سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
خانواده
-
سلام دوستان
مادر من 3 روزه متوالی صبحا میاد تو اتاقم و دقیقا یک ساعت با من سرِ درس خواندنم دعوام میکنه
حالا ای کاش منو میزد! بدتر از اون روحیه ام رو تضعیف میکنه و بعد از دعوای یک ساعته، من تا شب روحیه ام داغونه!
مثلا توی دعوا میگه:
%(#3700ff)[تو شبیه کسی که میخواد پزشکی قبول بشه، درس نمیخونی
به برنامه ات متعهد نیستی
اگه اینطوری پیش بری ، هیچ وقت رشته ای که میخوای قبول نمیشی]
این سه تا جمله اش از بین چیزایی که بهم میگه بیشترین ضربه رو بهم میزنه.
کلی تلاش هم کردم که حالمو بعد شنیدنشون خوب کنم ولی نشد
درباره ی اینکه چرا حرف مادرم روم تاثیر بد داره تحقیق کردم و فهمیدم که من از لحاظ ذهنی خیلی به مادرم وابسته ام. یعنی هر حرفِ اون روی من تاثیر خیلی زیادی میگذاره. راه حلشم دروغ گفتنه. اگه من به مادرم الکی بگم همه چی اوکیه ، اونم ولم میکنه. اونوقت هم من خواشحالم هم مادرم و هیچ دعوایی هم بین مون رخ نمیده. شاید بگید دروغ گفتن کار بدیه و ... اما متاسفانه هیچ راه دیگه ای پیدا نکردم که جواب بده! حتی وقتی صحبت مسالمت آمیز با مادرم دارم، اون سه تا جمله ی بالارو بهم میگه که منو از صحبت مسالمت آمیز پشیمون میکنه!
چند بارم تو فکر خودکشی افتادم. شاید بازم بگید چه زود! تو که فقط 3 بار اینارو از مادرت شنیدی! بازم باید درجواب بگم که من بارها اینارو شنیدم ولی مشکل اینه که این سه روز پشت سرهم بودند، نه با فاصله!نمیدونم خانواده ی شمام اینطوریه یا نه ولی اگه میشه یه راهی بگید همه چی درست بشه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
در اتاق رو قفل کن .
-
@m-sina خانواده من بد تره که
بیخیال باش
من هروقت اینجور میشه که معمولاً تو تایم استراحت هست دوباره میرم تو اتاق یه آهنگ گوش میدم و دوباره شروع میکنم
به قول معروف به ......... مت
موفق باشی -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to IIAII on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@m-sina سلام، وقتت بخیر
ببین اگ حرفاش، حرفای واقع بینانهای هستش، سعی کن ایراداتی ک دربارت میگه رو اصلاح کنی...میتونید برای حل مشکلات یک الی دو جلسه ای پیش یک روانشناس (نه مشاور تحصیلی) خوب هم مراجعه کنید تا تایمتون هدر نره و کمکتون کنه زودتر همگی باهمدیگه کنار بیاید
-
حسین مسلمی
آهنگ گوش دادن باعث پرش فکری توی همه آدم ها میشع و برای تایم استراحت اکیدا کار اشتباهیه -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to amirreza elahi 0 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
amirreza elahi 0 در خانواده گفته است:
در اتاق رو قفل کن .
در اتاق رو قفل کنه ممکنه کولر روشن باشه و گرمش میشه اون موقع... به این فکر کردی... جدای از اون یکی دو روز نیست ک ساز مخالف بزنه یک سال درس هستش...
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
و خلاصه میخوام بگم دنبال حل اساسی اختلافات باشین...
جدی بگیرید از همین اول... یکی دو هفته نیست ک... کنکوری هستی -
@m-sina دوست عزیز شما یک بت را در ذهن خود درست کرده اید که هروقت مادرت بهت اینارو میگه ضربه روحی میبینی ،بنظرم شما باید عادی رفتار کنید و زیاد به انها اهیمت ندی ، من هم صد برابر تو از خانواده ام اینارو میشنوم ولی فقط از گوش سمت راست میاد از سمت چپ میره خخخ .آدم اگه خودش درسخون باشه خانواده خودش متوجه میشه و دیگه سمت تو نمیان ...تجربه کردم ، بهتره از لحظات زندگی خودت بهترین تلاش و استفاده ببری نه اینکه به این چیزهای کم اهمیت ،اهمیت دارشون کنی .توکلت به خدا باشه خدا اون بالاست .(:
-
@m-sina بهترین کار اینه که توجه نکنید میدونم سخته ولی باید بهش فکر نکنید
این خوبه که مادر من بعضی اوقات میگه
تو زندکی به هیچ جا نمیرسی
یعنی مادر شما کنکور رو میگن مادر من کلا میگه زندگی ت هیچی
ولی خب از سر دشمنی نمیگن که از سر دلسوزی هستش و اینکه کاری کنن به خاطر فشار اونا بیشتر بخونبم
به هر حال توجه نکنید ... -
سلام
بیبن من برای این مشکل یک کارمی کردم یک دفتر برمیداشتم داخش افکار می نوشتم این طوری باعث میشد افکار پراکنده نشه -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to IIAII on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@m-sina
%(#ff0000)[بچه ها همه میگن بیخیال باش ولی بنظر من باید حلش کنی و اتفاقا نباید بیخیال باشی و شدیدا با نظرات بعضیا مخالفم] وگرنه هر روز باید تحمل کنی این موارد رو... همین ک این زیر هم گفتم... بنظرم با هم برین پیش روانشناس باهاش مشورت کنید برای حل اساسی این موارد... تا ن سیخ بسوزه ن کباب... برای بهترین رتبه با تمام تمرکز بجنگی -
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to DR.Ali.110 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
DR.Ali.110 در خانواده گفته است:
سلام
بیبن من برای این مشکل یک کارمی کردم یک دفتر برمیداشتم داخش افکار می نوشتم این طوری باعث میشد افکار پراکنده نشهمنم خیلی این کار رو میکنم
-
@m-sina سلام خب ببین نگو حق با منه و خانوادم دارن به من زور میگن یا ناامید میکنن ، شاید حق با اوناست . (حالا باز من نمیدونم میگم شاااید)
مادرت صلاحت رو میخواد و من داشتم حرفت رو میخوندم ، گفتم شاید اون موقعی که مامانت میاد اتاق تو گوشی دستته یا مسغول گِیم و ... هستی وگرنه گیر نمیداد بهت .
اگه هم اونموقع داری درس میخونی و مامانت چیزی گفت ، خیلی یواش بهش بگو مامان من میدونم چه جوری درس بخونم و سعی میکنم بهتر بشم و برنامم رو درست تر کنم و ... .
بهش بگو که نمیتونم روز اولی که تلاش میکنم ۱۰ ساعت درس بخونم . باید به صورت پله ای بخونم یعنی روز اول ۵ ساعت ، روز دوم ۶ ساعت ، روز سوم ۷ساعت و ... .
بگو که هر چیزی زمان میبره و نمیشه که من اول بسم الله مثل این نابغه ها رفتار کنم و ... .
هر چیزی و هر کاری با قرم های کوچیک شروع میشه .
به نظرم اگه با صدای اروم براش مثال های اینجوری بزنی قانع بشه . ( صداتو بالا نبر که مامانت عصبانی بشه ، اروم بگو تا بهت گوش کنه )فکر نکن فقط خودت از اینجور مشکلات داری .
به هر حال همهههه کنکوری ها اینجور مشکلات رو دارن .
حالا یکی تو خونه سر و صدای بچه رو داره ، یکی غرغر ، یکی همسایهی پر سر و صدا و ... .
ناشکری ام نکن و اصلا به خودکشی اینا فکر نکن که خدا با توعه .
اگر تو مسیر تلاش کردن هستی پس بهش میرسی .
راستی از این مقاله و کتاب های خودشناسی رو بخونی میتونی به راحتی به حرف های منفی و هر چیزی که اذیتت میکنه اهمیت ندی .
موفق باشی . -
من جای شما بودم با حرفای مادرم خیلی بهم بَر میخورد و عصبانی میشدم و یه تلنگری بهم وارد میشد که جوری درس بخونم که بهش ثابت کنم حرفش اشتباهه واز حرفایی که زده پشیمون بشه و شروع به تشویق کردنم بکنه
از امروز شما هم جوری درس بخون که هر وقت مادرت وارد اتاق میشه از حرفایی که قراره بزنه پشیمون بشه -
بیبین داداش توی این دنیا کسی برای تو تره هم خرد نمی کنه باید خودت مسیر زندگی پیدا کنی چون این تازه ابتدای مسیر تو ....
اگه با حرف مادرت ناراحت بشی . توی زندگی چطور میخواهی ادامه مسیر زندگی پیش ببری به قول معرف نمیشه دهن مردم بست باید میسر ادامه بدی و به حرف مردم توجه نکنی -
Yegane Dehqan به خدا همه این روش هارو امتحان کردم. در آخر اون حرف خودشو میزنه
-
DR.Ali.110 آره درسته موفقم کاملا