هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اصلا مردی که شکم نداشته باشه کچل نباشه مرد نیست که یه فرشته هست والاا الکی مثلا دارین حرف میزنین زهره بزار اقا من برا زهره یه خواستگار با همین شرایط میارم وکیلم
محض شوخی...rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصلا مردی که شکم نداشته باشه کچل نباشه مرد نیست که یه فرشته هست والاا الکی مثلا دارین حرف میزنین زهره بزار اقا من برا زهره یه خواستگار با همین شرایط میارم وکیلم
محض شوخی...نمیخوام
برو برا خودت از اینا پیدا کن
هرچی اضافه میارن میخوان بندازن ب من
بوشولا
-
Arash 0 اما۸۰ زیاده هاا
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟ -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نفر ناظم می خواییم اگه کسی خواست اطلاع بده
من من من
یعنی ناظم شم انجمن ب فنا میره
-
اونایی ک ازترس مدیر فقط لایک میکنین بیاین همکاری خواستیم اخراجم بشیم همه باهم بشیم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نفر ناظم می خواییم اگه کسی خواست اطلاع بده
مدیر خواستید من هستمااااا
-
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟Arash 0 کلا از ۷۰ب بالازیاده
-
واقعا مرد بودن به شکم سیکس پک و نمیدونم ازینن اصل های مسخره بزی ک جدیدا مد شده نیست
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید@dr-sobhan
مرد بودن به شکم ۱ پکه داداشم -
واقعا مرد بودن به شکم سیکس پک و نمیدونم ازینن اصل های مسخره بزی ک جدیدا مد شده نیست
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدباید سیکس پک داشته باشه
من حالیم نیست
من از همونا میخوام
-
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید@dr-sobhan قابل قبوله بشرطیکه پیداشه
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدباید سیکس پک داشته باشه
من حالیم نیست
من از همونا میخوام
@zohre-nowrouzi
همین تیکه هارو میگیمن دارم دلت بسوزه ها ها
-
@zohre-nowrouzi ضایع نکن بچه رو
-
اونایی ک ازترس مدیر فقط لایک میکنین بیاین همکاری خواستیم اخراجم بشیم همه باهم بشیم
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من عاشق پریدن رو مین هستم
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ناظم ارش بشه وضعیت خوب میشه ها....خخخ راستی تحصیلات چی میخواد حقوقش چند؟
ای مادی گرای بدبخ
-
@m-an همه دربست دراختیارن
-
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نگاه من میگم دختر چشم ابی اینا نیست تو هم هی لاف بزن
-
@njzamin
اگه من ناظم میبودم به همه یارانه تخته خاک میدادم
شورش کنم ؟ -
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما که قرار بود بریم با هم روی مین چی شد پس؟