نقطه ذوب
-
@roghayeh-eftekhari
سلام..!
چونکه بعد از گذر از نقطه ذوب ما تغییر فاز داریم.
و جامد های آمورف هم تغییر فاز ندارن.خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنونم ازت
-
Amirreza Vafaei Moghadam
arthur morgan
Yegane Dehqan
خانومِ_دوست_داشتنی
آیا جواب را میدانید؟ -
@roghayeh-eftekhari
سلام
وقتی فشار زیاد میشه مایع به سختی میتونه به این نیرو غلبه کنه و بخار بشه..بخاطر همین نقطه جوش میره بالا
کارکرد زودپز هم اینطوره
وقتی آب زودپز بخار میشه یه مقدارش، این بخار فشار وارد میکنه به مایع و نقطه جوشش رو میبرم بالا. مثلا از 100 میرسونه به 120
پس میتونیم غذا رو بذاریم تو دمای بالاتری بپزه.
و خب مسلما هرچی دما بیشتر پختش سریع تره.
موفق باشید -
@roghayeh-eftekhari
سلام
وقتی فشار زیاد میشه مایع به سختی میتونه به این نیرو غلبه کنه و بخار بشه..بخاطر همین نقطه جوش میره بالا
کارکرد زودپز هم اینطوره
وقتی آب زودپز بخار میشه یه مقدارش، این بخار فشار وارد میکنه به مایع و نقطه جوشش رو میبرم بالا. مثلا از 100 میرسونه به 120
پس میتونیم غذا رو بذاریم تو دمای بالاتری بپزه.
و خب مسلما هرچی دما بیشتر پختش سریع تره.
موفق باشید -