هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
alisoltany
نه اتفاقا نخوندم مگه چیشده بود؟ -
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face:الان ناراحتید؟
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an
یه ارتــــــــــــــش فدایــــــــــی داری -
alisoltanyreplied to 659869 on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
M.an خداییش چطوری ممکنه ؟؟؟؟
داداش همش معجزات الهی ذهن خودتو درگیر نکن
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
نه اتفاقا نخوندم مگه چیشده بود؟هیچی ی تست هوش گذاشتم
-
شب بر شما خوش اهالی آلا
-
659869replied to alisoltany on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
M.an خداییش چطوری ممکنه ؟؟؟؟
داداش همش معجزات الهی ذهن خودتو درگیر نکن
مثل شیمی سنجش شده .... درصد میانگین نفرات برترش ابته
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face:الان ناراحتید؟
نه الان خیلی خوشحالم -
آسِمان آبیreplied to rose77 on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77 اخ گفتیییییییییییی
بخدا اگه الان پسر بودم دوچرخمو ورمیداشتم میرفتم برا خودم دور دور حالم خوب شه -
@dr-yassi
-
659869
اون امکان رو فراهم کرده بودیم بازدید کننده ها راحت نظرشون رو بگناخه گفته 13 ساعت پیش؟؟؟
-
-
alisoltany
اهان فکر کنم من اون موقع خواب بودم -
alisoltanyreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 اخ گفتیییییییییییی
بخدا اگه الان پسر بودم دوچرخمو ورمیداشتم میرفتم برا خودم دور دور حالم خوب شهاگ الان دختر بودم،قید درسو میزدم وایمیسادم تا شوهر کنم
این همه استرس دخترا بی معنیه
-
659869
خب؟ببینین .... من یادم نبود لاگین بودم یا نه... خواستم پست بفرستم دیدم که لاگین نیستم. با گوشی بودم. همون موقع بود. ولی گفت باید داخل شوید.
یه بار هم قبلا این اتفاق افتاده بود
الان هم هنگم
-
alisoltany
اهان فکر کنم من اون موقع خواب بودماره هیاز پارسال تا حالا شگردتون رو عوض نکردید
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی
من به مامانم میگم اگه پسربودم چمدونمو میبستم میرفتم دیگه منو حتی تو خواب نمیبینید...
میگه خب خداروشکر نیستی
145425/198006