معنی بیت
-
سلام بچه ها.🌈 میشه بگید معنی این بیت چیه؟
پیروز شه، ای خورده سپهر از تو هراس / هرساعت و بس کرده زمین بوس و سپاس
توپاسخنامه اینو نوشته بود : شاه پیروز هستی سپهر از تو هرساعت هراس خورده و بسیار زمین را بوس و سپاس کرده استشمام نفهمیدید معنی ای که پاسخنامه گفته!؟😂
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
سلام فکر کنم این باشه
ای شاه پیروز، ای کسی که آسمان از ترس تو ترسیده هر لحظه(فکر کنم اینجا عصبانیتشو با رعدو برق مقایسه کرده) و ای کسی که زمین پاتو به نشونه ی سپاسگزاری زیاد بوس کرده(اینم فکر کنم منظورش اینه که فتوحات زیادی داشتی)
کلا داره میگه ای هلو، ای شفتالو، ای باقلوا، ای گوجه سبز :| یه چیزی تو همین مایه هاس ولی قدیمی ترش :joy:
-
سلام فکر کنم این باشه
ای شاه پیروز، ای کسی که آسمان از ترس تو ترسیده هر لحظه(فکر کنم اینجا عصبانیتشو با رعدو برق مقایسه کرده) و ای کسی که زمین پاتو به نشونه ی سپاسگزاری زیاد بوس کرده(اینم فکر کنم منظورش اینه که فتوحات زیادی داشتی)
کلا داره میگه ای هلو، ای شفتالو، ای باقلوا، ای گوجه سبز :| یه چیزی تو همین مایه هاس ولی قدیمی ترش :joy:
@amir-bernousi
اون قسمت "پا" رو از کجا آوردین؟ -
@amir-bernousi
اون قسمت "پا" رو از کجا آوردین؟@danial-hosseiny خب زمین سر آدمو بوس کنه خوبه ؟
-
توپاسخنامه اینو نوشته بود : شاه پیروز هستی سپهر از تو هرساعت هراس خورده و بسیار زمین را بوس و سپاس کرده استشمام نفهمیدید معنی ای که پاسخنامه گفته!؟😂
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@m-sina
سلام.
داره میگه ای شاه پیروز، ای کسی که آسمان از تو هر لحظه ترسیده و بسیار زمین رو بوسیده...
که خب معنی ناقصه درواقع. این بیت مسلما با بیت دیگهای موقوف المعانی بوده... -
@danial-hosseiny خب زمین سر آدمو بوس کنه خوبه ؟
@amir-bernousi
آخه اصلا بحث اینجاس که زمین کسی رو نبوسیده :face_with_tears_of_joy: -
@amir-bernousi
آخه اصلا بحث اینجاس که زمین کسی رو نبوسیده :face_with_tears_of_joy:@danial-hosseiny خب دلیل اینکه سپهر از ترس زمین رو سپاس میکنه چیه
-
@amir-bernousi
آخه اصلا بحث اینجاس که زمین کسی رو نبوسیده :face_with_tears_of_joy:@danial-hosseiny
شاید معنیش اینطوری باشه
هر ساعت سپهر از تو هراس داشته و
زمین (پای تو را) بسیار بوسیده و (تورا) سپاس گفتهیعنی شاعر گفته که وقتی بر روی زمین قدم بر می داری مانند این هست که زمین پای تو را می بوسد.
نظرتون چیه -
-
@danial-hosseiny خب دلیل اینکه سپهر از ترس زمین رو سپاس میکنه چیه
@amir-bernousi
اومدید مچ بنده رو بگیرید، یا اینکه جواب سوال این بنده خدا رو بدید...؟
بنده علتش رو نمیدونم. اما معنیای که وجود داشت رو گفتم. از طرفی هم شما درواقع کلا بحث رو به سمتی بردید که اصلا بحثی درموردش نبود. -
@danial-hosseiny
شاید معنیش اینطوری باشه
هر ساعت سپهر از تو هراس داشته و
زمین (پای تو را) بسیار بوسیده و (تورا) سپاس گفتهیعنی شاعر گفته که وقتی بر روی زمین قدم بر می داری مانند این هست که زمین پای تو را می بوسد.
نظرتون چیهاین پست پاک شده! -
@m-sina
پیروزشه، ای خورده سپهر از تو هراس
هر ساعت و بس کرده زمینبوس و سپاس
زیرا که کنی به خنجر چون الماس
از هفت فلک به یک زمان چارده طاس
...
این دوبیت موقوف المعانی هستن.
@Amir-Bernousi
جواب سوال شما که توی بیت دوم کاملا مشهوده
آرش عباسی
در جواب حرف شما، باید بگم اون قسمت "بس کرده زمین بوس و سپاس"، یه جملهٔ سه جزئیه و حتما نیاز به مفعول داره.
به شیوهای که شما معنی میکنین، میشه:
زمین بسیار بوس و سپاس کرده است.
این جمله مفعول نداره! و به همین خاطر غلطه.
اما اگه اینجوری معنی کنیم
(سپهر) بسیار زمین (را) بوس و سپاس کرده است.
اونوقت هر سه جزء رو داریم و جمله کامل شده...
مشکل ترجمهٔ شما و دوستان دیگه هم همینجاس♥ -
@amir-bernousi
اومدید مچ بنده رو بگیرید، یا اینکه جواب سوال این بنده خدا رو بدید...؟
بنده علتش رو نمیدونم. اما معنیای که وجود داشت رو گفتم. از طرفی هم شما درواقع کلا بحث رو به سمتی بردید که اصلا بحثی درموردش نبود.@danial-hosseiny وا :|
شما که واردتر از منی سوال پرسیدم، جوری پرسیدم که به قول شما مچ گیری باشه :|؟