هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اصلا مردی که شکم نداشته باشه کچل نباشه مرد نیست که یه فرشته هست والاا الکی مثلا دارین حرف میزنین زهره بزار اقا من برا زهره یه خواستگار با همین شرایط میارم وکیلم
محض شوخی...نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصلا مردی که شکم نداشته باشه کچل نباشه مرد نیست که یه فرشته هست والاا الکی مثلا دارین حرف میزنین زهره بزار اقا من برا زهره یه خواستگار با همین شرایط میارم وکیلم
محض شوخی...نمیخوام
برو برا خودت از اینا پیدا کن
هرچی اضافه میارن میخوان بندازن ب من
بوشولا
-
Arash 0 اما۸۰ زیاده هاا
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟ -
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا مرد بودن به شکم سیکس پک و نمیدونم ازینن اصل های مسخره بزی ک جدیدا مد شده نیست
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نفر ناظم می خواییم اگه کسی خواست اطلاع بده
من من من
یعنی ناظم شم انجمن ب فنا میره
-
اونایی ک ازترس مدیر فقط لایک میکنین بیاین همکاری خواستیم اخراجم بشیم همه باهم بشیم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نفر ناظم می خواییم اگه کسی خواست اطلاع بده
مدیر خواستید من هستمااااا
-
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArash 0 کلا از ۷۰ب بالازیاده
-
واقعا مرد بودن به شکم سیکس پک و نمیدونم ازینن اصل های مسخره بزی ک جدیدا مد شده نیست
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندید@dr-sobhan
مرد بودن به شکم ۱ پکه داداشم -
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدباید سیکس پک داشته باشه
من حالیم نیست
من از همونا میخوام
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ناظم ارش بشه وضعیت خوب میشه ها....خخخ راستی تحصیلات چی میخواد حقوقش چند؟
-
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan قابل قبوله بشرطیکه پیداشه
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرد اونیه ک بتونی بهش تکیه کنی ! هواتو داشته باشه! خواهش میکنم شماها دیگه مثل دخترای بی سواد فرع رو اصل قرار ندیدباید سیکس پک داشته باشه
من حالیم نیست
من از همونا میخوام
@zohre-nowrouzi
همین تیکه هارو میگیمن دارم دلت بسوزه ها ها
-
@zohre-nowrouzi ضایع نکن بچه رو
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
اونایی ک ازترس مدیر فقط لایک میکنین بیاین همکاری خواستیم اخراجم بشیم همه باهم بشیم
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من عاشق پریدن رو مین هستم
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ناظم ارش بشه وضعیت خوب میشه ها....خخخ راستی تحصیلات چی میخواد حقوقش چند؟
ای مادی گرای بدبخ
-
@m-an همه دربست دراختیارن
-
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
همین تیکه هارو میگیمن دارم دلت بسوزه ها ها
خوشی ب دلت
شومل منم داله
-
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
برا ۱۸۷ قد ۸۰ زیاده؟نگاه من میگم دختر چشم ابی اینا نیست تو هم هی لاف بزن
-
@njzamin
اگه من ناظم میبودم به همه یارانه تخته خاک میدادم
شورش کنم ؟