هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
narjes96 خب چجوری میخونیش؟منم قبلن همین مشکلو داشتم.الان بهتر شده
sheydadb37 زیستتون رو چند میزنین؟
-
sheydadb37 زیستتون رو چند میزنین؟
narjes96 ازمون نمیرم
ولی تست از کتابم که میزنم تقریبا 50
زیاد خوب نیس ولی خیلی بهتر از قبله
-
زندگی یجوریه حس میکنم بخاطر اون پیامایی که میفرستن میگن به ده نفر بفرست و من نمیفرستم اینجوری شده
این پیامو به ده نفر بفرست وگرنه یارانت قطع میشه
-
narjes96 ازمون نمیرم
ولی تست از کتابم که میزنم تقریبا 50
زیاد خوب نیس ولی خیلی بهتر از قبله
sheydadb37 اها من تا یه درسی رو خوب خوب نفهمم و یاد نگیرم نمیتونم خوب تست بزنم .نمیدونم تدریس استاد شیمی استاد اقاجانی رو دیدین یا نه .مثلا من با تدریس ایشون خیلی راحتم از نکته هایی که میگن 80-90 درصد شو کامل میفهمم و یاد میگیرم نه اینکه حفظ کنم .حالا از درصدای شیمیم زیاد راضی نیستم چون کم کاریه خودمه ولی منظورم این بود که راحت میفهممش.ولی زیست خیلی برام سخته با هر روشی هم که میخونم زود فراموش میکنم.دوست ندارم زیست به این مهمی رو اینطوری بفهمم.اعصابمو داغون میکنه
-
چقدر جدیدا خلوت شده انجمن
بی من صفایی نیس هیشکی نمیاد
-
sheydadb37 اها من تا یه درسی رو خوب خوب نفهمم و یاد نگیرم نمیتونم خوب تست بزنم .نمیدونم تدریس استاد شیمی استاد اقاجانی رو دیدین یا نه .مثلا من با تدریس ایشون خیلی راحتم از نکته هایی که میگن 80-90 درصد شو کامل میفهمم و یاد میگیرم نه اینکه حفظ کنم .حالا از درصدای شیمیم زیاد راضی نیستم چون کم کاریه خودمه ولی منظورم این بود که راحت میفهممش.ولی زیست خیلی برام سخته با هر روشی هم که میخونم زود فراموش میکنم.دوست ندارم زیست به این مهمی رو اینطوری بفهمم.اعصابمو داغون میکنه
narjes96 دیدم فیلمای ایشونو .بله تدریسشون خیلی خوبه...برا زیست فیلم هم میبینی؟
-
narjes96 دیدم فیلمای ایشونو .بله تدریسشون خیلی خوبه...برا زیست فیلم هم میبینی؟
sheydadb37 اره اقای رحیمی و جعفری
-
sheydadb37 اره اقای رحیمی و جعفری
narjes96 نتیجه نگرفتی؟
-
narjes96 نتیجه نگرفتی؟
sheydadb37 نه زیاد
-
sheydadb37 نه زیاد
narjes96 ببین زیست رو باید خییییییییییییلی مرور کنی.منم زود فراموش میکنم ولی مرور خیلی کمکم کرد
-
narjes96 ببین زیست رو باید خییییییییییییلی مرور کنی.منم زود فراموش میکنم ولی مرور خیلی کمکم کرد
sheydadb37 ببین من تو تستا هم مشکل دارم .با اینکه همه رو کامل بلدم ولی نمیتونم تست بزنم
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و همچنین اینکه زمانی که درسو میخونم به تک تک کلمات دقت میکنم هنوز خیلی از فصلا رو نخوندم ولی همینطور که میخونم برای خودم ترکیبشون میکنم و کنار کتابم مینویسم
-
sheydadb37 ببین من تو تستا هم مشکل دارم .با اینکه همه رو کامل بلدم ولی نمیتونم تست بزنم
narjes96 متن درسو کامل میفهمی؟متن سوالو چی؟من گاهی برام پیش میاد سه چهار بار یه سوالو میخونم تا کامل بفهممش
چون واقعا بعضی سوالا پیچیده اس
-
narjes96 متن درسو کامل میفهمی؟متن سوالو چی؟من گاهی برام پیش میاد سه چهار بار یه سوالو میخونم تا کامل بفهممش
چون واقعا بعضی سوالا پیچیده اس
sheydadb37 اره بابا همه این کارارو کردم
-
narjes96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب دیگه بقیشو ای دونت نو
ایشالا همیارا بتونن کمکت کنن
-
میگم چرا تو کارنامه کسایی که پزشکی اوردن تاثیر سوابق رو نوشته فاقد تاثیر مثبت
-
narjes96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: