هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: بله هر موقع حوصله داشتید بخونیدپس
الله اکبر چی گفتی منتظر کی هستی ؟؟
rose77 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: بله هر موقع حوصله داشتید بخونیدپس
الله اکبر چی گفتی منتظر کی هستی ؟؟
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mahtab77 سلام منظورت چی
سلام ببین به نظر من سهمیه ی ۵درصد بی عدالتیه من دارم ولی نمیخوام ازش استفاده کنم مامانم مخالفت میکنه میخوام چنتا نمونه بهم معرفی کنی یا برام توضیح بدی تا قانعشون کنم که اجازه بدن سهمیه۵% رو نزنم و از سهمیه ی منطقه استفاده کنم مثل همه ی بچه های عادی
-
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوشنبه حواسمون باشه نره هاا
دوشنبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره بابا دوشنبه قرارشه نوشته دوشنبه اولش ببینش:smiling_face:
-
rose77 عجب :face_with_tears_of_joy: هیچی شما راحت باشید
قرار مدار تو انجمن الله اکبر راس ساعت 4 هم باشه شد 4 و یک دقیقه کات:face_with_tears_of_joy:
rose77 عجب :face_with_tears_of_joy: هیچی شما راحت باشید
قرار مدار تو انجمن الله اکبر راس ساعت 4 هم باشه شد 4 و یک دقیقه کات:face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نه کات خالی نه
کاااااااات فوراور:face_with_tears_of_joy: -
دوشنبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوشنبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب مهمون امروزم جور شد
خداحافظ😊👋:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خداحافظ
-
@faezeh-lay حوصلشونو ندارم😒حوصله درسم ندارم.میمونم همینجا😅
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: قدمت روی چشم عزیزم بفرما همینجا:face_with_tears_of_joy:
-
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آبگوشت:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آبگوشت:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آره ترشی و فلفل تند هم داریم
آبگوشت فقط بافلفل:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :hugging_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: -
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آره ترشی و فلفل تند هم داریم
آبگوشت فقط بافلفل:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :hugging_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: -
@faezeh-lay تلیت نون سنگک😊اخ دلم خواست
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نه تیلیت نون بربری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
@faezeh-lay تلیت نون سنگک😊اخ دلم خواست
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نه تیلیت نون بربری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: