سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
Sara Aliakbari الا سرچ کن
-
محمد اخگری
وایییی شد
خدا مراد دلتونو براورده کنه
خیلی خیلی ممنونم ازتون، هر چی تشکر کنم کمهنمی دونید چقدر استرس داشتم...
-
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمreplied to Hamed Asgari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed Asgari
از شماهم خیلی ممنونم قسمت اولشو رفته بودم بعدش نمی دونستم باید چیکار کنم...
مرسی که توضیح دادین -
Ilya Mansouri باز نشدن فیلم ها که هیچ
اصلا سایت بالا نمیادددد -
Sara Aliakbari خواهش میکنم..
راستی..برا من یه لحظه شانسی سایت و اپ باز شدن زدم فیلمارو دانلود میکنم..حالا میخواین امتحان کنین واس شمام درست شده باشه. -
@zahra-zahraii
مچکرم -
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمreplied to Hamed Asgari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed Asgari
نگا می کنم ولی من امکان دانلود ندارم متاسفانه... -
Sara Aliakbari وظیفه بود...
-
سلام فیلم ها برای من از هیچ مرورگری باز نمیشه مشکل از چیه؟
-
@f-seif-0
-
MS KF دوست عزیز به غیر فارسی زبان های دیگه ای هم هست در سطح دنیا
همان طور ک زبان های دیگه احترام میگذارن به فارسی و اسم چیزهایی ک برای اولین بار با فارسی نام گذاری شدن رو معادل سازی نمیکنن همین قدر هم ای کاش از فرهنگ و شعور زیادمون استفاده کنیم و احترام متقابل بگذاریم . کلماتی مثل ویندوز کش هیدن پیج بروزر و ... امثالی هستن ک در زبان انگلیسی برای اولین بار اومدن پس بیا با احترام متقابل گذاشتن شعور و فرهنگ خودمون رو نشون بدیم در سطح دنیا . (فرهنگ و تاریخ غنیمون رو با نشون دادن شعور و فهممون به جهان به رخ بکشیم )
-
مجتبی ازاد در خرابی سایت گفته است:
MS KF دوست عزیز به غیر فارسی زبان های دیگه ای هم هست در سطح دنیا
همان طور ک زبان های دیگه احترام میگذارن به فارسی و اسم چیزهایی ک برای اولین بار با فارسی نام گذاری شدن رو معادل سازی نمیکنن همین قدر هم ای کاش از فرهنگ و شعور زیادمون استفاده کنیم و احترام متقابل بگذاریم . کلماتی مثل ویندوز کش هیدن پیج بروزر و ... امثالی هستن ک در زبان انگلیسی برای اولین بار اومدن پس بیا با احترام متقابل گذاشتن شعور و فرهنگ خودمون رو نشون بدیم در سطح دنیا . (فرهنگ و تاریخ غنیمون رو با نشون دادن شعور و فهممون به جهان به رخ بکشیم )
چه ربطی داشت ؟
-
mohamad rəza ربطش در این بود این چند روزه من پست قرار میدادم پشت سرم معادل نویسی بقول خودشون میکردن و ... دیدم کمی زیادی شده یک توصیه کردم بلکه کار ساز باشه
-
ظهر آمدم فیلم ببینم خراب بود
الان خرابه
آخه این چه وضعی هست درست کردین واسه ما
من فردا امتحان دارم
راه ابریشم نمیاد بالا
آخه دیگه درستش کنید تورو خدا -
Ali Zahiri برادر وقتی ک درست هست برو توی پنل بیرون نیا بعد لینک ها رو تک تک با دانلود منیجر یک لیست ازشون بساز بزن دانلود من توی 18 ساعت 80 تا فیلم دانلود کردم شیمی :|
-
مجتبی ازاد خود این وقت گیره وارد کردن ۸۰تا لینک ولی چارهای نیست
-
بچهها به نظر میرسه سرور پایدار تر شده، برای حفظ کیفیت سرویس دهی مجبور هستیم خیلی سریع تعدادی سرور دیگر برای آلاء اضافه کنیم تا بتونیم پاسخگوی 6 میلیون کاربر آلاء باشیم
اگر لحظه ای سایت مشکل داشت در زمان دیگر مجدد امتحان کنید لطفا.
ما هم شبانه روزی در تلاشیم که بتونیم مشکلات رو خیلی سریع بر طرف کنیم.