ذهن شفاف؟!
-
سلام بچه ها
راستش جریان از اون جایی شروع میشه که من میخواستم واسه کنکور 96 شروع کنم به خوندن در حالی که تابستون 95 رو از دست داده بودمیه روز که داشتم تو نت
میچرخیدم یه چیز جالب دیدم
مصاحبه محمد احمدی با قلمچی که گفت چون ذهن شفافی داشتم به این موفقیت رسیدم
اون موقع واسه من نامفهوم بود ذهن شفاف؟!
http://www.kanoon.ir/Article/138162/فیلم-گفتگو-با-رتبه-1-کنکور-تجربی-95-محمد-احمدی
بعد از اون ماجرا ذهنم خیلی درگیر شده بود خیلیییییی طوری که همش دنبال این بودم که چطور میشه ذهن شفافی داشت؟! به دنبال اون ماجرا همش دنبال بهترین ها بودمبهترین منابع؟! بهترین آزمون؟! و ... که هیچ وقت پیدا نکردم
یعنی واقعا هیچ چیز کاملی وجود نداشت که بهترین باشه... به این صورت بود که هیچ وقت شروع نکردم
خلاصه کنکور 96 هم دادیم و گذشت... خلاصه بعد از کنکور کلی تحقیق و فکر کردم راجع به ذهن شفاف که بالاخره ذهنم شفاف شد
راستش اومدم تجربیاتمو در اختیار شما بگذارم شاید حتی برای یه نفر مفید باشه
خب اول منابع
ادبیات و زبان فارسیآرایه خیلی سبز + املا و لغت لقمه + تاریخ ادبیات لقمه + زبان فارسی الگو + قرابت معنایی الگو + ادبیات موضوعی گاج
عربیجامع خیلی سبز غزال موسوی + موج آزمون الگو
دین و زندگیگاج نقره ای زهرا سمیعی عارف + خط ویژه
زبان انگلیسیجامع مبتکران شهاب اناری + درک متن رضا کیاسالار
زمین شناسیواسه کسی که دارو میخواد جامع مهر و ماه عالیه
ولی اگه کسی در حد 30% تا 50% میخواد هفت چیز خیلی سبز کارشو راه میندازه
ریاضیجامع خیلی سبز سروش موئینی حرف نداره ( حداقل دوبار حل کن ) + موج آزمون
زیست شناسیاول کتاب درسی ( کتاب درسی را باید جوید ) + 4 جلدی الگو + آیکیو ( محشره ) + موج آزمون
فیزیکپیش و پایه الگو ( رضا خالو محشره
) + موج آزمون
شیمیدرسنامه مبتکران ( محشره عمو بهمن
) + واسه تست آیکیو + موج آزمون ( مسعود جعفری
)
بهترین برنامه واسه قلمچی هست بدون شکطبق برنامه قلمچی بخونید و حتما در آزمون هاش شرکت کنید وگرنه پشیمون میشید درسته قلمچی خیلی معایب داره ولی شما باید از مزایای اون استفاده کنید و خودتونو بکشید بالا نه اینکه نا امید بشید بعد از نتایج آزمون ها
یه نصیحت برادرانه : زیادی درگیر فیلم نشید و فقط جاهایی رو که متوجه نمیشید با فیلم اوکی کنید
ارادتمند شما ÂĦÂÐ
-
-
@phenomenon
چقدر اینجا گیردادین به سهمیه ها
منم سهمیه5درصدی دارم اما استفاده نکردم متاسفانه ازش بی خبربودم که تاثیرداره سال دیگه
اما اگه راضی نیستین نزنیم -
reza213 خدمت سربازی پدرم تو دوران جنگ بوده جزمناطق غرب بوده
-
reza213 براسربازی دادامم تاثیرداره
-
سلام بچه ها
راستش جریان از اون جایی شروع میشه که من میخواستم واسه کنکور 96 شروع کنم به خوندن در حالی که تابستون 95 رو از دست داده بودمیه روز که داشتم تو نت
میچرخیدم یه چیز جالب دیدم
مصاحبه محمد احمدی با قلمچی که گفت چون ذهن شفافی داشتم به این موفقیت رسیدم
اون موقع واسه من نامفهوم بود ذهن شفاف؟!
http://www.kanoon.ir/Article/138162/فیلم-گفتگو-با-رتبه-1-کنکور-تجربی-95-محمد-احمدی
بعد از اون ماجرا ذهنم خیلی درگیر شده بود خیلیییییی طوری که همش دنبال این بودم که چطور میشه ذهن شفافی داشت؟! به دنبال اون ماجرا همش دنبال بهترین ها بودمبهترین منابع؟! بهترین آزمون؟! و ... که هیچ وقت پیدا نکردم
یعنی واقعا هیچ چیز کاملی وجود نداشت که بهترین باشه... به این صورت بود که هیچ وقت شروع نکردم
خلاصه کنکور 96 هم دادیم و گذشت... خلاصه بعد از کنکور کلی تحقیق و فکر کردم راجع به ذهن شفاف که بالاخره ذهنم شفاف شد
راستش اومدم تجربیاتمو در اختیار شما بگذارم شاید حتی برای یه نفر مفید باشه
خب اول منابع
ادبیات و زبان فارسیآرایه خیلی سبز + املا و لغت لقمه + تاریخ ادبیات لقمه + زبان فارسی الگو + قرابت معنایی الگو + ادبیات موضوعی گاج
عربیجامع خیلی سبز غزال موسوی + موج آزمون الگو
دین و زندگیگاج نقره ای زهرا سمیعی عارف + خط ویژه
زبان انگلیسیجامع مبتکران شهاب اناری + درک متن رضا کیاسالار
زمین شناسیواسه کسی که دارو میخواد جامع مهر و ماه عالیه
ولی اگه کسی در حد 30% تا 50% میخواد هفت چیز خیلی سبز کارشو راه میندازه
ریاضیجامع خیلی سبز سروش موئینی حرف نداره ( حداقل دوبار حل کن ) + موج آزمون
زیست شناسیاول کتاب درسی ( کتاب درسی را باید جوید ) + 4 جلدی الگو + آیکیو ( محشره ) + موج آزمون
فیزیکپیش و پایه الگو ( رضا خالو محشره
) + موج آزمون
شیمیدرسنامه مبتکران ( محشره عمو بهمن
) + واسه تست آیکیو + موج آزمون ( مسعود جعفری
)
بهترین برنامه واسه قلمچی هست بدون شکطبق برنامه قلمچی بخونید و حتما در آزمون هاش شرکت کنید وگرنه پشیمون میشید درسته قلمچی خیلی معایب داره ولی شما باید از مزایای اون استفاده کنید و خودتونو بکشید بالا نه اینکه نا امید بشید بعد از نتایج آزمون ها
یه نصیحت برادرانه : زیادی درگیر فیلم نشید و فقط جاهایی رو که متوجه نمیشید با فیلم اوکی کنید
ارادتمند شما ÂĦÂÐ
@ahmad-mola
آین ازمون بلاخره منم همون قلم چی حتی اگه نرفتمم با برنامش وازموناشو خودم حل میکنم توخونه از خودم ازمون میگیرم
درمورد کتابم فک کنم سلیقه ایه من پارسال زیاد درگیرش بودم اما دیگه همونا که دارمو تغییر نمیدم
ممون از تجربیات خوبتون موفق باشین -
@ahmad-mola
آین ازمون بلاخره منم همون قلم چی حتی اگه نرفتمم با برنامش وازموناشو خودم حل میکنم توخونه از خودم ازمون میگیرم
درمورد کتابم فک کنم سلیقه ایه من پارسال زیاد درگیرش بودم اما دیگه همونا که دارمو تغییر نمیدم
ممون از تجربیات خوبتون موفق باشین@fatemehgh-t در ذهن شفاف؟! گفته است:
@ahmad-mola
ممون از تجربیات خوبتون موفق باشینمرسی
-
تاپیک باحالی بودایولا
ولی یه چیزی
هیچ کتابی وحی منزل نیست...
به جای منبع شما باید روش خوندن رو یاد بگیرید اون موقع است میتونید بگید ذهن شفاف الان فقط مزیتی که دارید اینه ذهنتون گل آلود نیست و فلانی ها با تبلیغ نمیتونند ازش ماهی بگیرند(همون چیزی که میگند آآآآآآآآی بدو بیا اینجا تست ها رو روی هوا میزنی نمیدونم کنکور آسان است و فان است...) -
تاپیک باحالی بودایولا
ولی یه چیزی
به جای منبع شما باید روش خوندن رو یاد بگیرید اون موقع است میتونید بگید ذهن شفاف الان فقط مزیتی که دارید اینه ذهنتون گل آلود نیست و فلانی ها با تبلیغ نمیتونند ازش ماهی بگیرند(همون چیزی که میگند آآآآآآآآی بدو بیا اینجا تست ها رو روی هوا میزنی نمیدونم کنکور آسان است و فان است...)nobody در ذهن شفاف؟! گفته است:
تاپیک باحالی بودایولا
ولی یه چیزی
به جای منبع شما باید روش خوندن رو یاد بگیرید اون موقع است میتونید بگید ذهن شفاف الان فقط مزیتی که دارید اینه ذهنتون گل آلود نیست و فلانی ها با تبلیغ نمیتونند ازش ماهی بگیرند(همون چیزی که میگند آآآآآآآآی بدو بیا اینجا تست ها رو روی هوا میزنی نمیدونم کنکور آسان است و فان است...)بعله داداش