کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید.
-
سینا داده من اره همه درس ها رو دارم اما از همش مثل فارسی و عربی استفاده نمیکنم
-
قطعا هر منبعی اگه کامل استفاده بشه نتیجه میده پس شما فقط باید به راه ادامه بدید
-
Dr Aryan 0 تست که میزنید کجا ثبتش میکنید؟؟
سینا داده
ثبت؟ -
Dr Aryan 0 تست که میزنید کجا ثبتش میکنید؟؟
سینا داده من واسه درسای حل کردنی و مسئله دار مثل ریاضی و فیزیک و شیمی یه برگه بردارم و قسمت قسمتش میکنم و راه حل هارو اونجا مینویسم و علامت میزنم که تو کتاب نزنم و هروقت بعداً خواستم دوباره بتونم بیام سر استایل قبلی و حل کنم
-
سینا داده من واسه درسای حل کردنی و مسئله دار مثل ریاضی و فیزیک و شیمی یه برگه بردارم و قسمت قسمتش میکنم و راه حل هارو اونجا مینویسم و علامت میزنم که تو کتاب نزنم و هروقت بعداً خواستم دوباره بتونم بیام سر استایل قبلی و حل کنم
Asal M 2 در کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید. گفته است:
استایل چیه؟!
تستای قبلی
-
سینا داده
ثبت؟Dr Aryan 0 منظورم اینه که تست میزنید کجا علامت میزنید
مثلا میخواید تست زیست فصل یک دوازدهم رو بزنید
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درست -
Dr Aryan 0 منظورم اینه که تست میزنید کجا علامت میزنید
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درستسینا داده
تو کتاب میزنم
بغل نزده نون میزارم
دور غلط دایره میکشم
نکاتشم همونجا مینویسم -
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درستسینا داده همون کنار کتاب میتونی بزنی غ مثلا غلط یا ن مثلا نزده کنار خود سوال
-
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درست -
-
Dr Aryan 0 ممنونم
-
مگه جنگه که یکدفعه 7000 بیاری
-
سلام . کنکوری تجربی هستم. یه ساله پشت کنکورم.
اولین باره که تو ازمون ها شرکت میکنم و دارم برای کنکور میخونم .
اولین ازمونم ازمون ۲۳ مهر بود که ترازم۴۵۰۰ شد بعدیش ۴۷۰۰ و اون یکی ۴۴۰۰.
خانواده ام اول چیزی نمیگفتن . بابام میگفت مهم اینه که رفته رفته پیشرفت کنی اول ۵ درصد بزنی بعد بزنی ۷ درصد این برای من با ارزشه.
منم دیگه خیالم راحت شد که گیر نمیدن بهم. البته خیلی کم کاری میکردم ساعت مطالعه ام حدود ۳ الی ۴ ساعت بود میانگینش.
اما بعد اون ۴۴۰۰ بابام عصبانی شد. خیلی زیاد منم رو اوردم به تقلب.
الان ترازم ۵۵۰۰ باتقلب بابام میگه چرا ۷۰۰۰ نیست؟؟!!
چرا مثلا پسر شیرعلی ترازش ۷۲۰۰ مال تو ۵۵۰۰؟؟!! من کجا درس خوندم شیر علی هم گیج بود و.... پس کی قراره پیشرفت کنی ۴ ماه گذشته
یه بار میخواستم دیگه تقلب نکنم و خودم بزنم. اگه خودم میزدم ترازم حدود ۴۵۰۰ میشد اما تقلب کردم ۵۲۰۰ شد بازم پدرم....
کلا روزایی که ازمون هست شب موقع اعلام نتیجه دیوونم میکنه جوری که تا ۳ الی ۴ روز بعد امتحان سرم درد میکنه . بابام هم همش گیر میده .
الانم به هرکی میرسه میگه امسال حتما قبوله. دکتر دکتر میگه تو خونه به من منم حساسیت پیدا کردم. وقتی هم که میگم دکتر نگو میگه تو به خودت ایمان نداری پس چطور می خوای قبول بشی و بازم سردرد تا چند روز.البته همه اینارو با حالت عصبانی میگه در حد انفجار.
ولی وقتی کارنامه مو دید گفت این چیه؟؟!! شیمی دهم ۱۰ درصد!!؟؟ فیزیک دهم ۲۰ درصد؟؟!!
این طوری نمیشه قبول شد.
منم اینارو می بینم میگم من هنوز ۵۵۰۰ اوردم اینطور میکنه اگه خودم بزنم میشه ۴۷۰۰ این چیزا و........................................خلاصه الان میخوام خودم بزنم دیگه ۲۴ دی رو دارم هم نگاه میکنم. اما ایندفعه بابام میگه ۷۰۰۰ باید بیاری توو شهر اول بشی
موندم چیکار کنم.سینا داده
من رشتم تجربی نیس
اما
پدرتون خیلی سخت میگیرن!
تقلبو بزار کنار
نمیشه ک همیشه ترازت خوب باشه!
همیشه هم بد نمیشه
وقتی پدرت میگه باید 7000بیاری منم جای تو بودم رو میاوردم ب تقلب=I
نمیشه ک اینجوری
درسته خانواده باید پیگیر باشن اما نه به این سختی -
با سلام
من دهم تجربی ام اره قبلا که مدارس حضوری بود و امتحانات ماهانه که توی کلاس برگزار میشد رو میشد تقلب کرد اما الان که نیمه حضوریه و فقط امتحانات ترم میریم مدرسه چون ترمه و فاصلمون زیاده و چندین مراقب داریم به هیچ عنوان نمیشه تقلب کرد هیچ حرکتی از چشم مراقب دور نیست پس به هیچ عنوان نمیشه تقلب کرد
اما چرا تو راهنمایی خیلی خوب توی امتحاناتی که توی کلاس خودمون برگزار میشد میتونستیم تقلبی کنیم
اینکه میگم تقلب میکردم منظورم اینه یه جای خالی مشکل داشتم بچه ها بهم میرسوندن یعنی میخوندم مثلا یه چیزی رو یادم رفته بود بخونم و بچه ها بهم میرسوندن و یا من بهشون میرسوندم
اما اون استرس و هیجانی که تقلب داره هیچی نداره خیلی بده -
خانواده ام اول چیزی نمیگفتن . بابام میگفت مهم اینه که رفته رفته پیشرفت کنی اول ۵ درصد بزنی بعد بزنی ۷ درصد این برای من با ارزشه.
منم دیگه خیالم راحت شد که گیر نمیدن بهم. البته خیلی کم کاری میکردم ساعت مطالعه ام حدود ۳ الی ۴ ساعت بود میانگینش.
چرا مثلا پسر شیرعلی ترازش ۷۲۰۰ مال تو ۵۵۰۰؟؟!! من کجا درس خوندم شیر علی هم گیج بود و.... پس کی قراره پیشرفت کنی ۴ ماه گذشته
یه بار میخواستم دیگه تقلب نکنم و خودم بزنم. اگه خودم میزدم ترازم حدود ۴۵۰۰ میشد اما تقلب کردم ۵۲۰۰ شد بازم پدرم....
کلا روزایی که ازمون هست شب موقع اعلام نتیجه دیوونم میکنه جوری که تا ۳ الی ۴ روز بعد امتحان سرم درد میکنه . بابام هم همش گیر میده .
الانم به هرکی میرسه میگه امسال حتما قبوله. دکتر دکتر میگه تو خونه به من منم حساسیت پیدا کردم. وقتی هم که میگم دکتر نگو میگه تو به خودت ایمان نداری پس چطور می خوای قبول بشی و بازم سردرد تا چند روز.البته همه اینارو با حالت عصبانی میگه در حد انفجار.
ولی وقتی کارنامه مو دید گفت این چیه؟؟!! شیمی دهم ۱۰ درصد!!؟؟ فیزیک دهم ۲۰ درصد؟؟!!
این طوری نمیشه قبول شد.
منم اینارو می بینم میگم من هنوز ۵۵۰۰ اوردم اینطور میکنه اگه خودم بزنم میشه ۴۷۰۰ این چیزا و........................................خلاصه الان میخوام خودم بزنم دیگه ۲۴ دی رو دارم هم نگاه میکنم. اما ایندفعه بابام میگه ۷۰۰۰ باید بیاری توو شهر اول بشی
موندم چیکار کنم.سینا داده همینقد بت بگم
تو و امثال تو با این کارات
هرجمعه حال منو بد میکنین
انگیزمو نابود میکنین
وقتی امثال توهست دیگه فیزیک 70 درصد همچین درصد خوبیَم نیست دیگه
هرچند من دیگه برام تراز مهم نیست ولی تو و امثال تو دلیل عقب کشیدن خیلیا هستین -
این طوری نمیشه قبول شد.
موندم چیکار کنم.سینا داده سلام
ببخشید اما متاسفانه باید بگم پدرتون اینجا مقصرن
هر کس یه سطح هوشی داره به یه درسی علاقه داره منم پدرم خیلی حساسن کاری به اینکه نمره ام چند شدم و چقد خوندم اینا ندارن اما معدلم نباید کم باشه
این فرهنگ خیلی خیلی اشتباهه که والدین فکر میکنن فرزندشون حتما باید دکتر بشه با دکتر شدن حتما خوشبخته حتما موفقه
نههه اینجوری نیست بخدا اینجوری نیست من دکتری میشناسم که میاد پای دستگاه نجاری می ایسته میگه من فقط با بوی چوب ارامش میگرم این اشتباههه یعنی تباه کردن زندگیت
پزشکی دوس نداری نخون برو دنبال یه کار دیگه پزشکی قبول نشدی تقلب نکن چون اگه تو الان تقلب کنی فردا هم میکنی پس فردا هم میکنی و جامعه رو پایه تقلبه
اگر میخوای پزشک بشی تمام تلاشتو بکن یه پزشکی باشه که بر پایه علمش پزشک شده نه با تقلب چون اگر هم قبول بشی پزشکی صد درصد پزشک و دکتر خوبی نیستی
متاسفانه خیلی از والدین از طرز فکر اشتباه رو دارن
پیشنهاد من به تو اینه که خودت بخونی خودت امتحان بدی خودتو محک بزنی و بری دنبال شغلی که علاقه داری نه به اجبار
برات ارزوی موفقیت دارم -
سلام وقت بخیر این که تو آزمون همه توجه به تراز باشه و مقایسه خودمون با دیگران خیلی ضربه بدی وارد میکنه به درس خوندن.چون پیشرفت هامون رو تو درس ها نمیبینیم پیشرفت ها هرچقدر هم کوچک باشند خیلی خوبه باید توجه کنید به همین پیشرفت های کوچک.به خانواده تون هم بگین که این فشار زیاد شرایط رو بدتر میکنه برای درس خوندن آرامش ذهنی نیازه پس بگین درکتون کنه و خودتون تلاشتون رو بیشتر کنید با تقلب کردن نتیجه کنکور که عوض نمیشه کنکور رو میخواید چیکار کنید؟اونجا ضربه خیلی بدی میخورید.واین که گفتید درصد هاتون کمه مطالعه تون چجوره؟با تمرکز میخونید ؟ساعت مطالعه خوبه؟
-
سینا داده همینقد بت بگم
تو و امثال تو با این کارات
هرجمعه حال منو بد میکنین
انگیزمو نابود میکنین
وقتی امثال توهست دیگه فیزیک 70 درصد همچین درصد خوبیَم نیست دیگه
هرچند من دیگه برام تراز مهم نیست ولی تو و امثال تو دلیل عقب کشیدن خیلیا هستین@f-seif-0
سلام شما که درصد هاتون خوبه پس اهمیت ندید به تراز سطح سوالات رو که متوجه میشوید با توجه به سطح هم درصد هاتون خوبه پس تراز رو چیکار دارید دیگه؟اگه مشکلی نیست رنج ترازتون هم بگید -
@f-seif-0
سلام شما که درصد هاتون خوبه پس اهمیت ندید به تراز سطح سوالات رو که متوجه میشوید با توجه به سطح هم درصد هاتون خوبه پس تراز رو چیکار دارید دیگه؟اگه مشکلی نیست رنج ترازتون هم بگیدFaezeh Sadat 5800تا6200
-
Faezeh Sadat 5800تا6200
@f-seif-0 فاطمه ببین از پارسال تا حالا تقلب ب شدت زیاد شد من خودم پسر عمم 139 آورد ولی تراز قلم چیش 6500 بود درحالی ک وقتی دهم بود بالا 7000 بود من پارسال قلم چی میدادم با اینک درصدام خوب بود ولی از 5500 بالا نمیومدم و این باعث شد اعتماد ب نفسم بشدت بیاد پایین
امسال خالم بم گفت اصلا شرکت نکن سوالا هم نمایندگی میده بدون اینک شرکت کرده باشی الان دیگ راحت شدم
بنظرم شرکت کردن تو قلم چی اشتباه محض هم پول بدی هم یسری با تقلب کردن باعث ناامیدی هم بشن