هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-saraaa
ههیییییی سارا جووون..این وقت سال اردیبهشت 20روز بعد خرداد و کنکور!!
کنکور خیلی نزدیک شد و من دست خالی..خییلی ناراحتم..من استرس ندارم کاش داشتم الان مثل مورچه کار میکردم ..donya bivafa میتونی...باور کن...فقط اگه بخوای و تلاش کنی:)
-
hosainmahmoudi این ک ب مرگ فک نمیکنی خیلی خوبه
unuccustoლed اوکی
-
donya bivafa میتونی...باور کن...فقط اگه بخوای و تلاش کنی:)
@dr-saraaa
بنظرت واقعا میتونم؟؟
-
@dr-saraaa
بنظرت واقعا میتونم؟؟
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
بنظرت واقعا میتونم؟؟
واقعا میتونی:)
-
من هیچوقت از زندگی نا امید نشدم خدارو شکر خوبم و سختی ها هم میگذرن ولی نمیدونم چرا با این که انگار منو هرروز تهدید میکنن مشکل پیدا کردم عذابم داره میده واقعا
-
من هیچوقت از زندگی نا امید نشدم خدارو شکر خوبم و سختی ها هم میگذرن ولی نمیدونم چرا با این که انگار منو هرروز تهدید میکنن مشکل پیدا کردم عذابم داره میده واقعا
22ستاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تقریبا این برا همه اتفاق میفته
-
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من کلا تمرکز و حواسمو گرفته دارم روانی میشم
-
من خیلی ناراحتم که چرا این همه وقت از دست دادم..تابستون ک 8ساعت میخوندم رو چرا قطع کردم و ادامه ندادم.بعضی وقت ها میگم ب خوم ک ای احمق 10ماه قبل(تیر تا فروردین)کجا بودی؟؟
@Dr-Saraaa
22ستاره -
@dr-saraaa
بنظرت واقعا میتونم؟؟
donya bivafa اره واقعن تجربم ثابت کرده میشه....مخلین یه تاپیک بزنم...توش ساعت مطالعه بگیم وبس ...وفقط اون تایم بیایم اینجا
-
donya bivafa اره واقعن تجربم ثابت کرده میشه....مخلین یه تاپیک بزنم...توش ساعت مطالعه بگیم وبس ...وفقط اون تایم بیایم اینجا
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فایده نداره این تاپیک ها..فقط 2روزکار میکنن بعد میخوابن
-
من خیلی ناراحتم که چرا این همه وقت از دست دادم..تابستون ک 8ساعت میخوندم رو چرا قطع کردم و ادامه ندادم.بعضی وقت ها میگم ب خوم ک ای احمق 10ماه قبل(تیر تا فروردین)کجا بودی؟؟
@Dr-Saraaa
22ستارهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من خیلی ناراحتم که چرا این همه وقت از دست دادم..تابستون ک 8سالمیخوندم رو چرا قطع کردم و ادامه ندادم.بعضی وقت ها میگم ب خوم ک ای احمق 10ماه قبل(تیر تا فروردین)کجا بودی؟؟
مرور گذشته چیزی نصیبت نمیکنه بیا به خودت قول بده از این به بعد رو درست انجامش بدی
-
یه سوال اساسی دارم
-
یه سوال اساسی دارم
hosainmahmoudi ¿¿¿
-
اقا من برم کنکور بدم و رشته مورد نظرم قبول نشم بعدش باید برم سربازی؟
-
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چند سالته ؟
-
چند سالته ؟
22ستاره
18 -
میتونی ازاد ثت نام کنی و کلاس نری تا سربازی مجبور نشی بری
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من خیلی ناراحتم که چرا این همه وقت از دست دادم..تابستون ک 8سالمیخوندم رو چرا قطع کردم و ادامه ندادم.بعضی وقت ها میگم ب خوم ک ای احمق 10ماه قبل(تیر تا فروردین)کجا بودی؟؟
مرور گذشته چیزی نصیبت نمیکنه بیا به خودت قول بده از این به بعد رو درست انجامش بدی
22ستاره
این همه زیست مونده تلنبا رو هم -
22ستاره
این همه زیست مونده تلنبا رو همdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره
این همه زیست مونده تلنبا رو همبخدا میشه چون باورش نمیکنی بخونی 60 روز مونده میشه یه کارایی کرد