هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Sorna2 یه زمانی هیشکی اندازه ی من کتاب نمیخوند هیشکی اندازه ی من اهنگ گوش نمیداد هیشکی به اندازه ی من ورزش نمیکرد
همش پرید:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
اولین کتاب درست و حسابی که خوندین یادتون میاد؟من وقتی سوم دبستان بودم رفتم کتاب های بابام رو نگاه کنم چون بابام از اول خیلی کتابخون بود کاب گوسفند نباشیدو کامل خوندم راستشو بخواین هیچی هم اون زمان ازش در نیاوردم
-
-
خدایا این حسای خوبو هیچوقت ازم نگیر
چقد خوبه که یه خبر خوب میتونه اینقد خوشحالت کنه
چقد خوبه که اون میتونه دوباره کنکور بده -
Sorna2 فقط یادمه همه کتابا کتاب خونمون رو یه ناخونک زدم
البته اولین رمانم رو یادمه که سوم ابتدایی خوندم -
اولین کتاب درست و حسابی که خوندین یادتون میاد؟من وقتی سوم دبستان بودم رفتم کتاب های بابام رو نگاه کنم چون بابام از اول خیلی کتابخون بود کاب گوسفند نباشیدو کامل خوندم راستشو بخواین هیچی هم اون زمان ازش در نیاوردم
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سوال سختیه فعلا یادم نمیاد
ولی روش فک میکنم
البته بهترین کتاب که قرآنه ولی اونی که منظور شماست سخته به یاد آوردنش -
Mahsa Ss دیدید کتاب چقدر گرون شده همین نیچه رو 50 تومن خریدم ملت عشق هم میخواستم بخرم پولم نرسید موند واسه ماه بعد خیلی گرونی بهم فشار میاره
-
Sorna2 گرون که شده ولی به نظرم قشنگ تر میشه اگه از کتابخونه کتاب قرض کرد هم میخونی هم پول نمیدی بابتش
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سوال سختیه فعلا یادم نمیاد
ولی روش فک میکنم
البته بهترین کتاب که قرآنه ولی اونی که منظور شماست سخته به یاد آوردنش -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa دیگه تو خونه ی ما حرف از کنکوری غیر از کنکور ارشد بشه خودکشی میکنم
خودکشی