هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دلم تنگ است يامهدي کجاماندي؟
بگوديشب نمازت راکجاخواندي؟
کناربارگاه مرتضي بودي؟
وياکه زائرموسي الرضا بودي؟
بگودرمکه درحال دعاهستي ؟
ويامهمان شاه کربلا هستي؟
وياهرنيمه شب دلتنگ وتنهايي..
عزاداربقيع وقبرزهرايي؟
دلم تنگ است يامهدي براي ديدنت هردم
حلالم کن اگريکدم توراآزرده ات کردم
دراين دنياکه گرديده پراز نيرنگ ونامردي
دعايت ميکنم هرشب که فردايش توبرگردي...
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَليِّکَ الفَرَج -
fatemeh201678 دیدتو کلا عوض کن
fbhn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دقیقااا!!!!این دید ادماست که همه چیزو دگرگون میکنه!اگه بتونیم جور دیگه ای نگاه کنیم زندگیمون بهشت میشه
-
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz اخه من همیشه میگم زندگی شخصی اونایه یارفتاراونایه شخصیت اونارومیسازه ارزش ج دادن نداره واینا یاخودمومیزنم ب اون راه ک این چیزاواسم مهم نیس هرکی کارکردب خودش ربط داره
درسته جواب ادم بی منطق و بی درک رو نباید داد چون واقعا متوجه نمیشه و کار بی فایدست ولی بعضی وقتا که کسی سعی میکنه افکارتو مسخره کنه باید دفاع کنی از خودت..اینطوری ادم قوی میشه!
mrz بدی من اینه ک کم پیش میاداحساساتموبروز بدم واس همین دیگه اطارفیان نمیتونن درک کنن شرایطو
-
fbhn سخته
-
@fatemehgh-t در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom
اره اما اینکه میگن هرچی خدابخوادهمون میشه پس خوب وبدبودن ادماهم دست خداست
میگن اگه خدا بهش یه نظرکنه خوب میشه!
اگه اینجوره پس ازقبل بهشت وجهنممونم معلومه پس چرا اومدیم این دنیا!ی ماشینی توی ی کوچه ای با سرعت180 تا میره،تو میبینی و میفهمی ک اخرش تصادف میکنه ایا علم تو باعث تصادفش شد؟خدا میدونه اما تویی ک انتخاب میکنی...اینا تضاد نی
tamom
اره درسته -
دوستان من برم ی ذره بخونم بعد بخوابم
شما ها صب زود پامیشین بیان منم بیدار کنین دیگه
خودمو کشتم تا صبح بتونم زود پاشمfbhn موفق باشی..من۴ بیدارمیشم بعد تغییرکردالان ی هفته خودمو کشتم تارسیدم ب۶
-
fbhn
اون که چرته
دکترهلاکویی هم ردش کرد ینی چی
همه چی باتلاش به دست میاد فقط باید امیدوار بود
اون که میگه به یه چی فکرکنیم به دستش میاریم مسخرس -
fbhn فعلااین اعتمادبنفسه کم شده
-
mrz بدی من اینه ک کم پیش میاداحساساتموبروز بدم واس همین دیگه اطارفیان نمیتونن درک کنن شرایطو
پس لازم نیست به کسی توضیح بدی!همینکه خودتو قانع کنی که همه چیز پله پله میتونه درست بشه خودش کلیه!!اگه انتخاب کنیم که چطوری باشیم و روی انتخابمون سفت بایستیم حله!
-
fbhn
اون که چرته
اون که میگه به یه چی فکرکنیم به دستش میاریم مسخرس -
fbhn موفق باشی..من۴ بیدارمیشم بعد تغییرکردالان ی هفته خودمو کشتم تارسیدم ب۶
fatemeh201678 خوش بحالت
-
پس لازم نیست به کسی توضیح بدی!همینکه خودتو قانع کنی که همه چیز پله پله میتونه درست بشه خودش کلیه!!اگه انتخاب کنیم که چطوری باشیم و روی انتخابمون سفت بایستیم حله!
mrz انتخاب میکنم معمولا ادمی هستمم ک بایدبهش برسم اماخب کلا نسبت ب خودم احساس پوچی میکنم فک میکنم ک ازهمه نظر هیچ صلاحیتی ندارم
-
fatemeh201678 خوش بحالت
fbhn چراخوشبحالم؟
-
شب همگی بخیر
خدافظ دوستان -
fbhn
اون که چرته
اون که میگه به یه چی فکرکنیم به دستش میاریم مسخرس@fatemehgh-t در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fbhn
اون که چرته
اون که میگه به یه چی فکرکنیم به دستش میاریم مسخرسمسخره نیست اما همه چیزم با فکر کردن نیست..اینی که میگه قانون جذبه وقتی به یه چیزی مرتب فکر میکنی باعث میشه یه راه هایی واسه رسیدن بهش به سرت بزنه منظورش اینه
-
شب همگی بخیر
خدافظ دوستان@fatemehgh-t شبتون خوش
-
fbhn چراخوشبحالم؟
fatemeh201678 زود بیدار میشی
-
fatemeh201678 زود بیدار میشی
fbhn اها خب الانکه بازهمه چ بهم ریخته هنوز تواین چندروزه نتونستم ۴:۳۰بیدارشم.. کلا خوابم زیادشده