سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
elhame.H در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
ببخشید چرا این فایلا تو گوشیم بازنمیشه!
اونایی که PDF هستن 100% باید باز بشن
شاید اونایی که باز نمیشن همون فایلایی هستن که نتونستم PDF کنم و اونا رو بصورت فشرده درآوردم! خب معلومه که اگه برنامه ی مناسبش روی گوشی شما نصب نباشه نمیتونه فرمت های فشرده ZIP و RAR رو بخونه -
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom ببخشید اشتباهایه اون جزوه خیلی ریزن یا اونقد فاحشن ک اگ بخایم تصحیحش کنیم نمیشه؟:| منم پرینت گرفتم ازش-_-
نه بابا خیلی هم حساس نشید!
چندتا اشتباه کوچیکه که باید دقت کنید و پیداشون کنید، یادمه بیشتر توی چند صفحه آخر بودن
شما اگه اون 10 جلسه آمار آقای امینی راد رو ببینید و همون جزوه ای رو هم که پرینت گرفتید بذارید جلوی دستتون تمام اون اشتباهات ریزی که گفتم رو خودتون بدون شک پیدا میکنید!! اونوقته که میتونید اونا رو خط بزنید و درستش رو بنویسید -
sovereign1 ببخشید که تگ کردم! چون چَت تون رو محدود کردید مجبور شدم تگ کنم
خیلی دوست دارم این پست رو ببینید !http://forum.alaatv.com/topic/4294/موسیقی-متن-فیلم-ها-clapper/35
-
sovereign1 شرمنده من دادم کسی واسم انجام بده ولی متاسفانه هنوز ب دستم نرسونده گفته تا شب میفرستم اگه ارسال کرد منممیفرستم اینجا
-
HossEin freedom در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
sovereign1 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom من پی دی اف میکنم جزوات رو فقط ب کمکتون احتیاج دارم
سلام من ماتریس و آمارو مدل سازی رو pdf کردم بقیشم شما pdf کنید:)
دمت گرم برا من error داد نتونشتم بقیه مباحث رو PDF کنم
درمورد کادرها هم خودم با برنامه Paint کادر های اضافی رو می بریدم شاید دوستان راهکار بهتری داشته باشن !
ولی خب بهتر دونستم که اون یه مقدار حاشیه دور صفحه بمونه و عمداً حذفشون نکردم! چون خیلی از بچه ها میبرن اینا رو سیمی میکنن یا میذارن توی طلق و شیرازه و ...
اینطوری فقط اون قسمت سفید حاشیه از بین میره و به متن اصلی صدمه ای وارد نمیشه!
شما اینا رو روی برگه A4 پرینت کنید خیلی درشت میشن ها! چون من توی صفحه سالنامه نوشتم، مسلمه که برگه A4 خیلی از صفحات یه سالنامه بزرگتره !! بعید میدونم مشکل اندازه صفحات رو داشته باشیدخواهش میکنم:)
درسته,ممنون:) -
sovereign1 شرمنده من دادم کسی واسم انجام بده ولی متاسفانه هنوز ب دستم نرسونده گفته تا شب میفرستم اگه ارسال کرد منممیفرستم اینجا
خواهش میکنم
ممنون,لطف میکنید:) -
sovereign1 میشه دنباله و مباحث دیگه هم pdf کنید
این دوستمون mohadeseh.m.m به زودی PDF های مباحث دیگرو قرار میدن:)
-
عالیه!
خیلی ممنون از هردوی شما@dr-sobhan کاش بتونی یه تاپیک هم برا جزوه های فیزیک بزنی! خیلی ها دنبال همچین جزوه هایی میگرن ولی نمیدونن که جزواتش توی تاپیک " جزوه کامل ریاضی آقای امینی " هست !!
-
عالیه!
خیلی ممنون از هردوی شما@dr-sobhan کاش بتونی یه تاپیک هم برا جزوه های فیزیک بزنی! خیلی ها دنبال همچین جزوه هایی میگرن ولی نمیدونن که جزواتش توی تاپیک " جزوه کامل ریاضی آقای امینی " هست !!
خواهش میکنم
تاپیک استاد طلوعی زده شده
http://forum.alaatv.com/topic/4576/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی-تاپیک-جامع/10 -
فقط به کمک احتیاج دارم چون از نحو فرستادن جزوات تو این سایت اطلاع کافی ندارم و بلد نیستم بفرستم از ناظر محترم میخوام کمکم کنه⚘
علیک سلام
برا این کار از ادمین M.an کمک بگیرید
محبوب ترین ادمین آلاء در دوازدهمین دوره ی انتخابات مجلس -
عالیه!
خواهش میکنم
خودم خیلی دنبالش گشتم ببینم اگه ککسی کامل نوشته بتونیم مثل این جزوات ریاضی با کیفیت قرار بدیم ولی فعلا ک کسی پیدا نشده !!! -
دنباله ها
جزورو ایشون لطف کردن HossEin freedom نوشتن و ارسال کردن:) -
@dr-sobhan در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
خودم خیلی دنبالش گشتم ببینم اگه ککسی کامل نوشته بتونیم مثل این جزوات ریاضی با کیفیت قرار بدیم ولی فعلا ک کسی پیدا نشده !!!
فعلاً چندتا از فصل هاش هست!
شما تاپیک بزن بگو: " هرکی هرچی از فیزیک جزوه داره اینجا بذاره " قول میدم که خیلی از مباحث جمع بشه!فیلم های 0 تا 100 فیزیک دکتر طلوعی 5 هزار و خورده ای کامنت داره! مگه میشه کسی جزوه ای ازش نداشته باشه؟؟ فقط خیلی از بچه ها تنبلی میکنن
ینی اگه خودم امسال اون رشته ای که میخوام قبول بشم به احتمال خیلی زیاد تابستون اگه وقت داشته باشم و کاری چیزی پیش نیاد میشینم توی 1-2 ماه بکوب تمام جلسات فیلم های دکتر طلوعیو می بینم و با دقت جزوه ش رو می نویسم!!
چون هم خودم به فیزیک علاقه ی زیادی دارم ( مخصوصاً فیزیک نوین ) و هم خیلی ها به این جزوات واقعاً احتیاج دارن!! -
سلام:)
همه ی جزوه هایی که pdf نبودن رو pdf کردم:)تمامی این جزوات از روی فیلمهای ریاضی تجربی استاد مهدی امینی راد, توسط ایشون HossEin freedom نوشته و ارسال شده
-
سلام دوستانننن گلم عزیزان من فردا حتما جزوه های ریاضی به صورت پی دی اف Pdfدر اختیارتون قرار میگیره منو در دنیای خیرتون فراموش نکنید دوستون دارم فداتون ببخشید طول کشید و بدقولی کردم اخرش مجبور شدم خودم پی دی افشون کنم
-
sovereign1 پیامتون رو دیر دیدم
-
sovereign1 کاشکی وقت نمیذاشتم بخاطر پی دی اف کردن
-
منم مرتب کردم جزوه ها رو ولی بلند نیستم ارسال کنم
-
این پست پاک شده!