کارگاه نویسندگی
-
خوب شد دوتا تکلیف یکی روزانه نویسی و دیگه هم نوشتن جمله ای که تو تاپیک گذاشتم هرکس به سبک نوشتاری خودش بنویس
خودمم بنویسم میزارم تو تاپیک
بعدش بقیش و پیش بریم -
️سبک قلم شما چه نوع سبکی است؟
️نخست باید بدانید که هر نوشته ای قالب مخصوص به خود دارد.
قالب نوشته علمی(پایان نامه، تحقیق، کتاب پزشکی و فیزیک و...)، با قالب رمان تفاوت دارد.
دوم: به دوستان اطراف خود نگاه کنید و در نوع و لحن سخن گفتن آنها دقت کنید!
آیا سبک سخن گفتن همه آنها مشابه هم است؟
قطعا چنین نیست.
حال به دوستان یا آشنایان کمی دورتر(مثلا شهرها و روستاهای همسایه)، نگاه کنید!
تفاوت لحن و سبک گفتاری آنها چگونه است؟
قطعا در مقایسه با هم این تفاوت کلامی آشکارتر است.
لحن و سبک نوشتن و قلم نوشتاری شما نیز دقیقا همانند لحن گفتاری، اقسام و انواع و ویژگی های مخصوص به خود را دارد.
این سبک چگونه شکل می گیرد؟
عوامل محیطی، نوع تفکر، نوع تکلم و کتاب هایی که می خوانید، لحن نوشته شما را شکل می دهد.
اما نکته مهم اینجاست که در کنار این عوامل محیطی، شما نیز باید به صورت ویژه و علمی به اصلاح و رشد قلم خود کمک کنید.
یک جمله را به ده ها سبک می توان بیان کرد؛ نویسنده حرفه ای و باسواد، نویسنده ای است که بهترین سبک را برای نوع جمله خود پیدا کند و آن را به خواننده مطلب خود معرفی کند.
️به سبک نوشتن جمله زیر دقت کنید:
نمونه نخست:
کارگاه نویسندگی شیوه ای در پیش گرفته که برای پیشبرد اهداف خود و پیشبرد قلم نویسندگان و اعضای کانال تمرین های بدیع و ساده ای را به اعضای خود می دهد تا آنها با آنجام این تمرین ها روز به روز به تقویت قلم خود بپردازند.
نمونه دوم:
کرگاه نویسندگی همواره می کوشد تا با دادن تکلیف و تمرین به اعضای خود آنها را کمک کند؛ شایان ذکر است بسیاری از ایشان با انجام این تکلیف ها در جشنواره های کشوری رشد چشمگیری داشته اند.
نمونه سوم:
کارگاه نویسندگی از ابتدای راه اندازی تا کنون تمام هم و غم اش این بوده که اعضای خود را پرورش و رشد دهد و در این راستا یکی از کارهایی که کرده است دادن تمرین و اصلاح و نقد آنها بوده است؛ بسیاری از ایشان رشد چشمگیری در این تمرین ها داشته اند.
نمونه چهارم و پنجم و ...
️دیدید که یک جمله را به چندین سبک و لحن می توان بیان کرد.
البته اعتراف می کنم که هیچ کدام از این نمونه ها که نوشتم، مطلوب من نبود و این جمله را به کوتاه ترین و جذاب ترین شکل دیگر هم می توان بیان کرد.
در داستان و یا تحقیق علمی خود باید برای تمام جمله ها این اصل را در پیش بگیرید و ضمن رعایت یک دستی، بهترین سبک را برای جملات برگزینید.
تمرین:
شما هم شکل دیگری از جمله بالا را در کوتاه ترین و رساترین جمله را نوشته و در تاپیک منتشر کنید
لطفا فقط یک جمله بفرستید؛ جمله باید تمام مفهوم متن را بیان کند و ناقص نباشد.
فاطمه رحیمی
در کارگاه اموزش نویسندگی پنجره های ذهنمان را بازکرده و به اندیشه هایمان قدرت پرواز میدهیم برای خلق هنری از جنس نوشتن... -
سلام دوستان
راستش چند وقت پیش ی تاپیک مشابه دیدم که قرار بر این بود که هر کس نوشته هاشو به اشتراک بزاره تا درمورد نقاط قوت و ضعف ساختار نوشتارش گفت و گو بشه استقبال کردم ولی دیگه گویی ادامه دار نشد
خودم به نویسندگی علاقه زیادی دارم و اغلب رمان و داستان ها و در کل نوشته هام تا به امروز مورد قبول بوده و ی جورایی تنها چیزیه که میتونه ارومم کنه و شدیدا بهش علاقه دارم خب کاری که تو اوقات فراغت انجامش میدم
به ذهنم رسید تاپیکی بزنم که توش قواعد نویسندگی گفته بشه و موضوع نوشتن و مشخص کنیم و هرکس هر چقدر که در مورد موضوع به ذهنش میرسه بنویسه نه انشا میخوام نه مقاله فقط میخوام با قاعده و اصول نویسندگی اشنا شیم و ذهنمون و درباره موضوعی به پرواز در بیاریم بعدم که باخوندن نوشته های همدیگه کلی ایده جدید برای نوشتن به ذهنمون میرسع یعنی هم قواعد سفت و سخت نویسندگی گذاشته شه و هم نوشته های خودمون و بعدم به انتقاد و پیشنهاد بپردازیم البته نه دلنوشته و... اینو گفتم که نگن تاپیک دلنوشته و اینا هست نه من یه تاپیک زدم فقط برای نویسندگی اصولی حالا اگه موافق باشید ادامه میدیم اگر نه هم که پاکش میکنم(:
@دانش-آموزان-آلاءفاطمه رحیمی تاریکی روشن.docx خب این از فصل اول داستانم اسمش تاریکی روشن است خواهش میکنم در مورد ان بدون هیچ رودوایسی نظر بدهید خودم احساس میکنم شبیه الیس در سرزمین عجایب شده نظر شما چیه؟ اسم شخصیت اصلی اما(ema)است@یاسمن-کیانی فاطمه رحیمی @یاسمن-کیانی Yegane Dehqan @roghayeh-eftekhari
-
فاطمه رحیمی تاریکی روشن.docx خب این از فصل اول داستانم اسمش تاریکی روشن است خواهش میکنم در مورد ان بدون هیچ رودوایسی نظر بدهید خودم احساس میکنم شبیه الیس در سرزمین عجایب شده نظر شما چیه؟ اسم شخصیت اصلی اما(ema)است@یاسمن-کیانی فاطمه رحیمی @یاسمن-کیانی Yegane Dehqan @roghayeh-eftekhari
arthur morgan سلام
متاسفانه pdf باز نمیشه . -
arthur morgan سلام
متاسفانه pdf باز نمیشه .Yegane Dehqan
از طریق سایت امتحان کردی؟
از آپ نمیشه کلا مشکل داره. -
Yegane Dehqan
از طریق سایت امتحان کردی؟
از آپ نمیشه کلا مشکل داره.سارا M 0 گزینه سایت و اپلیکیشن رو نمیاره اصلا که بخوام سایت رو انتخاب کنم .
-
فاطمه رحیمی تاریکی روشن.docx خب این از فصل اول داستانم اسمش تاریکی روشن است خواهش میکنم در مورد ان بدون هیچ رودوایسی نظر بدهید خودم احساس میکنم شبیه الیس در سرزمین عجایب شده نظر شما چیه؟ اسم شخصیت اصلی اما(ema)است@یاسمن-کیانی فاطمه رحیمی @یاسمن-کیانی Yegane Dehqan @roghayeh-eftekhari
arthur morgan سلام دوست عزیز متاسفانه پی دی افتون از طریق سایت هم برا من باز نمیشه
.
یه بار دیگه امتحان کنین و از سایت وارد بشین و بارگیری کنین پی دی اف رو -
️سبک قلم شما چه نوع سبکی است؟
️نخست باید بدانید که هر نوشته ای قالب مخصوص به خود دارد.
قالب نوشته علمی(پایان نامه، تحقیق، کتاب پزشکی و فیزیک و...)، با قالب رمان تفاوت دارد.
دوم: به دوستان اطراف خود نگاه کنید و در نوع و لحن سخن گفتن آنها دقت کنید!
آیا سبک سخن گفتن همه آنها مشابه هم است؟
قطعا چنین نیست.
حال به دوستان یا آشنایان کمی دورتر(مثلا شهرها و روستاهای همسایه)، نگاه کنید!
تفاوت لحن و سبک گفتاری آنها چگونه است؟
قطعا در مقایسه با هم این تفاوت کلامی آشکارتر است.
لحن و سبک نوشتن و قلم نوشتاری شما نیز دقیقا همانند لحن گفتاری، اقسام و انواع و ویژگی های مخصوص به خود را دارد.
این سبک چگونه شکل می گیرد؟
عوامل محیطی، نوع تفکر، نوع تکلم و کتاب هایی که می خوانید، لحن نوشته شما را شکل می دهد.
اما نکته مهم اینجاست که در کنار این عوامل محیطی، شما نیز باید به صورت ویژه و علمی به اصلاح و رشد قلم خود کمک کنید.
یک جمله را به ده ها سبک می توان بیان کرد؛ نویسنده حرفه ای و باسواد، نویسنده ای است که بهترین سبک را برای نوع جمله خود پیدا کند و آن را به خواننده مطلب خود معرفی کند.
️به سبک نوشتن جمله زیر دقت کنید:
نمونه نخست:
کارگاه نویسندگی شیوه ای در پیش گرفته که برای پیشبرد اهداف خود و پیشبرد قلم نویسندگان و اعضای کانال تمرین های بدیع و ساده ای را به اعضای خود می دهد تا آنها با آنجام این تمرین ها روز به روز به تقویت قلم خود بپردازند.
نمونه دوم:
کرگاه نویسندگی همواره می کوشد تا با دادن تکلیف و تمرین به اعضای خود آنها را کمک کند؛ شایان ذکر است بسیاری از ایشان با انجام این تکلیف ها در جشنواره های کشوری رشد چشمگیری داشته اند.
نمونه سوم:
کارگاه نویسندگی از ابتدای راه اندازی تا کنون تمام هم و غم اش این بوده که اعضای خود را پرورش و رشد دهد و در این راستا یکی از کارهایی که کرده است دادن تمرین و اصلاح و نقد آنها بوده است؛ بسیاری از ایشان رشد چشمگیری در این تمرین ها داشته اند.
نمونه چهارم و پنجم و ...
️دیدید که یک جمله را به چندین سبک و لحن می توان بیان کرد.
البته اعتراف می کنم که هیچ کدام از این نمونه ها که نوشتم، مطلوب من نبود و این جمله را به کوتاه ترین و جذاب ترین شکل دیگر هم می توان بیان کرد.
در داستان و یا تحقیق علمی خود باید برای تمام جمله ها این اصل را در پیش بگیرید و ضمن رعایت یک دستی، بهترین سبک را برای جملات برگزینید.
تمرین:
شما هم شکل دیگری از جمله بالا را در کوتاه ترین و رساترین جمله را نوشته و در تاپیک منتشر کنید
لطفا فقط یک جمله بفرستید؛ جمله باید تمام مفهوم متن را بیان کند و ناقص نباشد.
فاطمه رحیمی کارگاه نویسندگی بهانه ایست غنیم و با ارزش تا نویسندگان کوچک گردهم آیند و به دستنوشته های یکدیگر پر و بال دهند؛
فرصتی تا دنیایشان روح و جان تازه ای گیرد؛ تخیلشان قدر شدن در پرواز ؛مجال پاشش الوان بر در و دیوار بی رنگ ذهن و هجوم انوار در اتاق تاریک وجود....... -
فاطمه رحیمی
در کارگاه اموزش نویسندگی پنجره های ذهنمان را بازکرده و به اندیشه هایمان قدرت پرواز میدهیم برای خلق هنری از جنس نوشتن...فاطمه رحیمی من سابقا زیاد دست به قلم میشدم و مینوشتم و ذهنم خیلی باز بود.
ولی یه مدته انگا کور شده افکار و احساساتم با قلم دور میفتن و نمیتونم بنویسم.. قطعا فعالیت توی این تاپیک کمکم میکنه.
🥺
-
arthur morgan از پی دی افتون شات بگیرین و قرار بدین تو تاپیک اگه حجمش زیاد نیس. یا متن داستانتون رو کپی کنید و بفرستید.
-
arthur morgan از پی دی افتون شات بگیرین و قرار بدین تو تاپیک اگه حجمش زیاد نیس. یا متن داستانتون رو کپی کنید و بفرستید.
@یاسمن-کیانی تاریکی روشن.pdf بفرمایید من یادم رفته بود که pdfکنم عذر می خواهم
-
arthur morgan سلام
متاسفانه pdf باز نمیشه .Yegane Dehqan سلام یگانه خوبی؟
چون پی دی اف نیست وردarthur morgan سلام آقای حق الهی خوب هستید؟
ممنون از اینکه دعوت کردید تا منتونو بخونم
الان میخونم نظرم میگم -
Yegane Dehqan سلام یگانه خوبی؟
الان میخونم نظرم میگم@roghayeh-eftekhari الان درست کردم تاریکی روشن.pdf
-
الان میخونم نظرم میگم@roghayeh-eftekhari یادم رفت بگم خوبم خداروشکر شما خوب هستید؟
-
@roghayeh-eftekhari الان درست کردم تاریکی روشن.pdf
arthur morgan ببخشید یه خواهش دارم میشه ورد قفل نشده بذارید؟
فقط میخوام یخورده نظرم روی پی دی اف پیاده کنم -
arthur morgan ببخشید یه خواهش دارم میشه ورد قفل نشده بذارید؟
فقط میخوام یخورده نظرم روی پی دی اف پیاده کنماین پست پاک شده! -
سلام دوستان
راستش چند وقت پیش ی تاپیک مشابه دیدم که قرار بر این بود که هر کس نوشته هاشو به اشتراک بزاره تا درمورد نقاط قوت و ضعف ساختار نوشتارش گفت و گو بشه استقبال کردم ولی دیگه گویی ادامه دار نشد
خودم به نویسندگی علاقه زیادی دارم و اغلب رمان و داستان ها و در کل نوشته هام تا به امروز مورد قبول بوده و ی جورایی تنها چیزیه که میتونه ارومم کنه و شدیدا بهش علاقه دارم خب کاری که تو اوقات فراغت انجامش میدم
به ذهنم رسید تاپیکی بزنم که توش قواعد نویسندگی گفته بشه و موضوع نوشتن و مشخص کنیم و هرکس هر چقدر که در مورد موضوع به ذهنش میرسه بنویسه نه انشا میخوام نه مقاله فقط میخوام با قاعده و اصول نویسندگی اشنا شیم و ذهنمون و درباره موضوعی به پرواز در بیاریم بعدم که باخوندن نوشته های همدیگه کلی ایده جدید برای نوشتن به ذهنمون میرسع یعنی هم قواعد سفت و سخت نویسندگی گذاشته شه و هم نوشته های خودمون و بعدم به انتقاد و پیشنهاد بپردازیم البته نه دلنوشته و... اینو گفتم که نگن تاپیک دلنوشته و اینا هست نه من یه تاپیک زدم فقط برای نویسندگی اصولی حالا اگه موافق باشید ادامه میدیم اگر نه هم که پاکش میکنم(:
@دانش-آموزان-آلاءفاطمه رحیمی سلام عزیزم تایپک بسیار خوبیه
اصلا پاکش نکن پرقدرت ادامه بده
من معمولا خیلی زیاد دلنوشته مطلب وشعر مینویسم اگه وقت کنم حتما سعی میکنم تو این تایپک فعالیت کنم -
الان میخونم نظرم میگم@roghayeh-eftekhari مرسی تو خوبی؟
امتحان کردم نشد . -
@roghayeh-eftekhari یادم رفت بگم خوبم خداروشکر شما خوب هستید؟
arthur morgan ممنون الحمدالله
-
@roghayeh-eftekhari مرسی تو خوبی؟
امتحان کردم نشد .Yegane Dehqan الحمدالله
آها پی دی افش که فرستادن باز نشد؟