کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید.
-
Dr Aryan 0 میدونم ولی میاد دعوا میکنه منم اعصابم ضعیفه چن روز سردرد میگیرم.
سینا داده
۲۴ دی ماه رو آزمون بدی بدتر هم میشه
برای آزمون بعدی بجنگ -
پدرتون رو قانع کنید که این کار به بچه استرس وارد میکنه
-
سینا داده وای خیلی شرایط سختیه کاملا درکتون میکنم که چیمیگین...منم هم شب قبل آزمون و هم وقتی آزمون رو دادم و منتظر کارنامم خیلیییی استرسسس میگیرم ...من نشستم با مامانم صحبت کردم و گفتم که این حساسیت شما روی درس و درصد و تراز من خیلی استرسم رو زیاد میکنه و این حرفا ...الان یکم اوضاع بازم بهتر شده ،ببینین شما میتونین باهاشون حرف بزنین یانه ،اگه میدونین که نمیشه حرف زد چون شما شرایط خانواده خودتون رو بهتر میدونین ،میتونین به یکی از دوستان آشنایان یا فامیل که پدرتون خیلی به حرفاش و خودش اعتماد دارن بگین که با پدرتون در این باره حرف بزنن ،قطعا اگه پدرتون بفهمن که این رفتاراشون باعث پیشرفت شما نمیشه که هیچ تازه باعث استرس زیاد و پسرفت هم میشه ،دیگه این قدر سختگیری نمیکنن.امیدوارم شرایط هرچی زودتر براتون باب میل بشه
-
تست نزدن= پوچی
-
سینا داده تلاش اتون رو میکنید و نتیجه نمیده؟
-
پدرتون رو قانع کنید که این کار به بچه استرس وارد میکنه
Dr Aryan 0 مشکل همینه دیگه انع نمیشه. هزارتا هم ایه و حیث و این طور چیزا بگی اگه قبولم کنه بازم موقعش که بشه کار خودش رو میکنو
-
شما اول تلاش ات رو کامل بکن بعد اگه نشد بگو نمیشه
-
شما اول تلاش ات رو کامل بکن بعد اگه نشد بگو نمیشه
@آرمان-میرانی شمار با راه ابریشم نگاه میکنید درسا رو؟؟
کدوم درسا رو می بینید؟ -
تست نزدن= پوچی
Dr Aryan 0 تست که میزنید کجا ثبتش میکنید؟؟
-
سینا داده من اره همه درس ها رو دارم اما از همش مثل فارسی و عربی استفاده نمیکنم
-
قطعا هر منبعی اگه کامل استفاده بشه نتیجه میده پس شما فقط باید به راه ادامه بدید
-
سینا داده
ثبت؟ -
سینا داده من واسه درسای حل کردنی و مسئله دار مثل ریاضی و فیزیک و شیمی یه برگه بردارم و قسمت قسمتش میکنم و راه حل هارو اونجا مینویسم و علامت میزنم که تو کتاب نزنم و هروقت بعداً خواستم دوباره بتونم بیام سر استایل قبلی و حل کنم
-
سینا داده من واسه درسای حل کردنی و مسئله دار مثل ریاضی و فیزیک و شیمی یه برگه بردارم و قسمت قسمتش میکنم و راه حل هارو اونجا مینویسم و علامت میزنم که تو کتاب نزنم و هروقت بعداً خواستم دوباره بتونم بیام سر استایل قبلی و حل کنم
Asal M 2 در کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید. گفته است:
استایل چیه؟!
تستای قبلی
-
سینا داده
ثبت؟Dr Aryan 0 منظورم اینه که تست میزنید کجا علامت میزنید
مثلا میخواید تست زیست فصل یک دوازدهم رو بزنید
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درست -
Dr Aryan 0 منظورم اینه که تست میزنید کجا علامت میزنید
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درستسینا داده
تو کتاب میزنم
بغل نزده نون میزارم
دور غلط دایره میکشم
نکاتشم همونجا مینویسم -
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درستسینا داده همون کنار کتاب میتونی بزنی غ مثلا غلط یا ن مثلا نزده کنار خود سوال
-
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درست