شروع صفر برای کنکور + مدرسه
-
زهرا حسین زاده
خب شما وقتی تست میزنی و تمرین تکرار میکنی خودش میشه کنکوری خوندن حالا اگه یه برنامه ریزی هم دداشته باشی که میشه نورعلانورخواهش میکنم
@rezvan-e-a بله درسته ممنونم که راهنمایی کردین
-
سلام
وقت بخیر
دوست عزیز شما که میگین صفر هستم ، منظورتون از کنکوری خوندن دقیقا چیه؟
دوست من ، کسی که صفره و چیزی از مباحث درسی نفهمیده اصلا کنکوری خوندن براش معنایی ندارد ، شما اول باید بر روی کتاب درسی مسلط بشید بعد وارد کنکوری خواندن بشید ، اگر صفر هستید اول پیش نیاز ها و بعد کتاب اصلی به همراه مدرسه پیش بروید (شما تا زمانی که مفهوم درس را نگرفتید که نمی توانید وارد بحث کنکوری خواندن بشوید که)
موفق و پیروز باشید️
-
سلام
وقت بخیر
دوست من ، کسی که صفره و چیزی از مباحث درسی نفهمیده اصلا کنکوری خوندن براش معنایی ندارد ، شما اول باید بر روی کتاب درسی مسلط بشید بعد وارد کنکوری خواندن بشید ، اگر صفر هستید اول پیش نیاز ها و بعد کتاب اصلی به همراه مدرسه پیش بروید (شما تا زمانی که مفهوم درس را نگرفتید که نمی توانید وارد بحث کنکوری خواندن بشوید که)
موفق و پیروز باشید️
-
@rezvan-e-a بله درسته ممنونم که راهنمایی کردین
زهرا حسین زاده
یه چیزیم برای زمانی میگم که اگه یه وقت مدرسه رفتنی شدی یادت باشه. تحت هیچ شرایطی با هیچ کس توی مدرسه نه دوست بشو نه دوستی کن. سعی کن فکر کنی مدرسه یه اتاق شیشهای هستش که شما و معلمت توشید و هیچ کس دیگهای نیستش.
به چند دلیل این رو گفتم که مهمترینش اینه که باعث میشه آشفتگی ذهن پیدا کنید و استرس توی وجودتون ایجاد میکنه. -
زهرا حسین زاده
یه چیزیم برای زمانی میگم که اگه یه وقت مدرسه رفتنی شدی یادت باشه. تحت هیچ شرایطی با هیچ کس توی مدرسه نه دوست بشو نه دوستی کن. سعی کن فکر کنی مدرسه یه اتاق شیشهای هستش که شما و معلمت توشید و هیچ کس دیگهای نیستش.
به چند دلیل این رو گفتم که مهمترینش اینه که باعث میشه آشفتگی ذهن پیدا کنید و استرس توی وجودتون ایجاد میکنه.@rezvan-e-a آره مخصوصا دوستانی که خودشون کتاب درسی رو می جوین بعد میان مدرسه میگن کنکور خارجه کتابه و تو کتابو میندازی اونور و تمام . مواظب دوستامون باشیم که به خاطر کنکور میخوان روان مارو بهم بزنن تا شاید خودشون موفق بشن . راست گفتی دوست عزیز . معلومه تجربه ای در این زمینه دارین
-
سلام
وقت بخیر
موفق و پیروز باشید️
Ava Toor از نظر من مطالعه کنکوری یعنی تسلط روی مطالب مثلا برای کنکوری خوندن مبحث تقسیم میتوز من اول متن کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه و بعد هم تست آموزشی و تسلطی و اگه دیدم یاد نگزفتم فیلم میبینم از آلا، یعنی اینجوری نیستم که اول روی کل کتاب مسلط شم بعد تست نه
-
سلام
وقت بخیر
موفق و پیروز باشید️
Ava Toor و یه چیز دیگه دبیرای ما در سطح کتاب تدریس میکنن، من الان دارم دوازدهم رو میخونم خودم بدون هیچ فیلم یا دبیری، راحت یاد میگیرم و جای نامفهومی برام نداره (به جز مباحث مربوط به دهم و یازدهم)
-
Ava Toor از نظر من مطالعه کنکوری یعنی تسلط روی مطالب مثلا برای کنکوری خوندن مبحث تقسیم میتوز من اول متن کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه و بعد هم تست آموزشی و تسلطی و اگه دیدم یاد نگزفتم فیلم میبینم از آلا، یعنی اینجوری نیستم که اول روی کل کتاب مسلط شم بعد تست نه
زهرا حسین زاده شما در مرحله آموزش باید یک دید کلی (به صورت روزنامه وار ) بر روی مطالب داشته باشید تا ماهیت مطلب دستتون بیاد (در مرحله بعد باید مطالب را درک کرده و در مرحله بعداز آن برای تسلط بر درسنامه تست آموزشی کار کنید و.... [درس زیست] (آیا این روشی که در پیش گرفتید ، برایتان جواب داده ؟(این سوال را از خودتون بپرسید اگر به جواب منفی رسیدید ، اشکال در روش مطالعه دارید))
-
زهرا حسین زاده شما در مرحله آموزش باید یک دید کلی (به صورت روزنامه وار ) بر روی مطالب داشته باشید تا ماهیت مطلب دستتون بیاد (در مرحله بعد باید مطالب را درک کرده و در مرحله بعداز آن برای تسلط بر درسنامه تست آموزشی کار کنید و.... [درس زیست] (آیا این روشی که در پیش گرفتید ، برایتان جواب داده ؟(این سوال را از خودتون بپرسید اگر به جواب منفی رسیدید ، اشکال در روش مطالعه دارید))
Ava Toor بله من از همین روش شما استفاده میکنم دیگه و مفید بوده تا به الان
-
Ava Toor و یه چیز دیگه دبیرای ما در سطح کتاب تدریس میکنن، من الان دارم دوازدهم رو میخونم خودم بدون هیچ فیلم یا دبیری، راحت یاد میگیرم و جای نامفهومی برام نداره (به جز مباحث مربوط به دهم و یازدهم)
زهرا حسین زاده خب اول پیش نیاز ها را مطالعه کنید بعد دروس ۱۲ هم
️
-
زهرا حسین زاده خب اول پیش نیاز ها را مطالعه کنید بعد دروس ۱۲ هم
️
Ava Toor خب منم همین کار رو میخوام انجام بدم دیگه
برای همین میگم مدرسه بدردم نمیخوره
-
Ava Toor بله من از همین روش شما استفاده میکنم دیگه و مفید بوده تا به الان
زهرا حسین زاده خیلی هم عالی ، موفق باشید
️
-
زهرا حسین زاده خیلی هم عالی ، موفق باشید
️
Ava Toor ممنون که راهنماییم کردین شما هم موفق باشید
-
Ava Toor خب منم همین کار رو میخوام انجام بدم دیگه
برای همین میگم مدرسه بدردم نمیخوره
زهرا حسین زاده نباید مدرسه را ول کنید به هر حال سعی کنید نمرات خوبی بگیرید چون هم در کنکور تاثیر ۴۰ درصدی مثبت اعمال می شود هم اگر خدایی نکرده امسال قبول نشدید کنکور ۱۴۰۲ تاثیر (معدل ۱۲ هم ) ۶۰ درصد به طور قطعی هست (پس ازدستش ندید)
️
-
زهرا حسین زاده نباید مدرسه را ول کنید به هر حال سعی کنید نمرات خوبی بگیرید چون هم در کنکور تاثیر ۴۰ درصدی مثبت اعمال می شود هم اگر خدایی نکرده امسال قبول نشدید کنکور ۱۴۰۲ تاثیر (معدل ۱۲ هم ) ۶۰ درصد به طور قطعی هست (پس ازدستش ندید)
️
Ava Toor فقط نمرات امتحان نهایی تاثیر دارن دیگه، من بابت نهایی مشکلی ندارم، مشکلم این ۴ ماه باقی مونده تا کنکوره که باید بریم مدرسه حتی حاضرم امتحانات مستمر رو حضوری بدم
-
ز زهرا حسین زاده has marked this topic as solved on
-
بچهها لطفا هر کس تجربهای توی این زمینه داره بگه من واقعا سردرگمم ممنون
زهرا حسین زاده واااای دقیقا منم شرایط شما رو دارم ولی قرار نیس تو کنکور بشینی همه سوالا رو بزنی یکیشم رد نکنی پس بهتره یه دید کلی از مطالب داشته باشی مثلا تو شیمی دیگه استوکیومتری رو بلد باشی که حداقل چندتا سوال رو بزنی ازش بعد کم کم فصل به فصل میتونیم برسیم به همه چی فقط تایم مطالعه باید بره بالا و وقت تلف کردن بره کنار. یکی هم راهنمایی من هم خوندن کنکور و امتحانات ترم اینه که با تست کتابای 12 و خوندن پایه بهتر میشه نتیجه گرفت تا کلا یکیشو خوندن فقط باید مستمر بخونی و تست بزنی با برنامه که عالی میشه. تو آزمون های آزمایشی هم شرکت کنی که نور علا نور میشه.
-
زهرا حسین زاده واااای دقیقا منم شرایط شما رو دارم ولی قرار نیس تو کنکور بشینی همه سوالا رو بزنی یکیشم رد نکنی پس بهتره یه دید کلی از مطالب داشته باشی مثلا تو شیمی دیگه استوکیومتری رو بلد باشی که حداقل چندتا سوال رو بزنی ازش بعد کم کم فصل به فصل میتونیم برسیم به همه چی فقط تایم مطالعه باید بره بالا و وقت تلف کردن بره کنار. یکی هم راهنمایی من هم خوندن کنکور و امتحانات ترم اینه که با تست کتابای 12 و خوندن پایه بهتر میشه نتیجه گرفت تا کلا یکیشو خوندن فقط باید مستمر بخونی و تست بزنی با برنامه که عالی میشه. تو آزمون های آزمایشی هم شرکت کنی که نور علا نور میشه.
Ali Shateri شما مدرسه میرین؟
-
Ali Shateri شما مدرسه میرین؟
زهرا حسین زاده متاسفانه یا خوشبختانه آره ولی یک روز در میان اونم وقتی میرم فقط ۲ و ۱۰ و از این نمره ها میگیرم
-
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
من تا الان بنا بر دلایلی (اهمالکاری، امروز و فردا کردن، وسواس و از این قبیل بهانهها) مطالعه برای کنکور رو شروع نکردم. البته بگم من هفته پیش استارت زدم روزی بالای ۵ ساعت مطالعه داشتم توی برنامهم بیشتر دروس پایه گذاشتم و پیشروی خوبی داشتم، دیروز متوجه شدم امتحانات ترم دو از ۲ دی شروع میشه و خب من توی این ۳ هفته باید خودمو برسونم، برای همین کنکور رو گذاشتم کنار و دو روزه برای ترم ۱ دوازدهم میخونم با اینکه پیشنیاز ها رو رعایت نکردم اما درسا رو میفهمم (در حد کتاب) و اما مشکل اصلیم .... هدف اصلی من موفقیت توی کنکوره نه مدرسه! تا الان هم مدرسه نرفتم. حالا بنظر شما
از کِی میتونم مطالعه خودم رو برای کنکور شروع کنم؟
چون صفر هستم و باید پیشنیازا رو اول بخونم عملا مدرسه کارایی نداره اگه غیرحضوریش کنم به نفعمه؟ یا اینکه مدرسه رو برم (لطفا دلیل هم بگین)پ.ن من این هفته برای کنکور بالای ۵ ساعت مطالعه داشتم و فکر میکنم اگه بعد ترم ۱ برم مدرسه نمیتونم برای کنکور بخونم و ساعت مطالعه خوبی داشته باشم چون صفرم!
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
زهرا حسین زاده سلام به نظر من حداقل دیپلم رو با نمره ی بالا رد کنید و سطحی از امتحانات نوبت بخصوص نوبت دوم نگذرید
-
سلام من دوازدهم تجربی هستم و میخوام برای کنکور شروع کنم اما نمیدونم چطور
میشه بهم کمک کنید