سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
زبان راه ابریشم آری یا نه؟
-
سلام دوستان من دوازدهم تجربی هستم. درسای دیگه اماکیه ولی تا الان زبان خیلیی خوب کار نکردم. یعنی تست اصلا خوب کار نکردم. می خواستم نظرتون رو در مورد راه ابریشم بدونم و اینکه به نظرتون راه ابریشم زبان الان به درد من می خوره. و اگه الان شروع کنم می تونم درصد بالای ۵۰ بگیرم تو کنکور؟
الان درصدای زبان تو گزینه دو میانگین ۳۰ هست.
ممنون می شم کمکم کنید -
-
سلام ببخشید من میخوام جزوه زبان راه ابریشم رو سفارش بدم اما نمیدونم تو سایت خودتون که اصلا نیست من از کجا سفارش بدم
-
iman salimi سایت چی بخونم.ولی باید فیلم آموزشی رو هم داشته باشی.وگرنه بدون کاربرد میشه
-
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to ladan.karami karami on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ladan.karami karami سلام به نظرم بستگی داره به اینکه با دبیر ارتباط میگیرید یا نه اما از لحاظ کیفیت بخوام بهتون بگم زبان راه ابریشم استاد چیذری حرف نداره به نظرم دبیری به خوبی ایشون توی موسسه های دیگه نیست ( البته نظر خودم ) واقعا وقت میزارن خیلییییییییییی عالین چرا نمیشه میشه
نمونه تدریسشونم ببینید ، ببینید ارتباط میگیرید یا نه -
yasaman yazdani دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دلreplied to iman salimi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman salimi سلام جزوه ی خالی بی کاربرده جزوه و فیلم مکمل همن
-
-
ladan.karami karami قرار نیست جای تست زدن خودت رو بگیره حتما باید خودت هم تست بزنی
-
محمد پیرزاده سلام خوب حله من پک زبان رو خریدم قبلا دستتون درد نکنه
-
سلام ببخشید یه سوال دیگه داشتم من الان فقط در راه ابریشم زبان ثبت نام کردم میخواستم بگم که میتونم در آزمون های سه آ فقط زبان شرکت کنم و اگه میتونم شرکت کنم چجوری و از کجا شرکت کنم و تاریخش کی هست ببخشید زیاد شد
-
ladan.karami karami سلام دوست عزیز منم همینطوری بودم اختصاصیام خوب بود ولی از زبان میترسیدم ولی نزدیکای امتحانا زبان راه ابریشم رو گرفتم تا الان به نظرم عالی بوده
-