هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
کنکور اینجوریه که شما زیر هزار بیاری خود به خود تبدیل میشی یه مشاور
میتونی با سرنوشت همه بازی کنی -
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-HeLiUm اتفاقی افتاده؟
طبیعیه... تیکه کلامشونه مثِ اینکه...
غریبی میکنن:/ -
بابا منم قدیمیه آلام چرا لایک نمیکنید آخه
-
-
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عزیزم جونِ من اگه چیزی هس بگو... این سکوتت رنده س رو مغزِ من... درسته شما از خانواده ی گازهایِ نجیبی ما هم همه از فلزهایِ قلیایی هستیم فامیلیم با همدیگه درس نی غریبی کنی..
-
+صدات اذیتت نمی کنه؟
_ نه
+ولی رو مخ ماست! -
یه نفر پدرش در میاد بین۶۰۰هزارنفر تو کنکور اول میشه در حالی که میتونه با فکرش یه کشور رو تغییر بده باید خرج تحصیلشو بده اگرم فارغ التحصیل شه هیچ تضمینی نیست
اونوقت برای طلبه شدن بین ۲۰هزارنفر شرکت کننده۱۸۶۰۰نفر گرفتن
باحقوق
بااینده تضمینی
با کلی امتیاز
خمس و زکات و وقف و صدقه.... -
+صدات اذیتت نمی کنه؟
_ نه
+ولی رو مخ ماست!@mr-dentist در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
+صدات اذیتت نمی کنه؟
_ نه
+ولی رو مخ ماست!خیلی باحال بود!!
-
@mr-dentist در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
+صدات اذیتت نمی کنه؟
_ نه
+ولی رو مخ ماست!خیلی باحال بود!!
@soheil95s95 مرسی
-
negarin شمآ برآ چی فک میکنی من حرفی دارم.خو اگع داشتع باشم میگم نیازی نی شما بگی .راحد باشید .من مدلمه ./;
negarin شمآ برآ چی فک میکنی من حرفی دارم.خو اگع داشتع باشم میگم نیازی نی شما بگی .راحد باشید .من مدلمه ./;
نمیشه که خُ ما داریم حرف میزنیم شما یه سکوتِ معنا داری میکنی!!!...
خُب باشه اصن هر طور راحتی من گفتم شاید چون تازه اومدی چیزی نمیگی راحت نیستی یه مدتی.... -
نمیشه که خُ ما داریم حرف میزنیم شما یه سکوتِ معنا داری میکنی!!!...
خُب باشه اصن هر طور راحتی من گفتم شاید چون تازه اومدی چیزی نمیگی راحت نیستی یه مدتی.... -
نگران بودیم مبادا دیشب با حرفامون ناراحتت کرده باشیم,,,ولی مثل اینکه اشتباه میکردیم; ناراحت نشدی اصلا.
خوشحالم از این بابت و از اینکه میبینم کماکان با قدرت از این اموجیِ استفاده میکنی!
کاش مثل اوایل ""صحبت کنی"" اینجا با همون ادبیاتِ منحصر به خودتولی با این اموجیِ مبهم مردد نکنی ما رو هلیومِ عزیز.
-
نگران بودیم مبادا دیشب با حرفامون ناراحتت کرده باشیم,,,ولی مثل اینکه اشتباه میکردیم; ناراحت نشدی اصلا.
خوشحالم از این بابت و از اینکه میبینم کماکان با قدرت از این اموجیِ استفاده میکنی!
کاش مثل اوایل ""صحبت کنی"" اینجا با همون ادبیاتِ منحصر به خودتولی با این اموجیِ مبهم مردد نکنی ما رو هلیومِ عزیز.