هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام..... اقا مگه جهت میدان تو این شکل (جهت جریان سیم 2) مگه اونطوری که من نشون دادم نمیشه؟
پس چرا شده درون سو؟ نباید میشد برون سو؟
چ
انگشت شست جریان چهار انگشت میشه سمت راست... چهار انگشت نقشش میشه میدان ولی خب نبایدچهار انگشت رو برمیگردوندیم؟659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام..... اقا مگه جهت میدان تو این شکل (جهت جریان سیم 2) مگه اونطوری که من نشون دادم نمیشه؟
چ
انگشت شست جریان چهار انگشت میشه سمت راست... چهار انگشت نقشش میشه میدان ولی خب نبایدچهار انگشت رو برمیگردوندیم؟اقا حل شد ... مشکل اینجا بود که من دستم رو میذاشتم رو سیم 2 و میدان حاصل از 1 رو با گذاشتن دستم رو سیم 2 حساب میکردم
به هر حال سوال زیاد میپرسم عذر میخوام تو کلاساهم همینطوری ام معلم کلافه میشه :face_savouring_delicious_food:
-
چ
انگشت شست جریان چهار انگشت میشه سمت راست... چهار انگشت نقشش میشه میدان ولی خب نبایدچهار انگشت رو برمیگردوندیم؟اقا حل شد ... مشکل اینجا بود که من دستم رو میذاشتم رو سیم 2 و میدان حاصل از 1 رو با گذاشتن دستم رو سیم 2 حساب میکردم
به هر حال سوال زیاد میپرسم عذر میخوام تو کلاساهم همینطوری ام معلم کلافه میشه :face_savouring_delicious_food:
-
نگاهی به کیف اعتباری آلایی خودتون بیاندازید.
با شروع ماه "مبارک" رمضان دیشب ساعت 00:00 اعتبار هدیه به کیف شما واریز شد.
پیامکش رو چک کنید.
دستمون بازتر بشه بازهم جیبتون رو خالی نمیذاریم.
آلا یک خانواده است.دهم یازدهم دوازدهم کنکور
@alaa_sanatisharif -
maviz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa البته ببخشد دکترم تو باشی
سارا که دکتر منه
-
maviz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa البته ببخشد دکترم تو باشی
سارا که دکتر منه
-
أعوذ بالله من شرالاکانت الفیک
یا ایها الفیکون هل یستوی الذین فیکون و هم لا فیکون؟
ان اکانت الفیک واحد ام ثانی ام ثالث
یا شیخ why you have 1k fake???