هیستامین
-
سلام . مگه هیستامین باعث گشاد شدن مویرگ های محل التهاب نمیشه؟؟
یا اینکه فقط باید بگیم باعث افزایش قطر میشه ؟؟ -
سلام وقت بخیر
چون مویرگها فقط ماهیچه صاف دارن، افزایش قطر یا گشاد شدن ندارن فقط نفوذ پذیری بیشتر میشه. -
سلام . مگه هیستامین باعث گشاد شدن مویرگ های محل التهاب نمیشه؟؟
یا اینکه فقط باید بگیم باعث افزایش قطر میشه ؟؟Farhan Honar توی رگها باعث افزایش قطر میشه
-
سلام وقت بخیر
چون مویرگها فقط ماهیچه صاف دارن، افزایش قطر یا گشاد شدن ندارن فقط نفوذ پذیری بیشتر میشه.Reyhaneh Moradi ماهیچه صاف
-
Reyhaneh Moradi ماهیچه صاف
-
Reyhaneh Moradi مگه مویرگ ماهیچه صاف داره
-
Reyhaneh Moradi مگه مویرگ ماهیچه صاف داره
Matin Mousavi 1 بله
-
Reyhaneh Moradi نه دیگه. مویرگ فقط یه لایه سنگفرشی داره و یک غشای پایه. ماهیچه صاف نداره
-
Reyhaneh Moradi نه دیگه. مویرگ فقط یه لایه سنگفرشی داره و یک غشای پایه. ماهیچه صاف نداره
Matin Mousavi 1 در بعضی قسمت ها میتونه دارای ماهیچه صاف باشه
فکر نمیکنم توی کتاب باشه -
Matin Mousavi 1 در بعضی قسمت ها میتونه دارای ماهیچه صاف باشه
فکر نمیکنم توی کتاب باشهReyhaneh Moradi نه در طولش نداره. در انتهای بعضی مویرگ ها دریچه داریم که از نوع ماهیچه صافه. که اون در طول نیست که با گشاد شدن ارتباط داشته باشه
-
Reyhaneh Moradi نه در طولش نداره. در انتهای بعضی مویرگ ها دریچه داریم که از نوع ماهیچه صافه. که اون در طول نیست که با گشاد شدن ارتباط داشته باشه
Matin Mousavi 1 بله میدونم منظورم انتهای مویرگ نبود
-
Matin Mousavi 1 بله میدونم منظورم انتهای مویرگ نبود
Reyhaneh Moradi خب پس چی
-
Reyhaneh Moradi خب پس چی
Matin Mousavi 1 من قبلا توی یک مقاله isi خونده بودم که بعضی مویرگ های مغز در طولشون دارای ماهیچه صاف هستن
-
Matin Mousavi 1 من قبلا توی یک مقاله isi خونده بودم که بعضی مویرگ های مغز در طولشون دارای ماهیچه صاف هستن
Reyhaneh Moradi برای کنکور کتاب ملاکه. وگرنه در حقیقت علمی بله. کتاب خیلی اشتباهات داره