سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
Im Ho3ein در چالش 20 حقیقت گفته است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قبل شروع بگم من رو کسی منشن نکرد اما چون میخوام با چند نفر بیشتر آشنا شم و بهم گفتن ک طبق تاپیک باید اول خودم بگم
خب منم میگم:متولد 83/1/13 (آره سیزده بدر )و امروز 16 سالو 8 ماهه زندگیمه!
بچه هفتم خونوادم و کوچکترین عضو خونواده ام (همه رفتن خونه خودشون فقط من موندم )
توی سن دوسالگی عمو شدم(اره دوسال از عموش کوچیکترع ) و تو 10 سالگی دایی شدم (دوقلو ) مجموعا 8 بارعمو و دایی شدم
خونمون مشهده و کلا تا حرم آقا 30 مین راهه
تا الان از انتسابی ها گفتم الان میخوام اکتسابیارو بگماز بچگی فراز و نشیب هایی تو زمینه اعتقادی داشتم (خیلی...) و از عقاید جمع بی دلیل پیروی نمیکردم تا وقتی با منطق خودم بهش برسم و بعد از دوران بچگی(ک مقام قرآن داشتم و بچه خوبی بودم ) شاید نزدیک نصف سالای عمرمو آتئیست بودم و بعد از سالها درگیری درون خودم و تفکر ژرف خودم به نتیجه نهایی رسیدم و ذهنم آروم گرفتو در این زمینه به کمال رسیدم(ک بماند )
ازون زمان خیلی میگذره و الان آدم متعادلی ام و همیشه تو موقعیتا حواسم هست از اون طرف دیوار نیوفتم
رفیقای زیادی دارم ک کنارمن و از قبل دبستان خود دبستان و متوسطه اول با هم رفیق شدیم (اون وسطیه ب حساب منم ) و باهمیم اما حس میکنم ب یکی با منتلیتی خودم نیاز دارم ک هیچ وقت ندیدم هرچند هرکدومشون رو دوست دارم
میدونم روابط اجتماعی قویی دارم و بعضی جاها پروعم و با آدمای جدید خیلی راحت سر صحبت رو باز میکنم
ی جا خوندم نوشته بود : لال نباش پررو باش! الگو نگیر الگو باش!
شاید برات عجیب باشع همیشه در حال فکر کردنم!!
یک طبقه خونمون اختصاصی مال منع
عاشق بسکتبالم و تیم لیکرز رو دوس دارم عاشق حضرت لبرون جیمز و از 12 سالگی شروع کردم و لیدر تیم مدرسه بودم
در ضمن باشگاه فوتبال هم رفتم و تیم داشتم و پا چپم عاشق رئال و راموس و چند سالی پینگ پنگ هم حرفه ای ( در حددددد !! ) بازی میکردم سال ششم پاسور والیبال تیم مدرسه بودم و الانم با کیسه بکس تو خونه تمرین میکنم و کشته مرده کانر مک گرگورم (عکساش رو دیوار اتاقمه و تا چند وقت پیش پروفایلم بود!)
لایف استایلش رو دوست دارم میدونی
2-3 سالی هست بدنسازی میکنم (البته اوایل جدی نبود)(اما میدونی چیه؟ سیکس پکام اما فابریک بوده ) فعلا باشگاهم نمیرم
شطرنج و پاستورو دوست دارم هرچند ادعایی ندارم اما بلدم
دوست دارم برگردم به کلاس هشتم زمانی کتابستون فروشنده ی مغازه تی-شرت توی پاساژ اطراف حرم بودم و هر روز با صد ها آدم جدید از جاهای مختلف ایران یا جای دیگه میدیدم و بعضی از کسایی ک دیدم هنوز یادمه و با عربیایی ک دستو پا شکسته حرف میزدیم
عاشق فلسفه و روان شناسی(روان کاوی) ام و کلی مطلب در این زمینه برای خودم نوشتم که خیلیاشون بار ها اصلاح شدن و الان قانونای زندگیمن! بهترین نویسنده دنیا بنظرم مارک منسونع ( کتاب هنر ظریف بی خیالی ترجمه ارشاد نیکخواه بدون سانسور و نسخه اصلی رو پیشنهاد میکنم - کتابی ک تاثیر ژرفی روی من داشت )
عاشق موزیکم خصوصا آهنگای خفن اما همه نوع سبکی دوست دارم مثلا ملایم شاد غمگین و...
اما من غرب زده ام و ایرانی گوش نمیدم
سال هشتم 16 تا اکانت کلش آف کلنز داشتم که کلش بازای مدرسه داخل کلن من بودن و همچنین توی PES (فوتبال ) شکست ناپذیر بودم( البته شکست ناپذیر سطح پایین)
سال نهم تونستم گوشی یکی از بچه های مدرسه رو هک کنم و بهش دسترسی پیدا کنم ( برنامه نویسی یاد ندارم اما روشی هست ب اسم مهندسی اجتماعی و من گولش زدم ) ناگفته نماند این جریان داشت و از روی بیکاری نبود همچنین من چیزی ازش نگاه نکردم
متوسطه اول و دوم نمونه دولتی میخوندم و میخونم ولی سمپاد خوشم نمیاد
تا حالا رل نزدم و ازین کارا خوشم نمیاد (اما پیشنهاد خیلی گرفتم )
و میریم سراغ حقیقتآخرو بعد بقول آقای موقاری دعاتون کنم!
میدونی!
من هدفم همیشه بهترین بیشترین و اولین بوده و از خودم راضیم ک تو هیچ چیزی جا نزدم (البته نه همیشه گاهی اوقات هم گول خوردم آخه منم آدمم!) اما اهداف بزرگی دارم ک فعلا در اولویت تنها و تنها کنکورمه و کنکور اتمام ماجرا نیست و تازه شروع کاره
در آخر میخوام دعوت کنم از @دانش-آموزان-آلاء تا بیان تو تاپیک خصوصا @تجربیا تا بیشتر آشنا شیم
و اختصاصی تر کسایی که توی آلا باهاشون آشنا شدم و راهنماییم کردن و از تاپیکاشون و جواب هاشون استفاده کردم:(من خوندم مال بعضیاتونو)
خانومِ_دوست_داشتنی / Fragile / Mr.Fantastic / parisa khany / امیرمحمد یوسفوند
و از همین تریبون اعلام میکنم به امیرمحمد یوسفوند و parisa khany نامرده هرکی پیچونده باشع
ایشالله تا دفعه بعدی ک برسم خدمتتون همتونو به خدای بزرگ میسپارم(#آقای_موقاری)@ida-shateri
-
این پست پاک شده!
-
1.سلام سيده کوثرموسوی هستم دهم انسانی 15 سالمه
2.من عرب خوزستانم متولد خرمشهر ( شهر خونین)
3)عربی ام خوبه و سریع میتونم یک متن عربی رو ترجمه کنم
4.از شخصیت مهران مدیری خوشم میات
5) یکی از خواننده های کره ای به نام جیمین رو دوست دارم
6) نقاشی ام خیلی خوبه
7) میتونم انگشت شصتم رو به تنهایی بشکونم
چادری ام و افتخار میکنم
9) من 9 تا برادر و 6 تا خواهر با خودم میشیم 7 تا ( بگید ما شا الله)
10)خجالتی ام
11) هنوز هم تو بعضی از جاهای ضرب مشکل دارم ( بگیدخاک تو سرش)
12) البته الان دارم کلاس چرتکه میرم
13)به نظرم من یک دختر فوق العاده هستم.
14) متولد اردیبهشتم و بسیار صبور و آرام و منطقی وهر چی صفت خوب......
15) من طرفدار گروه کره ای bts هستم در واقع یک آرمی هستم
16) ميخوام استاد دانشگاه. استاد عربی ( حالا دبیر عربی هم بشم خدا رو شکر)
17. معدل هشتم و نهم بیست شدم ( حالا میگید الکی ميگم باور کنید دارم راست ميگم
18)از نادیده گرفته شدن متنفرم
19) عاشق خدا و پیامبران و امامان و.......اللهم عجل لولیک الفرج
20) کتاب خوندن و تماشای تلویزیون رو دوست دارم رمان هم میخونم
دوستتون دارم خدانگه دار -
دختر پاییز وای خدااا من برات قش نکنم
آقا هولم نکنین الان میگم
۱_عشق هنر هستم ولی به اسرار مامان بابام سه ساله به سختی درسای تجربی رو میخونم باشد که رستگار شوم
۲_بیش از حد مهربونم(لعنت به ریا)
۳_خیلی خوش خنده ام.به همه چیز میخندم:| ،ترک دیوار،گل های قالی و....
۴_عاشق فضای مجازی ام ولی فعلا بخاطر اینکه درگیرش نشم گوشیمو گذاشتم کنار (وی با گوشی مامانش وارد انجمن آلا میشه)
۵_توی محرم صفر تو دلم برا سلامتی پسرایی که مشگی پوشیدن صلوات میدم خیلی نَنه ان
۶_عاشق انگشتر فیروزه ام هیشکی برام نمیخره
۷_عاشق دعوامتو خیابون دعوا شه من همونیم که ذوق میکنه
۸_با عدد هشت قرارداد داشتم قبلا،چهارسال پشت سر هم رتبه ی هشتم مسابقات کشوری قرآن رو اوردم
۹_من باب حقیقت قبلی:قاری قرآن هستم و سال۹۶رتبه سوم مسابقات رو اوردم️
۱۰_خیلی برونگرا هستم
۱۱_ با افتخار عشق کتاب و کتابخوانی هستم
۱۲_۵سال بدمینتون کار میکردم کلاس دهم ولش کردم
۱۳_عاشق ایرانم
۱۴_متاسفانه اون دانش آموز تیکه پرونه که تو کلاس اغتشاش ایجاد میکنه منم...البت ناگفته نماند معلما همه دوسَم دارن خداشاهده
۱۵_صبور اما به شدت لجبازم
۱۶_اَپ مورد علاقم توییتره️و برنامه ها دارم براش بعد کنکورم
۱۷_خونگرم و صمیمی ام وتاجایی که بتونم به اطرافیانم کمک میکنم
۱۸_قدرشناسم
۱۹_از نامنظم جماعت خیلی بدم میاد علی الخصوص اگه سر قرار دیر برسه قطع به یقین باهاش یه دعپای اساسی میکنم
۲۰_صراحت کلامم خیلی زیاده متاسفانه یا خوشبختانهومن الله توفیق
مرسی از دعوتت دختر پاییز جان️منم از ابراهیم طاها دعوت میکنم
-
همیشه فکر میکردم باید تگ بشم تا بتونم به این بیستا حقیقت پاسخ بدم
ولی الان فهمیدم اول باید شناخته بشم بعد مرموز بشم تا بقیه درباره بیست حقیقتم کنجکاو بشن بعد بیان باهام دوست بشن تا کنجکاویشونو رفع کنن و در اخر اینجا واسه ی اونایی که نخواستن مرحله ی قبلو بگذرونن گذاشته شده تا بتونن حداقل بیستا حقیقتو دربارم بدونن
مسخرس ولی صبر کردن هیچوقت جواب نمیده اگه دوست داری واسه دلت این 20 تا حقیقتو بگو -
بهارغنی
MARYAMNAteQI -
@narjes-hashemi در چالش 20 حقیقت گفته است:
بهارغنی
MARYAMNAteQI@Narjes-Hashemi
خودت اول بنویس گل دختر -
@narjes-hashemi
خب خب
سلام دوستان بالاخره نوبتی ام که باشه نوبت خودمههه
اول اینکه ممنون نرجس جونم به خاطر دعوتت ️
خب حالا بریم سراغ 20 حقیقت درباره من۱)من مریم ناطقی هستم، از شهرستان ملارد تهران
۲)16 سالمه،ته تغاری پاییز(یعنی 12 آذر، نرجس جون هم 11 آذر ) هستم وهمچنین یک روز کوچیک تر از نرجس جون
۲)خیلی شیکمو تشریف دارم
3)عاشق عاشق عاشق پزشکی هستم واقعا با تمام وجود پزشکی رو دوست دارم ️
۴)بابایی هستم اما خب مامانمم رو دوست دارم، سه تا داداش دارم یکیش بزرگتر از خودمه دوتاش کوچیک تر، داداشام دنیای منن ️️️
۵)ادمی هستم زودرنج و خیلی زود از کسی دلخور میشم مثلا اینکه وقتی دارم حرف میزنم نادیده گرفته بشم
اما کینه ای نیستم، اتقاق افتاده مقصر طرف باشه و من شاکی باشم اما من رفتم سراغش
6)اها، رنگ های مورد علاقه خودم :آبی فیروزه ای، آبی کاربنی، سبز یشمی، آبی آسمانی، کلا همه رنگ های آبی رو دوست دارم به جز تیره و صورتی کمرنگ و روشن و طوسی
۷)فکر کنم یخورده بگی نگی بداخلاقم️
8)خیلی کم حسودم
۹)مریض که میشم یعنی انگار رفتم کما ولی حاضر نیستم برم دکتر
۱۰)خواهر خوبیم (تعریف از خود ) البته خدایی خواهر خوبیم
11)از اینکه بایکی قرار بزاری و بزنی زیرش به شدت بدم میاد
12)خیلی دوست دارم بدونم (از نظر علمی و شگفتی آفرینش)
13)ادم کنجکاویم اما فضول نیستم
14)خیلی خوابا هستم الان یکی از دغدغه هام همینه ️
15) برای دوستی خودم پیش قدم میشم اما با هرکسی دوستیم پایدار نیست رفيق پایه ای هستم
16)به شدت به شدت ترسو یعنی من تا حالا یه فیلم خون آشام دیدم با خیلی خیلی کم از گوشه ای از فیلم انابل و احضار.... و اینکه دوستم چنتا تعریف کرده که میدیم بهتر بود تا اینکه بخوام خودم تصورم کنم
17)دوست بچگیم داداشم بود واقعا دوست خوبی بود
البته که من خیلی اذیتش کردم ببخشید داداشی
18) خیلی پر حرفم
1۹)وقتی یکی تیکه میپرونه فکر میکنم منظورش منم، که بیشتر اوقات خوشبختانه یا بدبختانه من نبودم
20)خانواده مو خیلی خیلی دوست دارم واز خدا میخوام همیشه کنارم باشن اگر دور هم هستن سلامتی شون برام کافیه. خدا جونم رو هم خیلی دوست دارم و مطمئنم همیشه همراهم خواهد بود ️️️️خب حالا دعوت میکنم از (حالا از کی دعوت کنم اوممممممممم بزار فکر کنم) آها یافتم
Narjes Hashemi
Saeed Rafiee
یگانه رباط سرپوشی
ممنونم میشم اگه دعوتم رو قبول کنید -
والا مانمیخواستیم چون اصرار میکنید چشم
1.الان درحال تایپ کردن هستم.دارای یک دماغ و دهن هستم
2داروسازی و جراح قلب رو دوست دارم و شک ندارم که بااین اراده ای که دارم میرسم بهشون تعریف نکردم از خودم(اونایی که میگن تعریفی نباشه ولی... بدون که داره الکی میگه پ اگه تعریف نیست چیه ؟)
3.خیلی زودرنجم البته خودم نمیگم بقیه اظهارنظرمیفرمایند،ولی خداوکیلی کینه ایم نیستم تو بیا بگو غلط کردم حله
4.برا هدفام و آرزوهام ارزش قائلم و مسولیتشونو به عهده گرفتم پس تا تهش میرم و نمیزارم به رویا تبدیل بشه.
5.آدمارو دوس دارم ولی تنهایی شیک تره(الکی گفتم تیکه آخرو یه جا خونده بودم گفتم بی ثمر نمونه)با تنهایی میتونم کنار بیام ولی به همدیگه نیاز داریم.
6.مریضی وسواس دارم
7.نمیدونم چرا بعضی وقتا کلا عوض میشم خییلی رُکم دورو میشم اگه راه حلی هست بفرما.ولی درمواقع کم
8.آدمای شوخ طبو دوس دارم و زیاد شوخی میکنم
9.یکی از لذت های روزمره ی زندگیم حرص دادنه مخصوصا پسران طایفه ها دیگ ما طرفدارحقوق دخترانیم البته با حفظ حیا و متانت
10.درراستای قرمه سبزی چیزی به نام بشقاب نداریم با قابلمه سروکار داریم
11.ازدروغ متنفرم و تا امروز ۱۴همین دروغ سالو گفتم(دیروز)
12.ناموسا غیبت نمیکنم اصلا کی گفته زنا میشینن به غیبت بیاد پیوی کار شخصی دارم باش
13.احترام و انسانیت خط قرمز ماس شعورطرف که جای خود
14.شبارو خییییلی دوست دارم
15.از غرور متنفررررم.
16.زیاد گریه میکنمدرتنهایی خویش نه جلو ملت
17.دوست داشتنو معمولا ثابت میکنم. بچه هارو خیلی دوست دارم اصلا عاشق دنیاشونم.
18.با مشکلات زندگی خیلی رابطم خوبه نمیدونم چرا ولی خب از پسشون خیلی خوب برمیام جنیفرال هالم رو که میشناسی(فشارنیار خودمم تازه شناختمش)میگه همچین آدمایی موفق ترن
19.عاشق کتابم مخصوصا رمان برا تولدمم نمیخواد بری خرج اضاف کنی کتاب بگیر پست کن برام پول پستشم نمیخواد زحمت بکشی ولی حسابش کن
20.خیلی دوست دارم مشکلات آدمارو بشنوم برا خودم مینویسمشون تو بیا سه ساعت از بدبختیات بگو اگا کارت داشتم.
وجدانن تو درس نداری سه ساعتا نشستی پا این
خدایی ۲۰تا حقیقت خیلیه حداقل ۱۰تاش کن
مریم که گفت بهار بگو -
@narjes-hashemi Hhh Hh اگه نگفتید
-
به نام خدا
نمیدونم از کجا شروع کنم- اسم: hhh (اولین حرف فامیلیم ، ترجیح میدم اسمم رو نگم) و جنوبیم(بوشهر)
- متولد ۲۶ فروردین ۸۲ ••••> ۱۷ سالمه
- رنگ مورد علاقه: سبز
- ورزش های مورد علاقه: فوتبال،والیبال و هندبال(دروازه بانی) البته اگه شرایطش رو داشته باشم بازی میکنم(فقط در مدرسه)
- در فضای مجازی خیلی از اوقات جدی بنظر میرسم(فضای عمومی) ولی خارج از اون خیر
- ۳ تا خواهر دارم
- بیشتر اوقات میتونم فضای خونه و دوستان رو با خنده گرم کنم ( خواهرم بهم میگه علی فروتن ولی این شخصیت متغیره)
- فکر کنم متوجه شدید که در فضای مجازی از شکلک زیاد استفاده نمیکنم و سعی میکنم رسمی برخورد کنم که این موضوع باعث شده که بعضی از دوستان فکر کنن که پسرم
- دختر ارشد خانواده ام
- چادری ام
- اولا خجالتی بودم ولی خداروشکر بهتر شدم
- بیشتر مداحی گوش میدم
- اغلب فکر میکنن که مغرور هستم ولی نیستم( مثلا داخل یک بحث تا یک دلیل منطقی رو نشنوم قانع نمیشم ولی میگن تو هیچ وقت قانع نمیشی)
- بریا یک دختر حقیقت بدیه که از ابراز علاقه بدم میاد؛ ولی بیشتر با عمل ثابتش میکنم
- درسی که علاقه دارم: زیست و بهترین دبیری که میشناسم آقای موقاریه (دیگه تقریبا کل خانواده تیشون رو مشناسن از بس که تعریفشون رو کردم)
- تعریف از خود نباشه ولی میگن خیلی خیلی مهربونی(که این مهربونی بعضی جاها کار دستم داده)
- هدف پزشکی یا پرستاریه
- از جدی گرفته شدن هم بدم میاد و هم خوشم میاد ، خودتون دلیلش رو میدونید......
- از حیوانات بدم نمیاد ولی نابحال بهشون دست نزدم و دوست ندارم که بهشون آزاری برسه(همین دیروز ی پشه رو تو اتاق گرفتم و بدون اینکه بکشمش پرتش کردم بیرون(ی روز بلای جونم میشه))
- طرفدار تیمی نیستم ولی بواسطه خواهرم که پرسپولیسیه با بازیکن های این تیم بیشتر آشنا هستم(تنها تیمی ک دوست دارم تیم ملیه)
عذرخواهی میکنم اگه طولانی و قاطی شدن( همیشه ی چیز رو که میگم باید کلی براش توضیح بدم)
گفتید اولش سخته بعدش راه میوفتید ولی واقعا زیاد بود
ممنون از @Narjes-Hashemi بابت تگش
فکر کنم گفته باشن ولی دعوت میکنم از خانم ها H_R و حس-یخی و آقایون Im Ho3ein و ابوالفضل ریسی
موفق باشید
یاعلی
-
مهربون سلام
1)یگانه هستم از سبزوار استان خراسان
2)پاییزی و ته تغاری پاییز
3)فرزند اول خانواده و دو تا خواهر دارم ( دوقلو )
4) به شدت ترسو (از ارتفاع خیلی میترسم جوری که حالم بد میشه )
5)از همه حیوانات میترسم ( بجز کفشدوزک البته حشرس کلا ترسو ام )
6)پرسپولیسی (اره دختر و عاشق فوتبال )️️️
7)خیلی پر انرژیم
عاشق خرید و بازار
9) درس زیست رو خیلی دوست دارم مدیون اقای موقاری ام
10) اشپزی ام خوبه (تعریف از خود نباشه )
11) ادم رکی هستم البته با حفظ شخصیت فرد
12)خانواده دوست
13) به شدت با تقلب مخالفم یک بار تقلب کردم اونم پارسال تهش همشون از ضایع بازی من لو رفتن
14)بقیه میگن بی احساسم اما قبول ندارم
15)عاشق زبان انگلیسی و کلاس زبان اما به خاطر کرونا نمیرم
16)عاشق درسخوندن البته چند وقته دچار تنبلی شدم
17)عاشق تلویزیون دیدن ولی در طول روز خیلی کم تلویزیون میبینم
18)شلخته
19)صبورم
20) عاشق مسافرت
خب بالاخره تموم شد -
@narjes-hashemi و آقای peyman omidi
اگه هنوز نگفتید -
Hhh Hh ممنون از دعوتتون
خب شروع کنم(همین جا بگم طرز بیان قوی ندارم پس متن جالبی نشد به بزرگی خودتون ببخشید)
۱)اسمم همونطور که مشخصه ابوالفضل رئیسی هست چند روز دیگه ۱۸ سالم میشه و ساکن استان فارس هستم
۲)الان فقط واسه یه هدف تلاش میکنم اونم پزشکی شیرازه
۳)از داشتن چند هدف در یک موضوع خوشم نمیاد
۴)شدیدا خجالتی بوده و هستم ولی دارم روی خودم کار میکنم
۵)به اعتقاداتم شدیدا پایبند هستم و سعی میکنم کمتر زیر پا بذارم اونها رو
۶)علاقه شدیدی به خانواده ام دارم
۷)بهترین تفریحم pes بازی کردن به همراه پدرم و برادر کوچیکترم هست
۸)درس مورد علاقم شیمی هست ولی بین اساتید عزیزم موقاری و ثابتی و پویان نظر نمیتونم انتخاب کنم کدوم رو بیشتر دوست دارم چون هرسه عزیز رو خیلیدوست دارم
۹)تیم مورد علاقم پرسپولیسو رئال مادرید هستند
۱۲)ورزش مورد علاقم فوتبال هست و به دروازه بانی علاقه شدید دارم
۱۳)آدم مظلوم نمایی هستم به طوری که مادربزرگام خیلی هوام رو دارن درحالیکه قبلا مظلوم بودم ولی الان مظلوم نما شدم برای برخی توجهات بهتر
۱۴)آدم شوخ طبعی هستم و فقط فیلم کمدی دوست دارم و از فیلمهای اکشن و ترسناک بیزارم🛇
۱۵)آشنایی با دانش روز رو خیلی دوست دارم به خصوص در حوزه علمی و فناوری
۱۶)هر کاری میکنم گریم نمیگیره تا جایی که یاد دارم در دوران طفولیتیبار زمین خوردم و گریه کردم ولی بعدش چیزی یادم نیست
۱۷)از آدم های خودخواه و اونایی که قصد خودنمایی دارن که من بهترین هستم تو این کار به شدت بیزارم
۱۸)اینقدر به آلا وابسته شدم که حتی تصویر زمینه کامپیوترم عکس آلا شده و گاهاً موجب اعتراض داداشم شده
۱۹)دوستهای زیادی ندارم و معتقدم باید دو تا سه دوست نزدیک داشت و باهم پیشرفت کرد نه اینکه دوستی باشه که موجب عقب موندن از درس و زندگی بشه ولی اگر با کسی دوست شدم مثل برادرم باهاش رفتار میکنم
۲۰)اوه بالاخره تموم شد و در آخر اینکه به شدت با کسی که به آلا و آلایی ها توهین یا بی احترامی کنه برخورد میکنممثلا چند روز پیش یکی از دبیرامون
لفظ مافیا رو واسه آلا و استاد موقاری به کار برد بدون اینکه اصلا بدونه آلا چه ماهیه و استاد موقاری چه فرد نازنین و دوست داشتنی هست من هم به شدت برخورد کردم هرچند تمام سعیم حفظ حرمت دیگران هست ولی این مورد واجب بود
به بزرگی خودتون طولانی شدن متن رو ببخشید و اما دعوت میکنم از
خانم @نگین-محمدیان و یکی از معدود دوستان خوبم
حسین میرزایی نژاد -
اقا منم یهویی دلم خواست یه سریا رو منشن کنم
Hoorieh sh / m.hmt / mahta naji / Kosar A003
Miss.Joker / matina hemati 0 / @mitra-ism-rahmani / z Gheibi / melikaaa / دریا دریایی / H_R
امیدوارم دعوتمو بپذیرن و بیان بیست حقیقت جذاب از خودشونو برا ما بنویسن -
ZDM
من که قبلا نوشتم تازه دو سری هم نوشتم
ولی خوب چون چالشه میام فقط منشن میکنم تا بقیه تون بگید ما هم فیض ببریم
H_R
مجبوری بیای چون چالشه
z Gheibi
شما هم مجبوری بیای وگرنه با خشم دریای انجمن مواجه میشید
0-0ftm
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
شما سه تا هم بیایید