هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_pourya_ اینکه ب ساعت مطالعه نیس
fatemeh201678
عاره دیگ اگه یه روزی فهمیدی ب چیه ب منم بگو
قبولیای مدرسمونو نگا میکنم هیچ وجه اشتراکی بینشون نیس -
fatemeh201678
عاره دیگ اگه یه روزی فهمیدی ب چیه ب منم بگو
قبولیای مدرسمونو نگا میکنم هیچ وجه اشتراکی بینشون نیس_pourya_ سال بعدخودمون الگومیشیم ب بقیه میگیم
-
_pourya_ سال بعدخودمون الگومیشیم ب بقیه میگیم
fatemeh201678
هی یه نفر بود اول دبیرستان ریاضی بش یاد میدادم اون دارو قبول شد من پشت کنکورم
صرفا بخاطر ماه اخر -
fatemeh201678
هی یه نفر بود اول دبیرستان ریاضی بش یاد میدادم اون دارو قبول شد من پشت کنکورم
صرفا بخاطر ماه اخر_pourya_ منکه کلا پارسال تو جو کنکوروخوندن نبودم ..انگارن انگار ک بایددرس بخونی
-
_pourya_ منکه کلا پارسال تو جو کنکوروخوندن نبودم ..انگارن انگار ک بایددرس بخونی
fatemeh201678
من تابستون خیلی اوکی بودم
بعد درگیر موسسه ها و کلاسای الکی شدم کلا نابود شدم
امسال وقت ازاده خوبه ولی بازم عقبم -
fatemeh201678
من تابستون خیلی اوکی بودم
بعد درگیر موسسه ها و کلاسای الکی شدم کلا نابود شدم
امسال وقت ازاده خوبه ولی بازم عقبم_pourya_ ن دیگه بازم ازالان واقعابخونی میرسی ب بقیه..منم تابستون نخوندم
-
پیرامون بحثتون با فاطمه خانوم یه تجربه ایو بهتون بگم اینکه
فرصت رو ازدست ندین بخونید حتما، خوابتونو تنظیم کنید،(پدر یه خانوم وآقای دکتری میگفت بچه هاش موقع کنکور 10شب میخوابیدن 4صبح بیدار میشدن وشروع میکردن به خوندن خوابشونو مدیریت میکردند) مدیریت کنید اومدنتون به فضای مجازیو قطع نکنید ولی کمترش کنید بیشتر وقت بزارید برای درستون خستگی داره سختی داره بیخوابی داره ولی زمانیکه به نتیجه برسی همش از یادت میره،
درسته پاییزه سخته همینجوریش ادم نگرانه برای کنکورش وپاییزم بدترش میکنه ولی خودتونو با کتابتون سرگرم کنید درکنارش به تفریحاتتونم برسید.
ببخشید پرحرفی کردم -
فرصت رو ازدست ندین بخونید حتما، خوابتونو تنظیم کنید،(پدر یه خانوم وآقای دکتری میگفت بچه هاش موقع کنکور 10شب میخوابیدن 4صبح بیدار میشدن وشروع میکردن به خوندن خوابشونو مدیریت میکردند) مدیریت کنید اومدنتون به فضای مجازیو قطع نکنید ولی کمترش کنید بیشتر وقت بزارید برای درستون خستگی داره سختی داره بیخوابی داره ولی زمانیکه به نتیجه برسی همش از یادت میره،
درسته پاییزه سخته همینجوریش ادم نگرانه برای کنکورش وپاییزم بدترش میکنه ولی خودتونو با کتابتون سرگرم کنید درکنارش به تفریحاتتونم برسید.
ببخشید پرحرفی کردمفااطمه فضای مجازی ک بغیراینجابقیه تعطیله فعلا..اما اولش ادم خوب میخونه بعدک ی مدت برنامت بهم میریزه کلا ناامیدمیشی
-
تابستون ک مثلا منتظر نتیجه بودم
امشب باس برنامه این هفته مو بنویسم و کلی عقب افتادگیو توش بگونجونم
جمعه دیگ میام بهت میگم 13 ساعت خوندم_pourya_ افرین اراده
-
تابستون ک مثلا منتظر نتیجه بودم
امشب باس برنامه این هفته مو بنویسم و کلی عقب افتادگیو توش بگونجونم
جمعه دیگ میام بهت میگم 13 ساعت خوندم -
ببخشید پرحرفی کردم -
_pourya_ افرین اراده
fatemeh201678
خو بزا جمعه دیگ بیام بعد اگه گفتم 13 ساعت شده بگو اراده
-
fatemeh201678
خو بزا جمعه دیگ بیام بعد اگه گفتم 13 ساعت شده بگو اراده
_pourya_ خب ازالان گفتم ک محض رودربایستی هم ک شده بخونی