هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دیگ کم کم فکر میکنم خودمم فیکم
-
دیگ کم کم فکر میکنم خودمم فیکم
-
بازم فیک
-
الان تکلیفمون برا تاثیر مستقیم معدل تو کنکورچی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من برنامه های تلویزیونو ندیدم
-
الان تکلیفمون برا تاثیر مستقیم معدل تو کنکورچی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من برنامه های تلویزیونو ندیدم
delaram7897 تکلیف بلاتکلیفه50.50ه
-
الان دعوا میشه
-
هیچ حس خوبی ب حالت مخفی نبودنِ اکانتم ندارم
-
delaram7897 تکلیف بلاتکلیفه50.50ه
@miladsaeedi
هوووووووووووففففففففففف من چ غلطی کنم پس عههههههههههه -
الان دعوا میشه
mohammadhassan
یه دعوای لفظی ریز داشتن،باز خوبه فیزیکی نبود(: -
mohammadhassan
یه دعوای لفظی ریز داشتن،باز خوبه فیزیکی نبود(: -
delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سی درصد تاثیر مستقیم 9000معدل 20ودر ضمن ترمیم معدلم گفتن هست ولی فک کنم این کارشون نابغه کشیه
-
@miladsaeedi
هوووووووووووففففففففففف من چ غلطی کنم پس عهههههههههههdelaram7897 ریلکس ریلکس ریلکس تر کاری نمیخاد بکنی لغو میشه دیر یا زود
-
سی درصد تاثیر مستقیم 9000معدل 20ودر ضمن ترمیم معدلم گفتن هست ولی فک کنم این کارشون نابغه کشیه
-
@خاص-فقط-خداست
من ک سال اخر فقط در حد قبولی خوندم با معدل16 چ تاجی میتونم بزنم -
@خاص-فقط-خداست
من ک سال اخر فقط در حد قبولی خوندم با معدل16 چ تاجی میتونم بزنمdelaram7897 لغو میشه نترسید به کمپین دکتر سبطی بپیوندید@drsebti
-
delaram7897 لغو میشه نترسید به کمپین دکتر سبطی بپیوندید@drsebti
@miladsaeedi
کانال تلگرام؟ -
delaram7897 لغو میشه نترسید به کمپین دکتر سبطی بپیوندید@drsebti
@miladsaeedi
شما پشت کنکوری هستین؟