
                و اینکه خب خدا همیشه ما رو امتحان میکنه که بیشتریت شرایط سخت هستن اگر شما از خدا نشونه خواستید و نشونه ای نداد دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا انگاری که قهره نه خب اینجوری نگاه کنیم شاید داره بندش رو امتحان میکنه دلیل نمیشه کلا خدا رو بزاریم کنار

Abbas ZangarakyA آفلاین
                Abbas ZangarakyA آفلاین
                Abbas Zangaraky
                دانش آموزان آلاء ریاضی

@sania-andiravan الان که فکر میکنم میبنم اره داشتم معامله میکردم

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

@sania-andiravan الان که فکر میکنم میبنم اره داشتم معامله میکردم

S آفلاین
                  S آفلاین
                  Succinate

Abbas Zangaraky
                  دقیقا و کار درستی نیست تو زندگی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2

اما خودم میدونم اینطور نمیشه ادم به پوچی میرسه وقتی تصور میکنی خدایی نیست تموم اهدافت هم پوچ میشه فکر خودکشی میاد سراغم اما فقط به خاطر مادرم اینکارو نمیکنم
                    هزار بار گفتم خدایی که از رگ گردن نزدیک تری یه نشونه کوچیک تو خواب یا بیداری بده که یکم اروم شم من خیلی به حضرت عباس ارادت داشتم از ایشون خواهش کردم اما فایده ای نداشت حس میکنم خدا هم از من متنفره مثل پدرم برادرم حتی کسی که دوسش داشتم

AnneA آفلاین
                    AnneA آفلاین
                    Anne

Abbas Zangaraky سلام من نظرات بقیه را نخوندم ونمیدونم به نتیجه رسیدی یا نه ولی اینو بگم منم یه زمان عین شما بودم دقیقا هم از خدا میخواستم تو خواب یا بیداری نشونه ای بهم بده چندین ماه اینجوری بودم ولی نمیدونم چی شد که نشانه های که خدا در اطرافم رو گزاشتع بود دیدم وقتی دیدم مادرم بعد از هشت سال تحمل بیماری و سختی یه خنده از ته دل اومد رو لبش اونجا خدارو دیدم آخه آرزوم بود مادرم از ته دل بخنده 😃به نظرم اگه هنوز ندیدین یکم بیشتر تلاش کنید
                    مثلا خودم دیدم خدا وقتی که از همه دنیا نا امید شدم و تنها موندم، فقط ازخودش درخواست کردم در اوج ناامیدی یه جور کمکم کرد که هیچ جوره فراموشش نمیکنم .وقتی که فکر میکردم مادرم از دست دادم بهم برگردوندش
                    خلاصه بگم باید بگردی و تا نگردی پیداش نمیکنی حتی شده ده ها سال بگرد
                    دوست ندارم نصیحت کنم ولی فکر کنم شبیه نصیحت شد به هر حال موفق باشی 🤗

بسم الله الرحمن الرحیم

2

@infinitie-a سلام ممنون از توضیحت خیلی خوب بود

Infinitie. AI آفلاین
                      Infinitie. AI آفلاین
                      Infinitie. A

Abbas Zangaraky 🌹🌹خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

Yazdan Gonabadi اینستا دارین بیام دایرکت؟

Yazdan GonabadiY آفلاین
                        Yazdan GonabadiY آفلاین
                        Yazdan Gonabadi

Abbas Zangaraky نه خیر من اینستاگرام ندارم
                        اگر کار مهمی دادید آیدی تلگرام بدم؟

Abbas ZangarakyA فاطمه رحیمیف 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

Amaryllis HeshmatiA آفلاین
                          Amaryllis HeshmatiA آفلاین
                          Amaryllis Heshmati

Abbas Zangaraky IMG_20210910_142006_637.jpg
                          #تلنگر
                          #آیەگرافی

⛔️فَلَا تَکُن مِّنَ ٱلْقَـٰنِطِينَ

👈از نا امیدان مباش❌

سورە حجر/٥٥

5
                          • Yazdan GonabadiY Yazdan Gonabadi

Abbas ZangarakyA آفلاین
                            Abbas ZangarakyA آفلاین
                            Abbas Zangaraky
                            دانش آموزان آلاء ریاضی

Yazdan Gonabadi لطف میکنید

Yazdan GonabadiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • AnneA Anne

Abbas Zangaraky سلام من نظرات بقیه را نخوندم ونمیدونم به نتیجه رسیدی یا نه ولی اینو بگم منم یه زمان عین شما بودم دقیقا هم از خدا میخواستم تو خواب یا بیداری نشونه ای بهم بده چندین ماه اینجوری بودم ولی نمیدونم چی شد که نشانه های که خدا در اطرافم رو گزاشتع بود دیدم وقتی دیدم مادرم بعد از هشت سال تحمل بیماری و سختی یه خنده از ته دل اومد رو لبش اونجا خدارو دیدم آخه آرزوم بود مادرم از ته دل بخنده 😃به نظرم اگه هنوز ندیدین یکم بیشتر تلاش کنید
                              مثلا خودم دیدم خدا وقتی که از همه دنیا نا امید شدم و تنها موندم، فقط ازخودش درخواست کردم در اوج ناامیدی یه جور کمکم کرد که هیچ جوره فراموشش نمیکنم .وقتی که فکر میکردم مادرم از دست دادم بهم برگردوندش
                              خلاصه بگم باید بگردی و تا نگردی پیداش نمیکنی حتی شده ده ها سال بگرد
                              دوست ندارم نصیحت کنم ولی فکر کنم شبیه نصیحت شد به هر حال موفق باشی 🤗

Abbas ZangarakyA آفلاین
                              Abbas ZangarakyA آفلاین
                              Abbas Zangaraky
                              دانش آموزان آلاء ریاضی
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Abbas Zangaraky انجام شده

@فرناز-مقیمی سلام امیدوارم همیشه مادرتون بخنده براتون ، ممنون همچنین شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Amaryllis HeshmatiA Amaryllis Heshmati

Abbas Zangaraky IMG_20210910_142006_637.jpg
                                #تلنگر
                                #آیەگرافی

⛔️فَلَا تَکُن مِّنَ ٱلْقَـٰنِطِينَ

👈از نا امیدان مباش❌

سورە حجر/٥٥

Abbas ZangarakyA آفلاین
                                Abbas ZangarakyA آفلاین
                                Abbas Zangaraky
                                دانش آموزان آلاء ریاضی

Amaryllis Heshmati سلام خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • فاطمه رحیمیف آفلاین
                                  فاطمه رحیمیف آفلاین
                                  فاطمه رحیمی

خب چرا خدا رو قبول نداری؟چی باعث شده فک کنی کسی دوست نداره؟اگ اینارو جواب بدی ببهتر میتونم کمکت کنم

2
                                  • Yazdan GonabadiY Yazdan Gonabadi

فاطمه رحیمیف آفلاین
                                    فاطمه رحیمیف آفلاین
                                    فاطمه رحیمی

Yazdan Gonabadi ایدی ممنوع

Yazdan GonabadiY مصطفي عباسیانم 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Melika eskandariM Melika eskandari

سلام ببخشید من تو این تاپیک میتونم ولی بعضی هارو نمیتونم کامنت بزارم چرا؟

فاطمه رحیمیف آفلاین
                                      فاطمه رحیمیف آفلاین
                                      فاطمه رحیمی

Melika eskandari
                                      اعتبارت چقدرهع؟
                                      ادمین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • فاطمه رحیمیف فاطمه رحیمی

Yazdan Gonabadi ایدی ممنوع

Yazdan GonabadiY آفلاین
                                        Yazdan GonabadiY آفلاین
                                        Yazdan Gonabadi
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yazdan Gonabadi انجام شده

فاطمه رحیمی چرا ممنوع ؟ میخوام کمکش کنم
                                        جفت مونم پسر هستیم مشکل شرعی نداره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0

Yazdan Gonabadi لطف میکنید

Yazdan GonabadiY آفلاین
                                          Yazdan GonabadiY آفلاین
                                          Yazdan Gonabadi

Abbas Zangaraky بفرمایید @Yazdangnbd

0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه