سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
تغییرات کنکور ۱۴٠۲ واقعا تصویب شد!؟
-
سلام بچه ها. کسی دیده که خود سازمان سنجش تغییرات کنکور ۱۴٠۲ رو تایید کنه و درمورد کنکور۱۴٠۲ اطلاعیه منتشر کنه؟ میشه به اشتراک بذاریدش؟ من شنیدم که خود سازمان سنجش تایید کرده اما تو سایتش چیزی پیدا نمیکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
Sajedeh Ghavi 0 سلام من ندیدم سازمان سنجش خودش چیزی اعلام کنه
-
Sajedeh Ghavi 0 بله قطعی قطعی شده
دبیر عالی شورای ملی خودش گفت تمام مصوباتی که در شورا تصویب میشه واجب الاجرا هستش و رئیس علوم که گفته بود قطعی نیست اشتباه میکنه و محکوم به اجرا هستش
لازم به ذکره این شورا به قدری قدرت داره که اینکارو کنه منتظر اعلام از طرف سنجش نباشید چون تا قبل از این در سال های گذشته این شورا تصمیماتی درباره کنکور داشته و الان یهو از آسمان نیومده تو کاری که بهش مربوط نیست دخالت کنه
اینو رو من از شکمم نگفتم از اخبار رسمی صدا و سیما و خبرگذاری های معتبر ( ایسنا ، ایرنا و....) خوندم پس با من دعوا نگیرید
انشالله هر طور خیره همون بشه ..... -
این متنو آقای دکتر اشکان هاشمی
مولف کتاب های زیست نشر الگو تو کانال شون گذاشتنکنکور۱۴۰۲
مثل اینکه مصوبات کنکور ۱۴۰۲ جدی شده و مجدد بررسی گردیده و مورد تایید شورای انقلاب فرهنگی قرار گرفته است و در آبان ماه ابلاغ خواهد شدجزئیات کنکور ۱۴۰۲
️ ۴۰ درصد تاثیر قطعی آزمون کنکور سراسری از دروس دهم، یازدهم و دوازدهم (فقط دروس اختصاصی)️ ۶۰ درصد تاثیر قطعی سوابق تحصیلی شامل: نمرات کتبی نهایی خرداد پایه دوازدهم
(دروس عمومی و اختصاصی)️تاثیر قطعی سوابق تحصیلی یعنی:
نمرات نهایی خرداد ۱۲ را باید خیلی جدی بگیرید و تا جایی که ممکن است نمره ی عالی بگیرید و نباید مثل داوطلبان سالهای قبل، در حد قبولی بخوانید.️کنکور سراسری دروس اختصاصی یعنی همون ۴۰ درصد؛ ۲ بار در سال برگزار می شود.
️ نتایج کنکور سراسری تا ۲ سال اعتبار دارد و تا ۲ سال می توان از آن نتابج، برای ورود به دانشگاه استفاده کرد.
️ زیرگروه ها برای پذیرش از سال تحصیلی ۱۴۰۲ و بعد از آن، در هر گروه آزمایشی حذف میشود.
️ از سال ۱۴۰۴ به بعد، هر متقاضی در هر گروه آزمایشی، باید دارای سوابق تحصیلی مرتبط و کامل در گروه آزمایشی که متقاضی پذیرش در آن است، باشد و هر کسی حق شرکت در گروه آزمایشی مرتبط با دیپلم خودش را دارد یا هم باید بدلیل داشتن سوابق تحصیلی مرتبط، دیپلم جدید مرتبط داشته باشد.
️ پذیرش در رشته محلهایی که پرمتقاضی نمیباشند، ۱۰۰ درصد براساس سوابق تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی(نمرات کتبی پایه دوازدهم) انجام میشود.
️ پذیرش در رشته محلهای پرمتقاضی، براساس نمره کل نهایی حاصل از آزمون کنکور دروس اختصاصی پایه دهم، یازدهم و دوازدهم (۴۰ درصد) و سوابق تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی پایه دوازدهم(۶۰ درصد) انجام میشود.
️هر دانشگاه برای پذیرش دانشجو، می تواند علاوه بر نتایج کنکور دروس اختصاصی و نمرات کتبی دروس عمومی و اختصاصی، حداقل معدل ورودی هم مشخص کند.
️ با این شرایط، دروس عمومی دهم و یازدهم هیچ تاثیری در قبولی دانشگاه ندارند.
اما نباید کنار گذاشته شوند چون بعضی از مباحث پایه دهم و یازدهم دروس عمومی، پیش نیاز پایه دوازدهم می باشند، مخصوصا" دروس ادبیات و عربی که پیشنهاد می شود تست های آموزشی هم از این دو درس داشته باشید.اما نمرات کتبی نهایی همه دروس عمومی و اختصاصی پایه دوازدهم، ۶۰ درصد تاثیر قطعی دارند و ۴۰ درصد هم سهم کنکور دروس اختصاصی ۳ سال دبیرستان خواهد شد.
اما کنکور ۱۴۰۱
️کنکور ۱۴۰۱ براساس همان روال ، قاعده و اصول سال قبلی برگزار خواهد شد.️ تاثیر سوابق تحصیلی نهایی پایه ۱۲ در کنکور ۱۴۰۱، به میزان ۴۰ درصد تاثیر مثبت اعلام شد.
️ درسته که ۴۰ درصد تاثیر مثبت در کنکور ۱۴۰۱ ، تاثیر خاصی در قبولی شما ندارد و مهم درصد کنکور شماست،
اما باید سوابق تحصیلی را جدی بگیرید چون ممکن است پشت کنکور بمانید و همین تاثیر در سال ۱۴۰۲ ، بصورت ۶۰ درصد تاثیر قطعی خواهد شد.برای دوستان خود هم بفرستید.
-
Yazdan Gonabadi 0
ممنونم -
Yazdan Gonabadi 0 متشکرم
-
کسی میدونه آخر چیشد؟🥲