هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-sobhan ببخشید میشه جزوه رو توسایت خود دبیرستان قرار بدید من هر کاری می کنم دانلود نمیشه
@zahra-rezaei003 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan ببخشید میشه جزوه رو توسایت خود دبیرستان قرار بدید من هر کاری می کنم دانلود نمیشه
ببخشید ولی جسارتا شما تو زیر کامنت های فیلم های آقای امینی گفتید جزوه رو دست نوشته دارید که !
-
نتایج انتخاب رشته کنکور۹۶ نشان داد که سازمان سنجش به شدت نیازمند یک اتاق شیشه ای است. فاصله انتظارات و نتایج نهایی به ویژه در قیاس با سال های گذشته محسوس است. تنها راه حل شفاف سازی اطلاعات و دسترسی آزاد به آنها به تفکیک رتبه محل است!
چطور میشود که کانون قلم چی کارنامه صدها هزار نفر را طی چند ساعت تصحیح کند اما سازمان سنجش اعلان نتایج را تا هفته آخر تابستان به تاخیر اندازد..
بهترین رتبه ها در دورافتاده ترین مناطق! مردم معترض در مقابل سازمان سنجش با گاز اشک آور مهار شدند!
-
شخصا شاهد بودم پارسال با رتبه ۴۷ منطقه یک پزشکی تبریز قبول شد اما رتبه ۲۵۰ منطقه دو پزشکی تهران! البته تبریز خوبه! من بدترش هم شنیدم..مثلا نیمسال اول اصفهان شده نیمسال دوم بندرعباس
-
دیگه از ظلم لو رفتن سوالات نهایی و المپیاد و خرید و فروش صندلی و اهدای مدال و...نگم، بهتره!
-
نشر دهید!
ببینید
http://bayanbox.ir/info/5538782744025164224/photo-2017-09-14-17-37-22
-
-
فااطمه میش بگی مدرسه ات دولتی بود یا نمونه یا تیزهوشان
-
نتایج انتخاب رشته کنکور۹۶ نشان داد که سازمان سنجش به شدت نیازمند یک اتاق شیشه ای است. فاصله انتظارات و نتایج نهایی به ویژه در قیاس با سال های گذشته محسوس است. تنها راه حل شفاف سازی اطلاعات و دسترسی آزاد به آنها به تفکیک رتبه محل است!
چطور میشود که کانون قلم چی کارنامه صدها هزار نفر را طی چند ساعت تصحیح کند اما سازمان سنجش اعلان نتایج را تا هفته آخر تابستان به تاخیر اندازد..
بهترین رتبه ها در دورافتاده ترین مناطق! مردم معترض در مقابل سازمان سنجش با گاز اشک آور مهار شدند!
-
شخصا شاهد بودم پارسال با رتبه ۴۷ منطقه یک پزشکی تبریز قبول شد اما رتبه ۲۵۰ منطقه دو پزشکی تهران! البته تبریز خوبه! من بدترش هم شنیدم..مثلا نیمسال اول اصفهان شده نیمسال دوم بندرعباس
-
دیگه از ظلم لو رفتن سوالات نهایی و المپیاد و خرید و فروش صندلی و اهدای مدال و...نگم، بهتره!
-
نشر دهید!
ببینید
@dr-saraaa امسال سال خیلی افتضاحی بود
مخصوصا اون سهمیه ۵ درصد ایثارگران برای دانش آموزای منطقه ۳ که بیشتر نیازمند کمکن به ضررشون شد! -
-
سلام خوبین من مدرسه ام ی مدرسه دولتی درسم خوبه ولی اصلا امید ندارم برا قبولیم رشته ام هم تجربی
-
@dr-saraaa امسال سال خیلی افتضاحی بود
مخصوصا اون سهمیه ۵ درصد ایثارگران برای دانش آموزای منطقه ۳ که بیشتر نیازمند کمکن به ضررشون شد! -
سلام خوبین من مدرسه ام ی مدرسه دولتی درسم خوبه ولی اصلا امید ندارم برا قبولیم رشته ام هم تجربی
@zahra-rezaei003 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
قبولی هیییچ ربطی به مدرسه نداره
فقط تلاش خودت مهمه و بس -
سلام
ببخشید این جزوه برا بچه های تجربیه؟؟ از روی فیلمای 95-96 نوشته شده؟nasima1991 http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی
این تاپیک رو دنبال کنید از مهر ماه اتفاقای جالبی میوفته توش -
_MILAD_ سلام شب تو هم خوش اره دیگه شب خخخخخ
-
_MILAD_ سلام شب تو هم خوش اره دیگه شب خخخخخ
-
_MILAD_ الان این خنده داشت ؟
-
-
_MILAD_ الان این خنده داشت ؟
-
-
کنکور 97 خیلی سخته بنظرم! خیلی غول هم هست توش! ینی هرکی میخواد شرکت کنه باید حداقل تو یکی دوتا درس غول باشه !
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کنکور 97 خیلی سخته بنظرم! خیلی غول هم هست توش! ینی هرکی میخواد شرکت کنه باید حداقل تو یکی دوتا درس غول باشه !
والا منم میدونستم سخته به نسبت...ولی نابودم کردی که استاد....کلن پوچ شدیم که...
والا من تنها غولی که هستم غول خوابه
فک نکنم خیلی با غول کنکور تفاهم داشته باشن
-
@zahra-rezaei003 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
قبولی هیییچ ربطی به مدرسه نداره
فقط تلاش خودت مهمه و بس@dr-saraaa کی گفته نداره...اصولا کسایی که یه سرو گردن در هرصورت از بقیه بالا ترن خودشون رو کشیدن داخل مدارس خاص...کسایی که مدارس دولتی هستن دیگه باید تقریبا شق القمر کنن...با یه تلاش فوق العاده...چون تو مدارس خاص به علت سخت گیری دانش اموزا بخوان نخوان میخوننو یه چیزایی به نسبت بارشون هست...و تو جو ازمون و کنکور در هر صورت هستن و رقابت شدیده...ولی متاسفانخ مدارس معمولی خیلی معلمی فک نکنم از خودش ماییه بزاره...طرف باید خیلی شاخ باشه با خوندن کتاب تست به یه جایی برسه...محدودن افررادی با این اراده بالا
-
@dr-saraaa کی گفته نداره...اصولا کسایی که یه سرو گردن در هرصورت از بقیه بالا ترن خودشون رو کشیدن داخل مدارس خاص...کسایی که مدارس دولتی هستن دیگه باید تقریبا شق القمر کنن...با یه تلاش فوق العاده...چون تو مدارس خاص به علت سخت گیری دانش اموزا بخوان نخوان میخوننو یه چیزایی به نسبت بارشون هست...و تو جو ازمون و کنکور در هر صورت هستن و رقابت شدیده...ولی متاسفانخ مدارس معمولی خیلی معلمی فک نکنم از خودش ماییه بزاره...طرف باید خیلی شاخ باشه با خوندن کتاب تست به یه جایی برسه...محدودن افررادی با این اراده بالا
-
-
-
-
نشر دهید!
ببینید
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
-
-
نشر دهید!
ببینید
اشکم با این متن در اومد سارایی...
-
-
nikita
در هر صورت تلاش حرف اول رو میزنه
معلما جای دانش آموز نمیان بخونن که..دانش آموز باید خودش تلاش کنه!
جو مدرسه تاثیر داره ولی این جو چقد میتونه به دانش آموز کمک کنه!@dr-saraaa شما متوجه کلام نشدی گله من...اولندش که این که تلاش حرف اول رو میزنه منسوخ شده...الان همه جا میگن پشتکار متهادل ولیکن صحیح و درست...خیلیا 2/3 سال شبانه روزی خوندن اخرش هیچی به هیچی..خیلیام با تجدید نشستن پزشکی میخونن...پس درست تلاش کردن..اگرم میگم مدارس خاص همون طور که اشاره کردم جای هرکسی نیست و طبعا دانش اموزان پر تلاش میرن همچین مدرسه ای...بلیطی نیست که...ازمون داشته..پس من رو قضیه تلاش خط نزدم..ولی میگم اونی که تو جو سنگین درس خوندن از ابتدای خلقتش بوده"...کارش راحت تره تا کسی که یهو بخواد کنکوری بخونه...یه تغییر جو فاحش وجود داره..حالا تیزهوشان میتونه 4 تا دانش اموز تنبل داشته باشه...یه مدرسه معمولیم 4 تا زرنگ...تفاوت مدارس هم اینجاست که1 توی یه شهر معمولی تیزهوشان میده 34 تا قبولی تو 3 تا رشته اصلی...بعد کلی از مدارس خصوصی خاص!!که اتفاقا دست میزارن رو همون معلم ها میدن تهش 2 تا قبولی 3 تا...تفاوت دوم هم اینکه معلم هست که باید جا بندازه نباید بنداره؟؟تزریق نمیکنه ولی تو تفهیم کمک میکنه...تو رفع اشکال به دادت میرسه...معلم نباید توانمندی این حداقل هارو داشته باشه؟؟