قلب
-
@roghayeh-eftekhari خب مشکلی نیست ما مرد میدانیم انقد از این اشتباها کردیم پوستمون کلفت شده اشتباه نکنیم باید ببینیم چه بلایی سرمون اومده:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع خب پس خدا یجا دیگه جبران میکنه درهرصورت مسخره کردن بی جواب نمیمونه از من به شما بشارت باد😐😂
-
سالار باقری کجا زده متن کتاب؟ من دارم شکل رو میگم متن کتاب شاعر خوبیه ولی شکل مفسر بهتریه
-
سالار باقری در قلب گفته است:
برادر به نظرم از خیر این بگذر پاسخنامه کلا یه دانش جدید به زیست شناسی اضافه کرده
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
سالار باقری گفتم انصافا سه رو داره اشتباه میگه
گزینه سه هم درسته -
برادر به نظرم از خیر این بگذر پاسخنامه کلا یه دانش جدید به زیست شناسی اضافه کرده
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:امیرحسین زارع اگزکلی😃
-
fatemeh8181
@F-Seif-0
هستین؟؟ -
امیرحسین زارع خب پس خدا یجا دیگه جبران میکنه درهرصورت مسخره کردن بی جواب نمیمونه از من به شما بشارت باد😐😂
@roghayeh-eftekhari منذر خوبی هستید ولی به قول معلم زیستمون شما راهنمایی کنید که ما غلط بکنیم:face_with_tears_of_joy:
-
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:امیرحسین زارع الان تحلیل درستش میشه همونی شما گفتین درسته؟؟
-
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:امیرحسین زارع والا نمیدونم چی بگم از عصر همین یه تست اعصابمو خرد کرده😐
-
@roghayeh-eftekhari منذر خوبی هستید ولی به قول معلم زیستمون شما راهنمایی کنید که ما غلط بکنیم:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع نه من اگه راهنمایی کنم فقط باید راه درستو برید😂✋
-
امیرحسین زارع اگزکلی😃
heydar taherinejad بخاطر همینه میگفتن به هر سیخی سنگ نزنید یا با هر سنگی سیخ نزنید عاقبت شومش همینه
-
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂
پس یادم نره شمارو همیشه منشن کنم -
س سالار باقری marked this topic as a question on
-
@roghayeh-eftekhari بر منکرش لعنت 😄
فقط مرگ بر امریکا -
امیرحسین زارع الان تحلیل درستش میشه همونی شما گفتین درسته؟؟
@roghayeh-eftekhari در قلب گفته است:
امیرحسین زارع الان تحلیل درستش میشه همونی شما گفتین درسته؟؟
والا من دکتری زیست شناسی ندارم ولی میدونم که درسته چون تمام حالات رو در نظر گرفتیم
البته این هم هست که هیچ کسی نمیاد یه جوابی بده بعد خودش خودشو ببره زیر سوال :crying_face: -
2غلطع
چون رگ های کرونری برای تغذیه بافت ماهیچه ای قلب هست نه هر لایه که بافت اصلی درش هست چون مثلا اپی کارد پیوندی و پوششی داریم که جزو بافت های اصلیه -
امیرحسین زارع نه من اگه راهنمایی کنم فقط باید راه درستو برید😂✋
@roghayeh-eftekhari پس شما صراط مستقیم رو نشون بدید طریق پیماییش با ما
-
2غلطع
چون رگ های کرونری برای تغذیه بافت ماهیچه ای قلب هست نه هر لایه که بافت اصلی درش هست چون مثلا اپی کارد پیوندی و پوششی داریم که جزو بافت های اصلیهfatemeh8181 پس اون شکل کتاب رگای کرونری رو رو سطح قلب نشون داده چی؟
-
2غلطع
چون رگ های کرونری برای تغذیه بافت ماهیچه ای قلب هست نه هر لایه که بافت اصلی درش هست چون مثلا اپی کارد پیوندی و پوششی داریم که جزو بافت های اصلیهfatemeh8181 یعنی پریکارد و اپی کارد از رگ کرونری تغذیه نمیکنن؟
-
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂
پس یادم نره شمارو همیشه منشن کنمسالار باقری بله با کمال میل میام این سوالامو میپرسم👀😂✋