به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون
نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه .
من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن )
پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره....حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟
این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم.**اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین
پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین !
خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید
alireza_ysf75 فااطمه بهاره M.anاخراج نشوم صلوات
-
سلام نه بابا اخراج نمیشی
۱.دروغ نمیگم جز اینکه آبروی کسی در خطر باشه
۲.راز نگه دارم
۳.زود اعتماد میکنم
۴.بیش از حد خوبی میکنم
۵.جواب خوبیامو با بدی میگیرم
۶.با عقل خودم در همه موارد تصمیم میگیرم (حتی مسایل دینی)
۷.تا جایی ک بتونم کمک میکنم به همه
۸.به شدت اهل کارم
۹.عاشق رشته کامپیوترم
۱۰.با دو سه نفر بیشتر دوست نیستم (رفیق)
۱۱.گهگاهی دلنوشته هایی دارم
۱۲.دانشجوی ترم ۲ مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی یاسوج به صورت روزانه ام
۱۳.میخوام رتبه برتر کنکور ۹۷ باشم
۱۴.رئالی و استقلالی سرسخت هستم
۱۵.بسکتبالیست و دروازه بان فوتبالم
۱۶.عاشق شیمی هستم با اینکه شیمیم منفی بود الان در حد صد شدم به لطف استاد آقاجانی عزیز
۱۷.ترجیح میدم بهم بگن بی معرفت تا آویزون کسی باشم
۱۸.خیلی زود عصبی میشم و هرکسی باشه جوابش رو میدم
۱۹.متولد ۵ دی ۱۳۷۵ هستم و متولد گچساران (بام نفت ایران)
۲۰.دوسش دارم ...خوب یا بد ببخشید دیگه
از استارتر دعوت میکنم -
درود خب من تقریبا شاید اونطوری که میبینین نباشم
1-مهربونم درسته ولی در مقابل بعضی چیزا از سنگم سختر میشم اون بعضی چیزا هم خیلی کمن :|
2-زیستم خوب نیس در صورتی که فک میکنین خوبه امسال فهمیدم تازه که توش داغونم
3-عاشق فوتبال هستم! پستمم گلر هست! تو چمن بازی میکنم! ولی یه یه سالی میشه پام به توپ نخورده :| کنکور!
4-پرسپولیسی تیر هستم فوتیال خارچی هم نمیبیمنم زیاد
5-تو والیبال هم لیبرو هستم! تو شطرنچ هم تو منطقه خودمون یه مقام دارم! البته الان زیاد یادم نیس! پنچم بودم
6-فوق العاده تو ساختن کار دستی(هرچی) مهارت دارم! خیلیم دوسش دارم!
7-به برنامه نویسی و کامپیوتر و بازی سازی کمتر از زیست علاقه ندارم!!!
8-فوق العاده احساسی هستم! ولی در حال حاضر کمی عاقل شدم
9-عاشق و دیوونه بچه ها هستم! ولی دهن آدمو:|
10-تو مسائل دینی فقط پیرو خدا،قران،پیامبرا و اماما هستم و اگه مشکلی داشته باشم چیزی که خدا داده بهم هستش خیلی مومن نیستم ولی در حد متوسط مذهبیم
11-به حرکت تو زمان اعتقاد دارم و میدونم که یه روزی بشر این کارو میکنه! البته نسل ما از بین میره تا اون موقع :|
12-هدفم تو زندگی کمک کردن به بقیس! از هر کمکی که بتونم انچام بدم دریغ نمیکنم!
13-هدفم از نظر تحصیلی اول رسیدن به مدرک عمومی از دانشگاه تهران، بعدش بورسیه و رفتن به امریکا! یا هاروارد یا استنفورد! دوس دارم تا اخرین نفسم تو پزشکی تحقیق کنم!
14-درمورد فامیلیم هم بگم که چد بنده روس مهاچر بوده و اومده ایران! یه روستایی تو اردبیل هست که فامیلیشون همینطوریه! معنیش هم چنتا چا نوشته بود چنگچو!
15-کم آوردم توی زیست دوس دارم تا زمانی که میتونم به بقیه درس بدم! تا چایی که میتونم بدون دریافت پول!همونطور که کتابمو میخوام به طور رایگان پخش کنم!
16-تو ماشینا عاشق BMW هستم! اطلاعات زیادیم درموردش ندارم
17-چاهایی که تو عمرم دوس دارم برم،مثلث برمودا، شهر آتلانتیک،اهرام مصر، آبشار نیاگارا،قطب های زمین،چنگل آمازون(دوس دارم کلشو بگردم! هنوز چاهاییش هست که ناشناختس)!
18-اوممم متولد 17 دی 76 هستم! حیوون سالم گاوه
19-خوانندگی رو هم دوس دارم! ولی صداشو ندارم
20-از کسی که تقریبا دو هفتس باهاش آشنا شدم، دعوت میکنم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
خب ممنون از دکتر برنوسی عزیز که اومدن و گفتن
حالا من شروع میکنم .
1- دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه همه تلاشم رو میکنمُ دلخوری ها رو رفع کنم کما اینکه یادم میره حق با من هم بوده!( البته چند بار اینکارو نمیکنم خیلی ها پررو تشریف دارن ولی برای کسایی که از صمیم قلبم دوستشون دارم حاضرم 100 هابار انجام بدم )2- سعی میکنم صبور باشم اما گاهی نمیتونم و به شدت بی طاقت میشم اینقدر که بقیه رو کلافه میکنم!(خودمم به اندازه بقیه کلافه میشم جوری که بین زمین و اسمونم) (این بده )
3- زود عصبانی میشم زود ناراحت میشم وقتی عصبانی شدم دیگه خیلی غیرقابل تحملم!(این بده)
4- استرس رفیق زندگیمه!برای کوچکترین کارا دارمش متاسفانه .(این بده )
5- ادم ترسویی نیستم!از سوسک و مارمولک و جک و جونور اصلا نمیترسم...( عقرب کش خونمونم )
ولی از بی تفاوتی و رها شدن میترسم اینا خیلی ترسناکن برام واقعا حس وحشت میکنم وقتی یکی از زندگیم بره بیرون6- گریه نمیکنم نمیکنم نمیکنم خیلی باید اذیت شم که گریه کنم اما اگر گریه کردم دیگه تموم حد وسط اصلا نداره..( البته برا بعضی اتفاقاتا من جمله تنهایی خیلی زود گریم میگیره یا کافیه یه ذره به مشکلاتم فکر کنم دیگه تمومه )
7- فوق العاده صادقم حتی تو فضای مجازی ولی وقتی میبینم طرف دروغ گفته با این وجود بازم صادقم .
8- وقتی یکی بهم محبت کنه و کمکم کنه،حتی اگر خودشم فاصله بگیره من محبتش و کمکش تو ذهنم حک شده.(ولی فاصله گرفتناشون رو زندگیم تاثیر بد میذاره )
9- مشکلات زندگیمو بیشتر با دوستای مجازیم مطرح میکنم تا دوستای واقعی ( کاش بعضیاشون نزدیکم بودن خیلی شده جوری با حرف زدن باهاشون آروم شدم که نگو ولی اسمش روشه دیگه خیلیاشون دیگه نیستن و من به شدت دلم تنگشونه )
10- کینه شتری هم یه ذره دارم (خیلی بده )
11- به شدت عاشق زمستون و برفم ( جااان سرمای زیر 20 درجه چه حالی میده )
12- عاشق کره هم هستم همونطور که میدونین از بازیگر و خواننده بگیر تا سریال و مهم تر از همه بعضی فرهنگاشون
13- شدیدا حساسم رو وزنم چه رژیمایی که نگرفتم سر این موضوع یه ذره چاق میشم انگار دنیا تموم شده دیوونم میدونم
14- عاشششششق ساز و موسیقی ام،ولی خونواده موافق نیستن یاد بگیرم خوانندگی رم دوست دارم ولی نمیشه ولی به گفته اطرافیان صدام خوبه
15- آها انقد دوس دارم یه روزی یه سازمان خیریه راه بندازم از این کاراییه خیریه انجام بدم.
16-با دوستهام حسابی اهل شوخی و خنده ام و سعی میکنم فضای بین من و دوستام همیشه شوخ و شاد باشه ولی به موقعش و سر بحث های جدی به ششششششششششدت جدی میشم ! انقدر زیاد که شاید بعضی ها شک کنن همون آدم قبلی ام خخخخ
17-کمک کردن به دیگران رو دوست دارم ! مخصوصا از نظر معنوی ! و همیشه دلم صندوق همیشه قفل شده ی راز دیگرونه !
18- از عضو شدن توی این انجمن خیییییییلی خوشحالم ! دوستهای خیلی خوبی پیدا کردم و دوست دارم دوستهای بیشتری هم پیدا کنم
19- والیبال رو خیلی دوس دارم
20 - متولد مهرم چادریم و خیلی به این مساله افتخار میکنم حتی با وجود اینکه خیلیا مسخرم کردن و تو مذهبی بودنم متوسطم خیلی افراط و تفریط نمیکنم
ممنون از ادمین که منو دعوت کرد
منم دعوت میکنم از Dr.Saraaa جیگر من فداش شم -
1.متولد 77 ام و ماه اسفنـد:)) (ازینکه 78ای نشدم بسی خرسندم)
2.خیلی احساساتی،استرسی و حساس ـم خیلی زودم اشکم در میاد
3.عاشق ِ زرشک پلو و زیتـون و گوجه سبز و لواشک هستم (قلبمن️)
4.خوبی و بدی آدمارو هیچوقت هیچوقت فراموش نمیکنم
5.از پشت کنکور موندن به شدت متنفر بودم!! که امسال داره سرم میادش...(از پسر کوتاه و کچل و چاق هم متنفرم که امیدوارم این سرم نیاد )
6.پزشکی دانشگاه کرمانشاه یا بهشتی ام آرزوست ^_^
7.خطم خوبه و دوس دارم بعد کنکورم برم خط نستعلیق یاد بگیرم،برعکس نقاشیم افتضاحه
8.دبیر فیزیک دوم دبیرستانمو خیلی خیلی دوس داشتم ولی از مدیرم متنفر بودم
9.عاشق کیک پختن و پیتزا و لازانیا درس کردن و اینام (کد بانوی ِ کی بودم من؟!)
10.از رنگ %(#12067d)[سورمه ای] ، %(#74828c)[طوسی] و %(#ed9ae5)[صورتی یواش] خیلی خوشم میاد
11."دروغ" نابخشودنی ترین گناه زندگیمه!اگه کسی بهم دروغ بگه از زندگیم باید بره بیرون،حتی اگه خیلی دوسش داشته باشم!
12.خیلی کنجکاوم و این همیشه کار دستم میده
13.والیبال+پینگ پنگ رو خیلی دوس دارم️
14.بعضی دوستای مجازیمو بیشتر از واقعیا دوس دارم!!️
15.سعی میکنم حسود نباشم..هر چند یه کم کوچولو حس حسودی تو خون ِ همه یِ دخترا هست
16.طرفدار استقلال و بارسا هستم!!️
17.زیاد سیاسی نیستم ولی روحانی هناسمه️
18.گویا خیلی تو ذوق میزنم..خیلی زود عصبانی میشم و زود رنجم!
19.میگن که خوش سلیقه ام
20.هیچوقت انشام خوب نبوده!این 20 موردم نمیدونم چجوری نوشتممرسی از Masoumeh جونم ️
# دعوت میکنم از banoo یِ عزیزم️
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
مرسی از دوستِ جان Dr.Saraaa برای دعوت
1)خردادیم و با این که خرافی نیستم حرفایی که درمورد متولدین خرداد مینویسن رو قبول دارم
2)مذهبی هم نیستم اصلا اصلا اصلا (گاهی میگم اگه بودم راحت تر میتونستم با خیلیا ارتباط برقرار کنم البته ازین وضعم راضیم )
3)به اخلاقیات خیلی پایبندم و 4چوب و قواعد مشخصی برای هرکاری دارم
4)عاشق خانوادمم و به نظرم بهترین شانس و نعمتمِ
5)عاااااااااشق دوستامم و صمیمی ترین دوستام رو از دوره ی راهنمایی دارم هیچ کی هیچ کی مثل اونا رو نمیتونم دوست داشته باشم و فقط با کسایی دوست صمیمی میشم که مدلِ اونا باشن
6)استرسیم و الکی خودمو ناراحت میکنم
7)اشکم دمِ مشکمِ
8 ) ظاهر برام مهمِ خصوصا تیپ اما سعی میکنم طبق ظاهر قضاوت نکنم
9)به نظر بقیه خوش سلیقه ام خودمم میدونم که هستم (خداییش تعریف نیست)
10(باز به نظر بقیه صدای خوبی هم دارم البته صدایی که خودم میشنوم رو بیشتر دوست دارم(همه اینجورین گویا)
11)عاشق کتااااب و شعرم خودمم شعر میگفتم و میگم
12)استعداد نقاشی ندارم اما کلاس رفتم وخیلی بهترشدم تو نقاشی .وقتی نقاشی میکشم یا رنگامیزی میکنم همزمان موسیقی هم گوش میدم که باعث میشه آرامش پیدا کنم و نگرانیام از یادم بره و ازین جنبه نقاشی رو دنبال میکنم
13)خیلی احساساتیم ولی سعی میکنم ضعیف نباشم بلکه برعکس شجاع باشم وماجراجو و منطقی تصمیم بگیرم
14)ازین که ریاضی خوندم بسیااااااااار راضیم بازم برگردم همینکارو میکنم
15)اگه یه کاری رو بهم بسپارن با نهایت مسئولیت پذیری و به بهترین نحو انجامش میدم خصوصا اگه ازش لذت هم ببرم
16)ناخنامو کاشتم و عاااشق لاکم و کلا کارای دخترونه رو خیلی دوست دارم
17)با حوصله هم هستم خصوصا توی یاد دادن
18)دروغ چرا گاهی حسودم و کینه ای و اگه با یکی بد بشم جا داره بترسه ازم
19)از بد دهنی و فحش و اینا خیلی بدم میاد و از آدمای بد دهن هم شدیدا فاصله میگیرم
20)ازونجایی که پرحرفم 20تا کمم اومد کسی چه میدونه شاید بازم تگ شدمدعوت میکنم از مهسای مهربونم
پلیس فتای انجمن
Vezra -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام به دوستای گلم
تشکر از دعوت بانو جونم
اقا ۲۰ تا حقیقت کمه واس من...من بیشتر از اینا حقیقت دارم...کدومو بگم
خب حالا تقریبا مهم هاش...
۱-تیرماهی هستم متولد ۱۳۷۸/۴/۱۹....اسمم مهسا ست...هنوز بعضیا نمیدونن میگن وزرا... و بگم اسممو خیلی دوس دارم۲-من نمیگما ...ولی میگن مهربونم..البته منم موافقم باهاشون ...
خیلی حساس در عین حال خیلی قوی...آروم.. به شدت درون گرا...۳-عرش و فرش رو تجربه کردم...هم سختی زیاد هم شادی...این تجربه خیلی تو زندگی بهم کمک کرد مرسی ازشون...مدیون مشکلات
۴-از حرفا آدما رو میشناسم...به کلمات و جملاتی دقت میکنم ک خیلیا میگن سادس یا ول کن بابا...(جهت شناخت آدما) تا حالا موفق بودم تو شناخت از این طریق...
۵-کوچکترین محبت یادم میمونه شاید مسخره باشه تاحالا به کسی نگفته بودم ولی الان میگم بهتون که گاهی پیش اومده از اینکه جواب سلام میدن خوشحال میشم و اشک تو چشمم جمع میشه..یکی احوالمو میپرسه انگار دنیا رو داده بهم...
۶-از رنگا همه رنگا رو دوس دارم به خصوص قرمز...
۷-پرسپولیسی هستم...(عاشق تنیس رو زمین اسکی رو برف اسکی رو یخ پرواز باهرچی..پارکور بدمینتون رالی)
۸-شاعرم چندسالیه...ایشالا کتاب هم چاپ میکنم...مسلما شعر خوندن شعر شنیدن موزیک و اهنگ خیلی دوس دارم....از ساز ها عاشق ویالون سنتور پیانو هستم ایشالا به زودی دوتای اولی رو یادمیگیرم...
۹-نقاش هم هستم ...مسابقات منطقه ای و شهری شرکت کردم مقام اول دوم و سوم هم اوردم جایزشم لوح تقدیر بوده و سکه طلا...هنوز دارم...تلوزیون اخبار هم یبار نشون داد کارامو البته نمایشگاه بود نقاشی خیلیا بود..واسه منم بود...فک کنم چهارم دبستان بودم..البته تا دوم دبیرستان خودم تنهایی ادامه دادم...دو سه سالیه ول کردم ایشالا دوباره شروع میکنم...بیشتر طراحی چهره..البته الان فک میکنم یادم رفته..نمیدونم...
۱۰-عاشق کامپیوتر و برنامه نویسی ..و هدف خیلی بزرگ تو این زمینه...طراحی یه سایت خیلی عظیم...(هدف دانشگاه_>اول شریف بعدش بورسیه آمریکا و دانشگاه هاروارد که عاشقشم...بهش میرسم ینی باید برسم..)
۱۱-تو واقعیت خیلی آدم آرومی هستم و به شدت کم حرف..تا لازم نباشه صحبت نمیکنم...و بقیه بابت این مسئله ازم شاکی هستن البته بعضیام دوس دارن...
۱۲-هوای خنک و افتابی بیشتر دوس دارم...بارون دوس دارم برف خیلی زیاد....
۱۳-هرچی به هند مربوطه دوس دارم ...اهنگ فیلم زبانشون پزشکیشون و....دلیلشم بماند....
۱۴-خیلی دیر عصبانی میشم ...معمولا هم در جواب سکوت میکنم...
۱۵-به تکنولوژی فکر شدیدا اعتقاد دارم..درحدی که بهتره نگم...
۱۶-به تکنولوژی روز در همه زمینه ها پزشکی..فضا و..علاقه شدید دارم...
۱۷-با دیدن ماه آرامش میگیرم...
۱۸-تنهایی رو دوست دارم ...
۱۹-زندگیم=مادر و پدر
۲۰-خیلی چیزا رو ....
میشنوم جواب نمیدم...
میبینم ردمیشم...میبخشم ولی فراموش نمیکنم....
(درمورد بدی به خودم میبخشم ولی بدی به عزیزامو هیچوقت نمیبخشم...هیچوقت..)
خب تموم شد ...زیاد بود ولی اینا تقریبا مهم هاش...
همتونو دوست دارم...مراقب خودتون باشید
با خداتون رفیق باشید... هرشب هرروز یادش کنید باهاش حرف یزنید...تنها کسی هس که میتونید قسم بخورید دوستون داره به فکرتونه و براتون آینده خوش میخواد... همیشه کمکتون میکنه
نا امید نشید هدفاتونو ول نکنید..هیچوقت...بلند پرواز باشید ..تجسم کنید به چیزی که میخواید رسیدید..باور داشته باشید...سختی همیشه هست...میگن اشرف مخلوقاتیم...پس مثل همون رفتار کنیم...
مهربون باشیم...تحمل کنیم..ایمان و باورمون قلبی و قوی باشه...
شعارم:هیچ چیز غیر ممکن نیست...
این شعار...شمارو به همه جا میرسونه...اگر بشه از۱۰۰%مغزمون استفاده کنیم این شعار حقیقی میشه...و میتونیم..باور ..تلاش میخواد...
این چند خط اخر ربطی به تاپیک نداشت ولی خواستم به عنوان یادگاری از جانب من باشه...
مرسی که تا الان خوندین...
شاد و سلامت باشید..
دعوت میکنم از دوست خوبمون@mohammadhassan
خدا یار و نگهدارتون...
باتشکر
"مهسا" -
با تشکر از سرکار Vezra محترم، گرچه بنده تگ نشدم
منم گفتم بنویسم استقبال بیشتر بشه
1- محمد حسن هستم از کرج. متولد بهمن 78 هستم. وطنم (کرج) رو خیلی دوست میدارم
2- خیلی خوشحالم از اینکه تو فروم آلاء عضو شدم و دوستان زیادی رو پیدا کردم که همگی گل هستند
3- زیست رو بخاطر اینکه جالب هست دوست دارم و کلا وقتی تو درسی موفق بشم اون درس برام شیرین میشه.
4- برنامه نویسی رو دوست داشتم ولی خب زیاد با ریاضیات جور نبودم بخاطر همین زیاد دنبالش نکردم و ولش کردم.
5- صد تا زبون برنامه نویسی عوض کردم ولی هیچوقت این خط کد یادم نمیره ------> System.out.println("Hello World");
6- دوران راهنمایی وبلاگ نویسی هم میکردم یادش بخیر اسمش گیم خفن بود . دوستم باهام تو وبلاگ نویسی رقابت داشت مسخره میکرد میگفت گیم کفن .
7- عاشق ماشینم و سوارش میشم گرچه کارم اشتباس ولی خب دیگه ....
8- کلا اپراتورم هرکی تو دوستان مشکل فنی چیزی داشته باشه از من میپرسه . جدیدا هم توسط یکی از کاربران آچار فرانسه خطاب شدم (خودشون میدونن) .
9- بهم میگن کارو لفت میدی :| قبول دارم ولی با دقت انجام میدم . ولی تو کارای گوشی و PC سریعم
10- اگر فامیل یا دوستام ناراحت ام کنن ناراحت میشم ولی زود یادم میره . اگه بد ناراحت بشم طول میکشه یادم بره یا طرف تا عمرم دشمن خونیم میشه :|. با برادرم دعوا کنم 24 ساعت نشده برمیگرده حالت نرمال .
11- بعضی از دوستان که خودشون میدونن منو با عنوان چک زن میشناسن . ولی خب اغراقه دیگه جلاد نیستم .
12- البته به چکی کردن بعضی از کاربران خاطی بسیار علاقه مندم مثل soley.cr7 (خدایش بیامرزد ) و ...
13- قبلا از ریاضی بدم میومد ولی به واسطه یکی از دبیرای عزیزم نگرشم به این درس عوض شد و خداروشکر ازش بدم نمیاد
14- یکی از دوستان گفت نقاشی . منم نقاشیم افتضاحه ( در حد خونه کشیدن ساده و مکعب کشیدن بلدم شایدم چند تا چیز دیگه... )
15- زود عصبی میشم، زود رنجم و این خیلی بده ولی دارم روش کار میکنم تا این اخلاق رو از خودم دور کنم.
16- درس زبانم خوبه بد نیست (این تنها نقطه قوت پایدار منه )
17- کوچک تر که بودم رنگ نارنجی رو دوست داشتم ولی الان نظرم تغییر کرده و سبز و آبی رو بیشتر دوست دارم.
18- کلا 1 دوست صمیمی دارم که باهاش درد دل میکنم و هواشو خیلی دارم و هوامو داره
19- دوران راهنمایی بهترین دوران تحصیل بود چون راهنمایی = هتل
20- دلم برای یکی خیلی تنگ شده...و در آخر دعوت میکنم از جناب AHP که کم پیدا هم هستن :|