به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
این پست پاک شده!
-
@dr-bernosi در چالش 20 حقیقت گفته است:
درود خب من تقریبا شاید اونطوری که میبینین نباشم
1-مهربونم درسته ولی در مقابل بعضی چیزا از سنگم سختر میشم اون بعضی چیزا هم خیلی کمن :|
2-زیستم خوب نیس در صورتی که فک میکنین خوبه امسال فهمیدم تازه که توش داغونم
3-عاشق فوتبال هستم! پستمم گلر هست! تو چمن بازی میکنم! ولی یه یه سالی میشه پام به توپ نخورده :| کنکور!
4-پرسپولیسی تیر هستم فوتیال خارچی هم نمیبیمنم زیاد
5-تو والیبال هم لیبرو هستم! تو شطرنچ هم تو منطقه خودمون یه مقام دارم! البته الان زیاد یادم نیس! پنچم بودم
6-فوق العاده تو ساختن کار دستی(هرچی) مهارت دارم! خیلیم دوسش دارم!
7-به برنامه نویسی و کامپیوتر و بازی سازی کمتر از زیست علاقه ندارم!!!
8-فوق العاده احساسی هستم! ولی در حال حاضر کمی عاقل شدم
9-عاشق و دیوونه بچه ها هستم! ولی دهن آدمو:|
10-تو مسائل دینی فقط پیرو خدا،قران،پیامبرا و اماما هستم و اگه مشکلی داشته باشم چیزی که خدا داده بهم هستش خیلی مومن نیستم ولی در حد متوسط مذهبیم
11-به حرکت تو زمان اعتقاد دارم و میدونم که یه روزی بشر این کارو میکنه! البته نسل ما از بین میره تا اون موقع :|
12-هدفم تو زندگی کمک کردن به بقیس! از هر کمکی که بتونم انچام بدم دریغ نمیکنم!
13-هدفم از نظر تحصیلی اول رسیدن به مدرک عمومی از دانشگاه تهران، بعدش بورسیه و رفتن به امریکا! یا هاروارد یا استنفورد! دوس دارم تا اخرین نفسم تو پزشکی تحقیق کنم!
14-درمورد فامیلیم هم بگم که چد بنده روس مهاچر بوده و اومده ایران! یه روستایی تو اردبیل هست که فامیلیشون همینطوریه! معنیش هم چنتا چا نوشته بود چنگچو!
15-کم آوردم توی زیست دوس دارم تا زمانی که میتونم به بقیه درس بدم! تا چایی که میتونم بدون دریافت پول!همونطور که کتابمو میخوام به طور رایگان پخش کنم!
16-تو ماشینا عاشق BMW هستم! اطلاعات زیادیم درموردش ندارم
17-چاهایی که تو عمرم دوس دارم برم،مثلث برمودا، شهر آتلانتیک،اهرام مصر، آبشار نیاگارا،قطب های زمین،چنگل آمازون(دوس دارم کلشو بگردم! هنوز چاهاییش هست که ناشناختس)!
18-اوممم متولد 17 دی 76 هستم! حیوون سالم گاوه
19-خوانندگی رو هم دوس دارم! ولی صداشو ندارم
20-از کسی که تقریبا دو هفتس باهاش آشنا شدم، دعوت میکنمموسیقی یادم رف :| تا دوم دبیرستان ویلن کار میکردم! از دوم به بعد بیخیالش شدم! نتای مورد علاقمم سلطان قلب ها، پدر خوانده و داستان عشق بودن! قصد دارم ادامش بدم!
-
دوستان همتون عالی بودید ... بریم سرغ لیست من
1- عاشق بیولوژی و کیمیستری (همین زیست و شیمی :)) هستم و اینو مدیون دو دبیرم یکی دبیر دبیرستانم و یکی %(#ff0000)[استاد رحیمی]، مخلص دوتاشونم ...
2- هدفم تک رقمی شدن تو کنکورهه، و برای این تنها یه برنامه دارم : %(#ff0000)[تلاش]
3- خب خودم رو معرفی نکردم، متولد مهر 79، ساکن شیراز، نظام جدیدی و دهمی
(موش آزمایشگاهی)4- هیچموقع از اینکه در سختی قرار بگیرم نترسیدم ... چون از قول خارجکی ها میگن What that don't kill you, Make you BEETER
اون چیزی که نمیکشتت قویترت میکنه ...5- از %(#705a5a)[عربی] به شدت متنفرم ( از دفاعی بیشتر :)) ... بهترین نمره ای که عربی گرفتم پایانی امسال بود 19.25 ... قبل از اون از جوار 19 هم رد نشده بودم!!!
6- اگر شخصیت خودم رو بخوام توصیف کنم، البته خودم که نمیتونم از خودم تعریف کنم!! شما هم نمیاید تعریف کنید ... پس تو دو جمله خلاصش میکنم : به مقدار تلاشت کسب میکنی، پس خودم رو به سختکوشی وفق دادم!
7- به یه شعر مثل قدیس مینگرم!!!
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با ماهرخی اگر نشستی خوش باش
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش8-به واقع به میهنم بیشتر از جونم اهمیت میدم... من با خودم و خدای خودم عهد بستم که اگر به جایی رسیدم و نامداری شدم ابدا به بیگانگان خدمت نکنم ... از شما هم تمنا دارم که در هر زمینه ای به مردم مملکت خودتون خدمت کنید ...
9- تو موسیقی بیشتر همین خارجکی ها گوش میدم البته از نوع جنس مونث (منتظرم یکی بیاد بگه موسیقی حلاااااام)
10- مذهبی نیستم نه ... البته نه که به خدا باور نداشته باشم ... هر موقع همچین بحثی پیش بیاد میگم باو، آخرین باری که شهاب سنگی رو آدمی فرود اومد 60 سال پیش بود، بعدیش من نخواهم بود!!!
خب دیگه الکی کشش ندم بشه 20 تا ... از سازنده عذر خواهی میکنم، اگه میشه بقیه هم ده تا بنویسن بعضی ها قبل دیدم آخراش مثل پرپر موتور کشش میدادن!!!
یه زمانی این رو پروفایلم بود یادش بخیر ... دیگه غمگین شدیم تغییر وجهیه دادیم!!
برای اختتامیه هم بگم ... این جمله ی استاد رحیمی رو خیلی دوست دارم ... آخر فیلمهاشون میگن ... %(#00ff11)[آرزومند آرزوهاتونم] ... آلایی ها پیروز باشید !!!
-
سلام ،اینم از 20 تای من :
1.متولد 14 تیر 75 هستم
2.حس میکنم یه قدرت ذهنی خاصی دارم که خودم آلام توش موندم
-
اصلا اصلا دروغ نميگم از دروغ نفرت دارم ،از حسادت نفرت دارم ،خیلی ناراحت ميشم وقتی به یکی میگم دوست دارم یا مودبانه حرف میزنم بعد نمیتونن درک کنن که به عنوان یه آدم دوسشون دارم نه اینکه منظور بد داشته باشم ..
-
احساس میکنم هیچ کسی درکم نميکنه ،من با این فکرام ،خودم،کلا همه چی تنهام ،همیشه منتظر بودم یکی بیاد منو درک کنه که تو چی تو فکرته ،تو منظورت از عشق چیه و اینا ...
-
اعتقادم اینه قدرتمند ترین حس دنیا عشق هست،ولی تا حالا هيچکسي بهش پی نبرده ،اعتقادم اینه ادم دارای قدرت بی نهایت هست ،ولی به خود باوريش ربط داره که هیشکی اونقد خودباوري پیدا نکرده و ...ّ
6.تا حالا موفقیت های زیادی داشتم ،ولی کنارش این شکست ها بودن که به موفقیت ها رسوندنم،اونقد مشکل داشتم که الان عاشق مشکلاتم.میخوام تا آخر عمرم فقط با مشکلات بجنگم،میخوام خودمو فدای کمک کردن به دیگران کنم ،میخوام که من همیشه غمگین باشم ولی بقیه رو همیشه شاد و تو بهتربنشون ببینم هر چند شاید یه روزی دووم نیارم ،ولی تمام تلاشمو میکنم .
- هدف زندگی دارم ،هدف بزرگی دارم ،برای 24 سال بعد هدف دارم ،میخوام فارغ از همه دوست داشتن های به تفریح و سرگرمی و عشق و اینا ،برای هدفم که کمک کردن به بقیه هست نهایت تلاشمو بکنم ،بذارين بقیه هر چی میخوان بگن ،من فقط میخوام کمک کنم ،تفریح نمیخوام ،عشق نمیخوام ،قلبمو میخوام از سنگ بسازم تا هدفم از یادم نره .
8.من مذهبی نیستم و هیچ دینی رو برای خودم قبول ندارم و خدا رو نمیدونم قبول داشته باشم یا نه دو دلم . من به اعتقادات بقیه احترام میذارم ،شما هم به اعتقادات من احترام بذارين
9.الان وضعیت من طوریه که خطرناکه ،یه مشکل بزرگ هست ،خیلی هم میدونم درد خواهد داشت ،ولی هر طور شده حلش میکنم ،هیچ چی محال نیست ،محال فقط تو ذهن های ما درست کردیم ،محال نداریم ،شاید بگین آدم نمیتونه پرواز کنه ،برين اینو سرچ کنین : آفریقا ،پرواز کردن مرد درویش افریقایی . که ثبت شده. یا برين ببينين چطور بدون دست زدن به خودکار میشه از جاش تکونش داد فقط با نگاه کردن .
10.خودم رو بخوام تو یه کلمه توصیف کنم میشه : مورچه . مورچه بهترین دوست منه. وقتی مورچه میبینم یاد خودم میافتم ،از همه لحاظ که فک کنين.
شاید به این و خیلی چیزای دیگه بفهمين ولی گفتم که درک کردن من سخته ( چون فکرام یه خورده فرق میکنن ،ولی ادمم و اون طوری مغرور نیستم )-
پزشکی رو فقط ابزاری برای رسیدن به هدفم میدونم ،گور بابای اسم و جایگاه اجتماعی و اینا . هدف اینه که بتونم از پزشکی پلی برای رسیدن به هدف استفاده کنم .
-
عاشق ورزشم ،عاشق کتاب خواندنم ،عاشق روانشناسی ام ،روانشناسی من خیلی قوي شده طوری که با حرف زدن با هر کی میتونم بفهمم چی مقصودشه و کمی هم بفهمم چطور آدمیه .عاشق کتاب عاشقانه ،رومانتیک و اینام . خودمم عاشق گفتن دوست دارم و اینا هستم ،سعی میکنم تا جایی که بتونم مودب باشم .
-
عاشق فکر کردنم ،وقتایی شده حدود يه روز کامل فقط نشستم فکر کردم ،فکر کردن بهترین ابزاريه که هست که تقریبا هیشکی ازش کامل استفاده نميکنه .
-
همه بهم میگن دکتر ،چه فاميلا ،دوستی باشه اگه ،چه اینجا ،چه اونجا ،چون خیلی خیلی تلاش میکنم همه هم ميبينن ،روز عید ،روز 13 عید ،و خیلی روزاي دیگه فقط درس خوندم تا به هدف برسم . خیلی کیف میده فاميلا به جا اسم آدم بگن دکتر يه لحظه بیا ،یا فاميلاي دور بگن برای شما آرزوی موفقیت میکنیم دکتر جان ،خلاصه اینکه همه خیلی احترام میذارن چون من به همه احترام میذارم ،تو کل عمرم زیر 20 بار دعوا کردم خخخخ
-
عاشق بازی با کامپیوتر و چت و موسیقی و زنگ زدن به دوستمم ،تقریبا 23 ساعته موزیک گوش میدم ،ولی اصلا آهنگ غمگین گوش نمیدم ،چون علتی نیس براش ،آهنگ سبک ترنس و آهنگ انگلیسی و پیانو و گیتار و ویولن گوش میدم ،آهنگ ایرونی هم گوش میدم ولی خیلی کم . میخوام آینده یه پيانو بخرم ،عاشق پیانو ام ،عاشق موزارت ،بتهون ،عاشق کلاسیک و اینا ام .
-
از نظر خودم بهترین هدیه ای که میشه به یکی داد اینه که بگی بینهایت دوست دارم ،حالا هر کي بود ،مامان ،بابا ،دوست ،یا هر کی که باهاش در ارتباطی .
-
فقط انرژی مثبت قبول میکنم ،انرژی منفی نداریم ،کلا طوری شدم که انرژی منفی رو اتوماتیک حذف میکنم .
-
درس خون بودم و میگن که هنوزم هستی ،المپيادي بودم از ابتدایی ،افتخارات تحصیلی زیادی داشتم ،البته برا خودم خخخخخ
-
فک کنم کمی مغرور بودم ولی الان کاملا رفع شده و متواضع هم شدم ،واقعا شدم بله .
-
حقیقت آخر : الان حالم خوب نی ،موقعیت سختیه ،چن ماه فک کنم وقت بخواد که بتونم حلش کنم ،ولی به هر حال بمیرم هم از درس و هدف دست بر نميدارم.
جا داره از دوستی که خودش میدونه تشکر کنم ،چون اگه کمک ایشون نبود الان وضعیت خیلی بدی بود ،ایشون راه رو بهم نشون دادن ،منم خواستم کمکی کنم ولی کمکو نخواستن ،من دوسشون دارم و این کمکشون رو از یادم نميبرم
تشکر ،عذر میخوام خیلی طولانی شد.
-
-
mohammadhassan سلام ،20 تای بعدی مال توئه ،بزن بريم
-
خانم پرستو پیام دادن که متاسفانه امکانش نیست بیان این تايپيک ،امیدوارم هر جا هستن تو بهترین خودشون باشن و براشون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم .
خب بريم سراغ نفر بعدی .
از M.an عزیز دعوت میکنم تا تشریف بیارن و لطف کنن خودشونو معرفی کنن. مرسی
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سجاد96 در چالش 20 حقیقت گفته است:
باشه شما یک نفر رو از طرف من تگ کنین لطفا ،مرسی
دعوت میکنم از جناب @Phenomenon تا در این چالش شرکت کنن
-
این پست پاک شده!
-
1- کسیو نمیشناسم اینجا واسه همینم کسیو دعوت نمیکنم
2-بیشتر از یک ساله که تصمیم دارم از فردا خوب درس بخونم
3-قد افراد خیلی برام مهمه
4- چندتا شخصیت متفاوت دارم خیلی متفاوت
5-وقتی الان به این فکر میکنم که ویژگی چی بنویسم همش چیزای منفی میاد تو ذهنم و الان دارم نتیجه میگیرم که خیلی تباهم
6-خیلی شاخه به شاخه میپرم ینی میتونستم یه ورزشکار یا یه بازیگر یا موسیقی دان ماهر باشم الان یا حداقل تافل داشته باشم اما همشونو ول کردم
7-یه ادمی که کلی باهام متفاوته و شاید هیچ وقت راهمون باهم یکی نشه رو خیلی خیلی دوس دارم
8- شلخته ام :|
9-نمیتونم به بعضیا نشون بدم که دوسشون دارم
10-خیلی رک هستم
11-حرفام شاید تلخ باشه اما واقعا توی دلم چیزی نیست
12-هنوز اشپزی بلد نیستم :|
13-بنظر خودم دختر با استعدادی هستم البته خیلیا هم میگن
14-هله هوله رو اصلا دوست ندارم
15-ازون دسته ادمایی هستم که بیشتر میتونن بنویسن تا اینکه حرفاشونو به زبون بیارن
16-خیلی مضطرب و استرسی هستم
17-مسافرت رو خیلی دوست دارم
18-خیلی از نظر چهره و تیپ ساده ام
19-الان گرسنمه :| (ببخشید خب چیزی پیدا نکردم )
20-خیلی از دوستام رو با بی معرفتی رها کردم دلایل خاص خودمو داشتم ولی خیلی ناراحتشون کردم گاهی خیلی دلم براشون تنگ میشه -
سجاد96
.من مذهبی نیستم و هیچ دینی رو برای خودم قبول ندارم و خدا رو نمیدونم قبول داشته باشم یا نه دو دلم . من به اعتقادات بقیه احترام میذارم ،شما هم به اعتقادات من احترام بذارين
.
.
.
.
.یه جواری منم تا یه مقع زمانی همین طور بودم . شک داشتم که خدا هست یا نه (یه روحانی بود تو تلوزیون حرف میزد میگف ما جرعتنداریم بگیم علی (ع) دروغ میگه فقط حرفاشو باور نمیکنیم
این اعتقاد هم همینه جرعت نداریم بگیم خدا نیست فقط باور نداریم )
ولی خدا طوری خودشو بهم اثبات کرد که الان اگه پیامبرم بیاد بگه خدا نیست باور نمیکنم . -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!