هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
درون سو برون سو
جهت نيروي مغناطيسي وارد بر بار الكتريكي مثبت كه در ميدان مغناطيسي با سرعت حركت ميكند، توسط قاعده دست راست به اين ترتيب تعيين ميشود:
اگر دست راست خود را طوري نگه داريم كه انگشتان باز شدهي ما در راستاي (يعني در جهت حركت بار الكتريكي) باشد
به گونهاي كه وقتي آنها را روي زاويهي كوچكتري كه با ميسازد، مطابق شكل خم كنيم درجهتB قرار گيرد انگشت شست ما در جهت نيروي وارد بر بار خواهد بود. نيروي وارد بر بار منفي مانند شكل در خلاف جهت نيروي وارد بر بار مثبت خواهد بود.
هرگاه ميدان، نيرو و يا جهت حركت به صورت نشان داده شود درون سو و يا به سمت داخل صفحه و اگر به صورت نشان داده شود برون سو و يا به سمت خارج صفحه ميباشند.
-
-
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام..... اقا مگه جهت میدان تو این شکل (جهت جریان سیم 2) مگه اونطوری که من نشون دادم نمیشه؟
پس چرا شده درون سو؟ نباید میشد برون سو؟
چ
انگشت شست جریان چهار انگشت میشه سمت راست... چهار انگشت نقشش میشه میدان ولی خب نبایدچهار انگشت رو برمیگردوندیم؟659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام..... اقا مگه جهت میدان تو این شکل (جهت جریان سیم 2) مگه اونطوری که من نشون دادم نمیشه؟
چ
انگشت شست جریان چهار انگشت میشه سمت راست... چهار انگشت نقشش میشه میدان ولی خب نبایدچهار انگشت رو برمیگردوندیم؟اقا حل شد ... مشکل اینجا بود که من دستم رو میذاشتم رو سیم 2 و میدان حاصل از 1 رو با گذاشتن دستم رو سیم 2 حساب میکردم
به هر حال سوال زیاد میپرسم عذر میخوام تو کلاساهم همینطوری ام معلم کلافه میشه :face_savouring_delicious_food:
-
چ
انگشت شست جریان چهار انگشت میشه سمت راست... چهار انگشت نقشش میشه میدان ولی خب نبایدچهار انگشت رو برمیگردوندیم؟اقا حل شد ... مشکل اینجا بود که من دستم رو میذاشتم رو سیم 2 و میدان حاصل از 1 رو با گذاشتن دستم رو سیم 2 حساب میکردم
به هر حال سوال زیاد میپرسم عذر میخوام تو کلاساهم همینطوری ام معلم کلافه میشه :face_savouring_delicious_food:
-
نگاهی به کیف اعتباری آلایی خودتون بیاندازید.
با شروع ماه "مبارک" رمضان دیشب ساعت 00:00 اعتبار هدیه به کیف شما واریز شد.
پیامکش رو چک کنید.
دستمون بازتر بشه بازهم جیبتون رو خالی نمیذاریم.
آلا یک خانواده است.دهم یازدهم دوازدهم کنکور
@alaa_sanatisharif