هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
22ستاره من همـ فقد جوآب دآدمـ.گفدم کِ ایموجی هم قآبلِ خوندن هسد ولی همه نمی تونن بخون همین.
-
-HeLiUm حرفات درستِ .. زندگیت به خودت مربوطِ .. اما از یه جایی به بعد ، شاید آسیب برسونی به بقیه ..!
در این مورد شاید حرفم خنده دار باشه ..
ولی تکرارِ تکرارِ یک اموجی ، چیزی جز ، اعصاب خوردیِ بعضی ها نیست ..
خب لااقل اموجیتُ و عوض کن .. ://
البته بازهم مختاری .. :)) -
joy وای چه خوبِ نمازِ شب میخونین ..
کم پیدا میشه آدمایی وجود داشته باشن که هنوز اعتقاداتشون پابرجا باشه .. !
ای کاش منم یه روزی دوباره بتونم پیدا کنم این حس و حالِ شما رو ..
دعا کنید برام .. !
التمـاس دعا .. ! -
@nawrciiss تکرآر بضی حرفآی چرت بضی هآ هم اعصآب خورد کن هسد ولی من هیچ موقع دخآلت نمیکنمـ پس کسی هم حق ندآره تو زندگیه من و کآرآم دخآلت کنه.(:
-
22ستاره من همـ فقد جوآب دآدمـ.گفدم کِ ایموجی هم قآبلِ خوندن هسد ولی همه نمی تونن بخون همین.
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من که برات تفسیرش کردم اخه این ایموجی درکیه پس درکش هم برا هرکسی متفاوته نه این کسی نتونه بخونه به هر حال اگه کارت درسته فکر میکنی ادامه بده کسی هم باهات کاری نداره خوشحالم که بالاخره حرف زدی . نمیخوام با اولین اشنایی که باهات دارم شروع کنم به دعوا
-
@nawrciiss تکرآر بضی حرفآی چرت بضی هآ هم اعصآب خورد کن هسد ولی من هیچ موقع دخآلت نمیکنمـ پس کسی هم حق ندآره تو زندگیه من و کآرآم دخآلت کنه.(:
-HeLiUm
:))
دقیقااا ، کسی حق نداره تو زندگیِ من یا شما دخالت کنه ..!
ولی ، همین حرفی که شما چرت خطابش میکنی ، شاید واسه خیلی ها ارزش داشته باشه ..!
راستی چرت خطاب کردن هم ، میشه دخالت در زندگی ..
پس بی خیالِ دخالت :)) -
@nawrciiss
خب نمازی شبی که ریا شد که فایده نداره
منم اونقدرا توفیق ندارم نماز شبم همیشگی باشه
فقط وقتایی که بغض رسیده به گلوگاهم از بی خوابی میزنه به سرم نماز بخونم شاید فرجی بشه و خدا رو شکر همیشه هم فرجی شده :))) -
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شبتون واقعا خیلی به خیر(:
خدانگهدار همتون(:
همینطوری خوب بمونید(:شین بخییر
-
@nawrciiss
خب نمازی شبی که ریا شد که فایده نداره
منم اونقدرا توفیق ندارم نماز شبم همیشگی باشه
فقط وقتایی که بغض رسیده به گلوگاهم از بی خوابی میزنه به سرم نماز بخونم شاید فرجی بشه و خدا رو شکر همیشه هم فرجی شده :)))