هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
جمله خواهرم در برابر مصرف 10#گیگ اینترنت توسط من
بخورید بیاشامید ولی اسراف نکنیدببخشید دیگه رسما غارت میکنید اسراف هم کردی کردی😁😂
اره واقعا کارم از اسراف گذشته 😂😂😂
@zahra-m1999 وااای من ۴/۲۷ یه بسته ۳۷۵۰۰تومن گذاشتم ۱۲ گیگ ۳ماه ....۳گیگ کمتر مونده...نمیدونم چکارکنم به مامانم بگم تموم شد خفم میکنه😐😐😐😐😐😐
-
@zahra-m1999 وااای من ۴/۲۷ یه بسته ۳۷۵۰۰تومن گذاشتم ۱۲ گیگ ۳ماه ....۳گیگ کمتر مونده...نمیدونم چکارکنم به مامانم بگم تموم شد خفم میکنه😐😐😐😐😐😐
-
@zahra-m1999
مصرف نتم بیشتر از خورد وخوراکمه😂😂😂😂 -
@zahra-m1999
مصرف نتم بیشتر از خورد وخوراکمه😂😂😂😂@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
مصرف نتم بیشتر از خورد وخوراکمه😂😂😂😂دقیقا 😀😀😀😀😀
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
هفته ی یه نانو غذا نمی خورم😂😂😂
-
بابا من ۶۰ گیگ گرفتم واسه یه ماه پریروز روز ۱۵ اش بود رفتم ببینم چقدرش مونده ؟ :/ ۱۰ گیگ :/ 😂 آخه لنتی ۵۰ گیگ من دانلود نکردم حس میکنم داره بهم خیانت میشه 😂
@نوشابه 😂😂😂😂😂😂😂
تبریک شما رکورد زدین😂😂😂 -
بابا من ۶۰ گیگ گرفتم واسه یه ماه پریروز روز ۱۵ اش بود رفتم ببینم چقدرش مونده ؟ :/ ۱۰ گیگ :/ 😂 آخه لنتی ۵۰ گیگ من دانلود نکردم حس میکنم داره بهم خیانت میشه 😂
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
😁😁😁😁واقعا من حس مصرف ده گیگ ندارم ?!?)
-
-
@نوشابه 😂😂😂😂😂😂😂
تبریک شما رکورد زدین😂😂😂منم اب ندیدم وگنه شناگر ماهریم من هیچ شبکه اجتماعی ندارم اگه داشتم چی می شد 😀😀😂😂