قلب
-
خب خب خب 😂تبریک به همه و خودم
رسیدن به حد کمال و درجه ای از معنویت به اسم امتیاز سیصد 😂 یه سالار عقیلی پلیزز -
امیرحسین زارع مگه آزادیه ؟!
heydar taherinejad رضایت ایشون معادل ازادی از لولوی تو کمد هست
-
امیرحسین زارع نه دیگه فقط رضایت من شرطه من هدایت کنندهام
@roghayeh-eftekhari ولی یادمه گفتن رضایت بنده رضایت هادی رو به ارمغان میاره
-
امیرحسین زارع چرا متن مدرک؟😂🤔
@roghayeh-eftekhari چون تنها چیزیه که هیچکس نخونده خواستم نفر اولی باشید که میخونیدش:face_with_tears_of_joy:
-
اقا خدایی بسه دیگه تکلیف معلوم شد معلومات ما درسته ایراد از تست بوده دیگه خدایی کزاییش نکنیم😂😐
-
@roghayeh-eftekhari چون تنها چیزیه که هیچکس نخونده خواستم نفر اولی باشید که میخونیدش:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع ممنون از حسن توجهتون😂
-
heydar taherinejad رضایت ایشون معادل ازادی از لولوی تو کمد هست
امیرحسین زارع غیبت؟؟؟
-
اقا خدایی بسه دیگه تکلیف معلوم شد معلومات ما درسته ایراد از تست بوده دیگه خدایی کزاییش نکنیم😂😐
heydar taherinejad اقا ما سرمون به کار خودمون بود خودش گفت بافت پوششی همیشه به یه چیزی چسبیده
-
@roghayeh-eftekhari ولی یادمه گفتن رضایت بنده رضایت هادی رو به ارمغان میاره
امیرحسین زارع خب اشتباه گفتن
-
امیرحسین زارع غیبت؟؟؟
@roghayeh-eftekhari نههه فیکمو زدن دارن بر علیه من شورش ایجاد میکنن همش توطعس شکی بهش وارد نکنید
-
heydar taherinejad اقا ما سرمون به کار خودمون بود خودش گفت بافت پوششی همیشه به یه چیزی چسبیده
امیرحسین زارع در قلب گفته است:
heydar taherinejad اقا ما سرمون به کار خودمون بود خودش گفت بافت پوششی همیشه به یه چیزی چسبیده😂👍
-
@roghayeh-eftekhari کی قانع شده؟ از سه سال پیش بر سرش بین علما اختلاف بوده من ندیدم ازش تاحالا تو کنکور سوال بیاد شما دیدید؟ اگر کسی دیده بریم پیش بگیریم
-
@roghayeh-eftekhari اوشون میفرماین فقط به میوکارد رگ رسانی شده
-
امیرحسین زارع خب اشتباه گفتن
@roghayeh-eftekhari پس باید بیایم دانش اموخته محضر شما بشیم یه فراخوان جذب دانش اموز نمیدید؟
-
@roghayeh-eftekhari نههه فیکمو زدن دارن بر علیه من شورش ایجاد میکنن همش توطعس شکی بهش وارد نکنید
امیرحسین زارع خوبه سریعا گزارش بزنید من دستمو به گزارش آلوده نمیکنم
-
@roghayeh-eftekhari اوشون میفرماین فقط به میوکارد رگ رسانی شده
امیرحسین زارع یعنی رگ کرونر فقط به میوکارد خون رسانی میکنن؟؟