هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اشتباه محض = کنکور اسان
-
عادلانه بگم الان الا رو خودم با حرف اخر مقایسه میکنم این دوتا الان بقول معروف رو بورسن!
-
sulduzboy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار دوستان کسی اینجا هست که از کنکور آسان است استفاده کرده باشه؟
اگه کسی هست بگه.
خب کدوم پکش منظورته؟؟؟زیست؟ریاضی؟شیمی؟؟ عربی؟.....
هرچی که ازش استفاده کرده باشید
فقط استفاده کرده باشید و دیده باشید !
والا محمد حسن جان من ریاضی اش رو دیدم و زیستش رو البته تو زیست ژنتیکش رو دیدم تو ریاضی هم قسمت حد رو دیدم که همانا هر دو رو نصفه رها کردم چون یکیش روی اعصابم بود و یکیش هم فقط مجهولات و چیز هایی میگفت که به درد من نمیخوره!!اصطلاحات علمی خفن به کار میبرد! تو زیست سوال از معلومات میاد نه مجهولات ولی دبیر زیست اون مجموعه بیشتر علاقه به مجهولات داشت تا معلومات! ریاضیش هم خوب بود بدک نبود ولی همونطور که گفتم بسیار وقت گیر و اعصاب خورد کن بود!
حالا سوالت چیه؟هیچی یکی از کاربران میخواست بدونه کنکور آسان است چطوره. منم گفتم نمیشه با اینا نتیجه گرفت. حالا اگه شما حرفی دارید بزنید ایشون رو راهنمایی کنید.
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار دوستان کسی اینجا هست که از کنکور آسان است استفاده کرده باشه؟
اگه کسی هست بگه.
خب کدوم پکش منظورته؟؟؟زیست؟ریاضی؟شیمی؟؟ عربی؟.....
هرچی که ازش استفاده کرده باشید
فقط استفاده کرده باشید و دیده باشید !
والا محمد حسن جان من ریاضی اش رو دیدم و زیستش رو البته تو زیست ژنتیکش رو دیدم تو ریاضی هم قسمت حد رو دیدم که همانا هر دو رو نصفه رها کردم چون یکیش روی اعصابم بود و یکیش هم فقط مجهولات و چیز هایی میگفت که به درد من نمیخوره!!اصطلاحات علمی خفن به کار میبرد! تو زیست سوال از معلومات میاد نه مجهولات ولی دبیر زیست اون مجموعه بیشتر علاقه به مجهولات داشت تا معلومات! ریاضیش هم خوب بود بدک نبود ولی همونطور که گفتم بسیار وقت گیر و اعصاب خورد کن بود!
حالا سوالت چیه؟هیچی یکی از کاربران میخواست بدونه کنکور آسان است چطوره. منم گفتم نمیشه با اینا نتیجه گرفت. حالا اگه شما حرفی دارید بزنید ایشون رو راهنمایی کنید.
بستگی داره هدفش چی باشه از دیدن این مجموعه و کدوم پکش رو مد نظر داشته باشه
در عین ناباوری بعضی ها میتونند ریاضی رو با مدرس این مجموعه یاد بگیرند(البته وقتی برای تست زدنشون نمیمونه)
در کل بهتره بره ببینه تا سرش به سنگ بخوره
چون انسان از هر چیزی منع بشه بیشتر به سمتش جذب میشه -
ازش سوال كردم مدرسه نميري امروز
️
گفت: خرج خونه رو بايد دربيارم
گفتم: دوست داري در آينده چكاره بشي
گفت: دانش آموز...
چه غم انگیز بود این متن به چشم بعضیارو دیدم .... -
کنکور آسان است فقط پول حروم کردنه...اسمشون فقط بخاطر استاد مسعودی هست که رو بورسه وگرنه بقیش افتضاحه همه ی فیلم هاشونم مال چندسال پیشه.شما فرض کن هزینه ی کل پکیج درمیاد 5میلیون تومن!
من قبل از اینکه با آلا آشنا شم تو فکرم بود که پکیج آموزشی بخرم.اما وقتی دیدم اینقدر هزینه ی هردرسش بالاست به کل پشیمون شدم!فرض کنید هردرس تخصصیش حدود 1میلیون هست!تازه اگر تخفیف شامل میشدن دل آدم نمیسوخت.
آلا از همه بهتره کامل و جامع و بدون هزینه!!!!!
اما اگر میخواید دی وی دی آموزشی داشته باشین و همزمان هم مشاور ساپورتتون کنه "مکتبستان" بد نیست.
پکیج های گروه آموزسی آفبا و کمان آکادمی هم خوبن.خداییش آفبا خیلی خوبه یکی از دوستای من استفاده میکرد راضی بود میگفت استادای خیلی خوبی هم داره.
این دوتا موسسه طرح باقر العلوم یا حکمت هم دارن یعنی شما میتونی با یارانه ای که به اعضای خانوارت تعلق میگیره قسطشونو بدی یا اینکه اگر عضو نیروهای مسلح هستین میتونین از کارت حکمتتون استفاده کنین.منتها اینم بگم که باید ببینین اون پکیج هایی که مدنظرتون هست اونجا شامل طرح میشه یا نه چون آخرین باری که من چک کردم آفبا فقط پکیج کامل رشته ی ریاضی رو داخل طرحش داشت.اگرم که ازاین طرح نمیخواین استفاده کنین که هیچی. -
سلام دوستان
شب همگی بخیر -
سلام دوستان
شب همگی بخیر -
rose77 نه هنوز هستم .
-
rose77 نه هنوز هستم .
-
از من به همه کسایی که میخوان دی وی دی های کنکور اسان است رو بخرن نصیحت این کار رو نکنین الان یکی از دوستان من ازشون 6 میلیون خرید کرده با مشاوره هزینه مشاوره گفتن برای یه سال 2ونیم میلیون که بعد دو ماه مشاوره قطع شده الان کسی نیست جوابش رو بده پولش رو هم کشیدن بالا یه ابم روش حالا میخواد شکایت کنه . خلاصه گفتم یه موقع گول کنکور آسان است رو نخورین
-
rose77 نه فعلا نمیرم
-
rose77 نه فعلا نمیرم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
بچه ها فیزیک کدوم استاد خوبه صبح استاد طلوعی نگاه کردم فهمیدم اما استاد کارزانیان متوجه نشدم ولی بچه ها گفتن.چون اصلن فیزیک پایه ات قوی نیست کارزانیان حالاچکار کنمخواهشن راهنمایی کنین
@afshani استاد طلوعی عالیه مخصوصا قسمت نوسان
ولی یکم تکنیکی درس میده منظورم اینه تکنیک خیلی میگه -
@afshani استاد طلوعی عالیه مخصوصا قسمت نوسان
ولی یکم تکنیکی درس میده منظورم اینه تکنیک خیلی میگه -
@afshani خواهش میکنم