هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar آهاا .
پس کم کاریتون خوب نبوده
اول برنامه های غیر درسی بعد درسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar آهاا .
پس کم کاریتون خوب نبوده
اول برنامه های غیر درسی بعد درسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اون که بله...کلی کار جمع کرده بودم در طولِ هفته که امروز انجام بدم...تموم شد امروز
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar آهاا .
پس کم کاریتون خوب نبوده
اول برنامه های غیر درسی بعد درسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اون که بله...کلی کار جمع کرده بودم در طولِ هفته که امروز انجام بدم...تموم شد امروز
-
ووویی همین دو دقیقه ای چقد حرفیدین اینجا
ماشالله -
خداحافظ....شبتون خوووووووووووش
-
ووویی همین دو دقیقه ای چقد حرفیدین اینجا
ماشالله -
خداحافظ....شبتون خوووووووووووش
sheydadb37 شبتون بخیر. خدانگهدارتون
-
@milad91 بله منم رفتم اونور
اومدم دیدم ماشالللللللللللله چقد همین دودقیقه ای حرف زدین -
gollnar
پذیرفتنی نیست
من حتی ناخونام (ناخنام؟ ناخون ها؟) سخته چقد / حتی اونارهم نگرفتم(نچیدم؟کوتاه نکردم؟)@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
پذیرفتنی نیست
من حتی ناخونام (ناخنام؟ ناخون ها؟) سخته چقد / حتی اونارهم نگرفتم(نچیدم؟کوتاه نکردم؟)ناخن میشه:/
اینا که کار نیست...5دقیقه زمان میبره! من میخواستم یه کتابی که یک ماهه منتظرِ فرصتم که بخونمش رو بخونم و کارای دیگه....از کلِشون فقط موردِ آخر یعنی "قبل از خواب 2تا آهنگ گوش بده" عملی میشه -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
پذیرفتنی نیست
من حتی ناخونام (ناخنام؟ ناخون ها؟) سخته چقد / حتی اونارهم نگرفتم(نچیدم؟کوتاه نکردم؟)ناخن میشه:/
اینا که کار نیست...5دقیقه زمان میبره! من میخواستم یه کتابی که یک ماهه منتظرِ فرصتم که بخونمش رو بخونم و کارای دیگه....از کلِشون فقط موردِ آخر یعنی "قبل از خواب 2تا آهنگ گوش بده" عملی میشه -
@milad91 بله منم رفتم اونور
اومدم دیدم ماشالللللللللللله چقد همین دودقیقه ای حرف زدین -
خدافظ تا ازمون بعدی
خوب بخونید
شب خوش -
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگوییم مرگ برآمریکا چون ملتِ متحجر و عقب مونده ای هستیم!
و همین مرگ و لعنت فرستادنا هرروز دامنمونُ میگیره به اَشکال مختلف: زلزله/آتش سوزی/غرق شدنِ کشتی.....gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگوییم مرگ برآمریکا چون ملتِ متحجر و عقب مونده ای هستیم!
و همین مرگ و لعنت فرستادنا هرروز دامنمونُ میگیره به اَشکال مختلف: زلزله/آتش سوزی/غرق شدنِ کشتی.....سلام
محبت کنید این فایل رو مشاهده بفرمایید(: -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حاصل 100 خط نوشتن
نوشتن و پاک کردن این شد : هیچوقت نمیگذرد فقط سخت تر میشود ! -
حاصل 100 خط نوشتن
نوشتن و پاک کردن این شد : هیچوقت نمیگذرد فقط سخت تر میشود !@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حاصل 100 خط نوشتن
نوشتن و پاک کردن این شد : هیچوقت نمیگذرد فقط سخت تر میشود !اخ ارهههههههههه
-
نوشتن و پاک کردن این شد : هیچوقت نمیگذرد فقط سخت ت
عالی بود فقط زدی پوکوندی جمله این نیز بگذرد رو
ولی خب خوب بود
-