Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. انتقادات ، پیشنهادات
  3. اعتراض
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
انتقادات ، پیشنهادات
نقص ویدئوی درسی
Yeganeh KarimiY
سلام وقتتون بخیر. تدریس حسابان یازدهم استاد محمدصادق ثابتی فصل چهارش ناقص هست میخواستم درخواست کنم که ویدئوی ادامه ی تدریس هم آپلود شه. با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
تدریس حسابان
aMiRyA
سلام اگر امکانش هست تدریس حسابان را با آقای وحید کبریایی قرار دهید ایشون مباحث رو خیلی کامل و زیبا بیان میکنن با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد در خصوص گروه های انجمن آلاء
sohrabS
سلام اگر انتقاد یا پیشنهادی در خصوص گروه های انجمن آلاء دارید، در اینجا مطرح بفرمایید. در لینک زیر هم توضیحات هر گروه و شرایط عضویت در هر کدام توضیح داده شده است: http://forum.alaatv.com/topic/1545/گروه-های-انجمن-آلاء موفق و موید باشید
انتقادات ، پیشنهادات
.....
7
سلام (@_____) تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟! کدوم قانونتون رو نقض کردم؟! نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه یعنی دلیلی نبوده و نیست اما خب.... باید از زبون خودتون می‌شنیدم که هیچ دلیلی ندارید این برام قابل هضم تره @ناظم
انتقادات ، پیشنهادات
چطور در الا کلیپ دانلود کنم
7
چطوری میتونم کلیپ های الا رو دانلود کنم
انتقادات ، پیشنهادات
سرعت کار تو اپلود فیلم ها پایینه
TAHA 3T
سلام توی حسابان اقای ثابتی بجز تابع تو هیچ مبحثی فرسنگ 2 و 3 اپلود نشده اینطوری مباحث تا کنکور تموم نمیشه البته امیدوارم مشکلی برای اقای ثابتی پیش نیومده باشه
انتقادات ، پیشنهادات
نکته و تست فیزیک یازدهم آقای یاری
2
سلام/چرا نکته و تست فیزیک یازدهم استاد یاری فقط چند جلسه اولش اپلود شده؟میشه تکمیلش کنید
انتقادات ، پیشنهادات
یه مشکلی هست
A
من پک الا رو دو بار خریدم اشتباها، یکیو با اکانت قدیمی ام و یکی هم با جدیده ولی قدیمی رو دیگه استفاده نمیکنم کسی هم جوابگو نیس که اون پک رو لغو کنه و هزینه شو عودت بدن @مدیر-محصول-ابریشم تیکت هم زدم جواب نمیدن
انتقادات ، پیشنهادات
اختلال در سایت الا ؟؟/:
A . M . HA
سلام از امروز صبح سایت الا به مشکل خورده نه میشه فیلمی رو انلاین دید و نه دانلود کرد....... دوستان برای شما هم همینجوریه ؟!! از گروه اموزشی الا تقاضا می کنم که هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنن خداوکیلی از درسامون عقب افتادیم
انتقادات ، پیشنهادات
قدیمی شدن تورق یازدهم و دوازدهم
محمد مهدی امیریم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای زحمتکش الا با توجه به اینکه زمان زیادی از ضبط دوره های یازدهم و دوازدهم گذشته،این دوره ها دیگه قابل استفاده نیستند پس اگه میشه دوره های تورق این پایه ها رو دوباره با آقای جلال موقاری‌ ضبط کنید که دوباره قابل استفاده بشه.
انتقادات ، پیشنهادات
دسترسی به اساتید
نیما اصغرین
لطفا در قسمت هر ویدیو قسمتی برای کامنت گذاری اضافه کنید تا اگر سوال یا موردی داشتیم با استاد مربوط ارتباط داشته باشیم مثل سایت تکمیلی که در اون هر سوالی داشتیم میتونیم با استاد ارتباط داشته باشیم اگر این کار را بکنید کیفیت آموزش هاتون خیلی بالا میره
انتقادات ، پیشنهادات
رابط کاربری آلا خونه
Parsa TsrP
سلام به همه ی آلایی ها. من درخواست دارم که رابط کاربری آلا خونه ارتقا پیدا کنه و شاهد اپلیکیشن آلا خونه هم باشیم و همچنین مرز های بخش های مختلف نوشته مشخص باشند. سپاس اکر موافقید رای مثبت بدید لطفا
انتقادات ، پیشنهادات
کمی انتقاد
D
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست.... 1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست. این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه.... 2- آپدیت راه ابریشم: راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.) 3- گزینه دانلود؟ چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست. 4- رفع اشکال ها خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه 5- آلاخونه آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن. الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بدونم چرا بقیه فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن نزدیک دو هفته شده که هیچ فیلم و جزوه ای رو آپلود نکردید و دانش آموزانی که با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن. خواهش میکنم هر چه سریع تر بقیه فیلم ها و جزوات رو هم آپلود کنید.
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد برای ریاضیات تجربی راه ابریشم
milad havazyariM
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟ بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟ دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @Arshia-Yazdian @sohrab @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
انتقادات ، پیشنهادات
آموزش صفر تا صد زیست مخصوص المپیاد
0
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
انتقادات ، پیشنهادات
کمک
خواجه نصیر الدینخ
سلام من هرکار میکنم نمیتونم تو سایت پیام بزارم توی راهنمای الا هم رفتم ولی بهم کمکی نکرد حالا چیکار کنم تا درست بشه
انتقادات ، پیشنهادات
دسته تفننی
حسین کاظمی 0ح
سلام خسته نباشید امکانش هست که یه دسته تفننی هم برای آلا خونه اضافه کنید ؟ چون توی بخش بحث آزاد گم میشن معمولا این مضوعات مثل تست های غیر درسی که جنبه سرگمی دارن ( مثل تست هوش ها )
انتقادات ، پیشنهادات

اعتراض

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتقادات ، پیشنهادات
8 دیدگاه‌ها 8 کاربران 366 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zeynab HabibiZ آفلاین
    Zeynab HabibiZ آفلاین
    Zeynab Habibi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام وقت بخیر من در رابطه با طرح راه ابریشم اعتراض دارم
    آلا همیشه می گوید رایگان است و رایگان خواهد ماند و شعار الا ایجاد عدالت آموزشی است حال سوال من این است با طرح راه ابریشم عدالت آموزشی برقرار می شود؟
    برای مثال راه ابریشم زیست هزینه ای حدود یک میلیون و صد و نود تومان دارد شاید تهیه چنین هزینه ای برا خیلی از دوستان مشکلی ندارد ولی افرادی هستند که برای تامین این هزینه و حتی کم تر مشکل دارند و درنتیجه با توجه به میل زیاد به ثبت نام قادر به خرید دوره نیستند و لازم به ذکر است که در کنار زیست هفت درس دیگر باقی است.
    امیدوارم اقدامی در رابطه با موضوع بالا صورت گیرد البته تا دیر نشده است

Mr. PerfectM fatemeh8181F ریحانه باقریر ali vahedyA 4 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Zeynab HabibiZ Zeynab Habibi

آلا همیشه می گوید رایگان است و رایگان خواهد ماند و شعار الا ایجاد عدالت آموزشی است حال سوال من این است با طرح راه ابریشم عدالت آموزشی برقرار می شود؟
      برای مثال راه ابریشم زیست هزینه ای حدود یک میلیون و صد و نود تومان دارد شاید تهیه چنین هزینه ای برا خیلی از دوستان مشکلی ندارد ولی افرادی هستند که برای تامین این هزینه و حتی کم تر مشکل دارند و درنتیجه با توجه به میل زیاد به ثبت نام قادر به خرید دوره نیستند و لازم به ذکر است که در کنار زیست هفت درس دیگر باقی است.

Mr. PerfectM آفلاین
      Mr. PerfectM آفلاین
      Mr. Perfect
      فارغ التحصیلان آلاء

Zeynab Habibi

سلام دوست عزیز این دسته از افراد می‌توانند از طرح پرچم استفاده کنند‌ برای خرید راه‌ ابریشم‌.

با این وضعیت اقتصادی رایگان بودن همه چیز خیلی هزینه داره برای موسسه، و موسسه ی آلاء از طریق فروش این همایش ها دوره های رایگان را توسعه میده.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      10
      • آرش عباسیآ آفلاین
        آرش عباسیآ آفلاین
        آرش عباسی
        ریاضی دوازدهم

سلام
        اول اینکه آلا به هیچ وجه شبیه سایر موسسات کنکوری یا هر گونه مافیای کنکور نیست.
        شما توی موسسات دیگه چیزی رو اصلا نمی تونید رایگان یاد بگیرید و اگر قسمتی رو رایگان بذارن، اون قسمت حتما به خاطر تبلیغ دوره های خودشونه
        مثلا یه دوره جمع بندی رایگان می زارن که بیان مشتری جمع بکنن.
        ولی آلا به هیچ عنوان اینطور نیست
        شما مجموعه ای از محتوا های کاملا رایگان در اختیارتان قرار می گیرد که حتی برای استفاده از اونها نیاز به یک ثبت نام ندارید
        این دوره ها کاملا کامل کامل کامل هستند و می توانند بسیار عالی شما رو به یه رتبه عالی برسونن
        داستان همایش ها:
        مثلا یه دانش آموز کل سال رو با دوره های آلا پیش اومده و همه رو عالی کار کرده و تست ها هم خیلی خوب زده
        مسلما چنین دانش آموزی همه مباحث رو عالی و کنکوری بلده و اگه یه جمع بندی بکنه امتحانش رو عالی میده
        خب آلا یه سری همایش جمع بندی داره که پولی هستن(البته شاید جمع بندی رایگان هم داشته باشه)
        خب این دانش آموز خودش می تونه جمع بندی کنه و خیلی خوب و راحت ۲۰ بگیره
        اما آلا میگه ما یسری دوره های جمع بندی هم داریم که می تونه کارت رو راحت کنه
        بیا این دوره ها رو بخر
        هم به آلا که تولید کننده دوره های رایگان هست کمک می کنی
        هم جمع بندی خودت راحت تر میشه.

##این دانش آموز خودش هم می تونست جمع بندی کنه ولی با خرید همایش جمع بندی کارش راحت تر شد و به آلا که یکسال کمکش کرده بود هم یه کمک کوچولو کرد.##

خب حالا همایش راه ابریشم:

راه ابریشم فلسفش اینه:
        ما هر آنچه که برای موفقیت در کنکور نیاز دارید رویکجا براتون آماده کردیم.

برای آموزش اولیت، درسنامه داریم
        برای مثال های آموزشیت، تست آموزشی داریم
        برای تست های تسلطت، تست تسلط داریم و فیلم ضبط شده همه تست ها هم داریم که هر حا مشکل داشتی ببینی
        و در آخر کنکورچه هم داریم که می تونی اونا رو زمان دار بزنی و خودت رو بسنجی

در کنارش هم چیزای دیگه ای مثل چاپار و ... داریم که می تونن کمکت کنن.

خب حالا عدالت آموزشی چی میشه؟
        نگاه کنید اینجا آلا هیچ کاری انجام نداده که بر خلاف عدالت آموزشی باشه
        کسی که مثلا به خاطر مسائل مالی نمی تونه راه ابریشم رو تهیه کنه و حتی شرایطش جوری هست که طرح پرچم هم نمی تونه استفاده کنه، راه ابریشم هیچ وقت حق و حقوقش رو زیر سوال نبرده
        فقط به اون مزیت راه ابریشم نمیرسه یعنی کوله پشتی و وسایل لازم برای کنکورش رو یجا نداره.

یعنی:
        آموزشش رو از دوره های صفر تا صدآلا میبینه
        تست های آموزشی و تسلطش رو توی دوره های نکته و تست کار میکنه؛ اما:
        اگر خواست بیشتر تست بزنه باید بره سراغ کتاب تست خودش
        اگر هم خواست آخر کار خودش رو با یه سری تست بسنجه، خودش باید یسری تست جامع از مبحثایی که خونده انتخاب کنه و به صورت زمان دار وبا درصد گیری بزنه.

پس راه ابریشم به هیچ عنوان بهش هیچ ضرری نزده و
        مهم ترین بخش یادگیری و به تسلط رسیدن این دانش آموز که همون درسنامه و تست هست رو داره با آلا
        یاد میگیره و پیش میره
        و بعد از اون دیگه کار براش راحت میشه
        یعنی وقتی شما صفر تا صد ها و نکته و تست ها رو خوب کار کنید دیگه راحت می تونید برید سراغ هر کتاب تستی که می خوایید و به مقدار زیاد تست بزنید
        و من که هر چی توی اینترنت گشتم به هیچ عنوان چنین موسسه ای رو پیدا نکردم که بخش اصلی کار رو به صورت رایگان و با چنین کیفیتی به همه ارائه بدن
        تنها نگران من این هست که کسایی که از دوره های رایگان استفاده می کنند امیدشون رو از راه خوبی که برای رسیدن به موفقیت انتخاب کردن رو از دست بدن.
        پس اگر از دوره های رایگان استفاده می کنید به هیچ وجه فکر نکنید که نمی تونید موفق بشید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3

fatemeh8181F آفلاین
          fatemeh8181F آفلاین
          fatemeh8181

Zeynab Habibi سلام
          اعتراض وارد نیست😂
          چون آرش عباسی همه مواردو گفتن
          یه چیزی هم بگم صفر تا صد ها انقدر کامل هستن که کسی که از دهم شروع ب درس خوندن با الا کنه نیازی به راه ابریشم هم نداره
          #الا رایگان هست رایگان هم خواهد ماند

تو دنیایی که میتونی هرچیزی باشی مهربون باش🖤🌵🧠

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

ریحانه باقریر آفلاین
            ریحانه باقریر آفلاین
            ریحانه باقری
            دانش آموزان آلاء

Zeynab Habibi اعتراض بی جا یعنی این😕
            اولا دوره های صفر تا صد هستن که چیزی کم ندارن 🥰من تا دوماه پیش همه درسامو با اون میخوندم 🤨تا این که راه ابریشم گرفتم 🤭
            دوما برای راه ابریشم هم طرح پرچم گذاشتن ☺که همه اونایی که مثال زدی میتونن استفاده کنن دیگه هیچ موسسه‌ای برای خدماتی که میده ۹۰ درصد تخفیف نداره 😑
            سوما بلاخره الاء برای هزینه هایی که داره باید یه درامدی داشته باشه دیگه🤫

1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • امیر تشنه دلا آفلاین
              امیر تشنه دلا آفلاین
              امیر تشنه دل
              المپیادیا دوازدهم تجربی

اعتراضی کاملا بیجا و بی مورد و بی دلیل و بی منطق و فاقد استدلال درست

جناپ
              بهتره برین این حرفارو به سایر موسسات بزنید که از هر روشی برای تیغ زدن جیب من و شما استفاده میکنن نه آلا که اییییین همه صفر تا صد و نکته تست و... رایگان داره!!

آلا به من و شما بدهکار نیست که!! افرادی که تو مجموعه آلا کار میکنن خانواده دارن زن و بچه دارن
              بیان برا من و تو مفت فیلم ضبط کنن؟ چرا؟ به چه دلیلی؟؟ باید زندگی خودشون رو بچرخونن یا نه؟؟

واقعا نمیدونم چی از ذهنت گذشته که این تاپیک رو زدی دوست عزیز

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4

ali vahedyA آفلاین
                ali vahedyA آفلاین
                ali vahedy

Zeynab Habibi اعتراضت کاملاً بی مورد ه
                دوره های رایگانی که واقعاً سطح عالی دارن رو فراموش کردی
                آلا الان حدود ۷۰ نفر ه خب باید خرجشون رو از یه جایی دربیارن
                درضمن ۹۰٪ و ۱۰۰٪ تخفیف هم برای کسایی که توانایی مالی ندارن گزاشته ( انصافاً کدوم موسسه آموزشی کل پکش رو رایگان یا با ۹۰٪ تخفیف میفروشه)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • M آفلاین
                  M آفلاین
                  Mr.Fantastic
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده

من اصلا نمیتونم بگم درست میگن یا غلط میگن و هیچ نظری درباره این ندارم چون راه ابریشم رو دارم.
                  ولی باید چار نفر غیر راه ابریشمی صحبت های در این مورد رو جواب بدن که حداقل اینجور شرایطی رو تجربه کرده باشن،سختیا و فشار روانیش رو چشیده باشن

اکانت غیرفعال هست (دائم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  پاسخ
                  • پاسخ به عنوان موضوع
                  وارد شوید تا پست بفرستید
                  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                  • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید