هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77
سلام عزیزم
حالت خوبه ؟ -
32 فرشته از دریا به ملکوت رفتن، سانچی غرق شد و ما در غم های بیشتر، میهن را این همه عزا بس نیست؟!
این غم بزرگ رو به بازماندگان و تمام میهن تسلیت میگمsaeed350 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
32 فرشته از دریا به ملکوت رفتن، سانچی غرق شد و ما در غم های بیشتر، میهن را این همه عزا بس نیست؟!
این غم بزرگ رو به بازماندگان و تمام میهن تسلیت میگمیه فوبیای عجیبی از همچین عکسایی دارم کشتی درحال غرق یا تصویر ماهواره ای از کشتی شب هنگام.....
براهمینه که هیچوقت فیلم تایتانیک رو ندیدم..... -
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند : ))))
سلاممممم احمد مولا شطوری دادا خوبی:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند : ))))
سلاممممم احمد مولا شطوری دادا خوبی:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: -
saeed350 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این غم بزرگ رو به بازماندگان و تمام میهن تسلیت میگمیه فوبیای عجیبی از همچین عکسایی دارم کشتی درحال غرق یا تصویر ماهواره ای از کشتی شب هنگام.....
براهمینه که هیچوقت فیلم تایتانیک رو ندیدم.....@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
saeed350 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
براهمینه که هیچوقت فیلم تایتانیک رو ندیدم..... -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
سلام عزیزم
حالت خوبه ؟سلاممممممم عشقم چطوری خوبی؟
من خوبم مرسی فردا تولد دوستمه خوشحالمrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
سلام عزیزم
من خوبم مرسی فردا تولد دوستمه خوشحالمبدنیستم میگذره
100ساله بشه ان شالله ،.....تولدش مبارک -
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
سلام عزیزم
100ساله بشه ان شالله ،.....تولدش مبارک@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
سلام عزیزم
100ساله بشه ان شالله ،.....تولدش مبارک
3 ساعت بازار بودم اخرش یه مانتوی خوشگل براش گرفتم اولش یه چیزی بر میداشتم خودم یه ساعت میخندیدم :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلاام...
سلام عشقلو چطوری عروس خانم خوبی؟
قربونت عزیزم..خداروشکر میگذرع.....
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یالله . .
همیشه میگید
منظورتون اینه که جمع دخترونه است -