امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
-
M.an
خیلی ممنون -
Donya Mehrabadi
دوست عزیز شما قراره که از محتوا استفاده کنی
که هیچ کمو کسری ای وجود نداره بنظرمناگر میخاین موفق بشین درگیر حاشیه ها و یکسری نظرات شخصی نشید و فقط به راهتون فکر کنید
نظر من رو بخاید هرچی زودتر تهیه کنید بهتره -
Mr. Perfect امثال شما رو اصلا درک نمیکنم
مرد مومن مگه قرار نبود امروز اپدیت برنامه ها منتشر شه؟
فرسنگ اول عمومیا هنوز رو هواست
قرار بوده جزوه ها فیزیکی بدستمون برسه ولی هنوز حتی پی دی اف هاشو نمیتونی گیر بیاری
تا حالا یبار برنامرو نیگا کردی اصلا ؟؟ -
M.an خانوم مدیر لطفا اول منتشر کنین بعد پیام بدین تا این مشکلات و حرفا پیش نیاد.
بعد به آلا اعتماد داشتم و هنوز دارم. -
حسین مسلمی ببخشید اعصابم خورد بود اشتباهی شما رو به جای یه کامنت دیگه ریپلای کردم
-
حسین مسلمی
خوب رو پکیج زده شروع از مهر هنوز که مهر نیومده
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن -
@آرمان-میرانی گفته از اول مهر امروز چندمه؟؟؟؟
یعنی تو دو روز همه چی درست میشه ؟؟؟؟ -
Reyhan Hmi اخه با توجه به کامن ها جزوه ها فیلم ها منتشر نمیشه یا دیر میاد یا مشکل داره خب اینجوری ادم از برنامش عقب میمونه
-
@ftm-montazeri من از بقیه برنامه ها خبری نداری ولی برای تجربی قلم چی درست شدن
-
F GH 2 خواهش میکنم
-
@آرمان-میرانی امروز چندمه؟ اینا دو ماهه کاری نکردن تو دو روز میخوان معجزه کنن؟
-
Donya Mehrabadi ببین تدریس ها مشکلی نداره بی نقصه مشکل جای دیگس
-
mohammadreza hatami دوازدهم تجربی که داغونه؟؟
منظورت کدومه؟ -
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to AmirAbbas Farahani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirAbbas Farahani از کجا میدونی نکردن. تو این دو ماه راه ابریشم تغییرات زیادی کرده.
فرسنگ های عمومی هم که منتشر شد -
AmirAbbas Farahani
قرار نبوده اگه آماده هم کردن زود تر قرار بدن
همه چی به موقع اش -
AmirAbbas Farahani تدریس مشکل ندارد یعنی شما دو فصل آخر زیست دهم و سه فصل آخر زیست یازدهم رو کامل با ره ابریشم یاد گرفتی یا با صفر تا صد؟؟؟
-
Sara Sarwi مجددا چک کنید منتشر شده