بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Sara rezaee 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara Rezaee
ممنون منم خوبم
خداروشکر
ان شاء الله بهتر از روز های قبل میشی -
danial hosseinyreplied to Sara rezaee 0 on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Sara rezaee 0
خب من با اجازهت اینقدر دیر جواب دادی که رفتم گزارشاتو خوندم.
معمولا توی گزارشایی که دادی، ساعت خوابت روی چهار یا پنج ساعته.
بدن انسان اینجوریه که ساعت خواب از شخصی به شخص دیگه متفاوته. من به شخصه اگه هفت ساعت نخوابم، واقعا تمرکز کافی رو ندارم. یکی شیش ساعت، یکی هشت ساعت، یکی...
حالا اگه این ساعت خوابمون درحالت کلی کمتر از چیزی بشه که باید، در بلند مدت تمرکزمون رو میاره پائین، بیحالی و بیرمقی بهمون میده و حتی ناامیدی رو هم به دنبال داره.
ساعت خواب کافی بدنت رو پیدا کن و به همون میزان بهش اجازه بده که بخوابه. با همون هفت ساعت امتحان کن و اگه دیدی میتونی، آروم آروم کمترش کن.
اگر فکر میکنی حالا اون دو ساعت خوابت رو کمتر کنی و به جاش درس بخونی چقدر برای خودت تأثیر داره و چقدر برد کردی و از این صحبتا، باید بهت بگم شاید تا روز کنکورت که تقریبا چهار ماه و نیم مونده بتونی 270 ساعت بیشتر از اونایی که هفت ساعت درس میخونن درس بخونی.
ولی درعین حال باید بگم تو در این صورت تمرکز خیلی خیلی کمتری نسبت به بقیه داری و حتی ممکنه همین کم خوابیدنت توی کل روند درسیت تأثیر منفی بذاره. -
-
Sara rezaee 0 سلام، گفتین که گوشیو خاموش میکنید و دوباره میخوابید، این نرم افزار Alarmy حتی اگه گوشی رو خاموش روشن کنید بیخیال نمیشه، شاید مفید باشه براتون
البته من گوشیو خاموش روشن میکنم، خاموش کردن کامل رو تست نکردم -
danial hosseiny مرسی ازت که وقت گذاشتی ممنون️️
-
Sara rezaee 0 سلام روزتون بخیر
توصیه می کنم حتما دوره شروع از نو رو ببینین آقای پژوهان فر کامل توضیح داده
شما اصطلاحا چراتون قوی نیست!یعنی هدفتون مشخص نیست و برنامه ریزی از فصلی به ماهانه و هفتگی و روزانه ندارین البته فصلی و ماهانه که با آزمون آزمایشیتونه و روزانه و هفتگی با خودتونه!حتما ویدیو های آقای پژوهانفر رو ببینین خیلی نیست
من می تونم بهتون نرم افزار معرفی کنم که بیدارتون کنه و مجبور شید برای قطع کردن آلارم کار مشخص انجام بدین ولی تا چراتون قوی نشه هرکاری کنین بازم سخته
حتما ببینین شروع از نو رو -
Sara rezaee 0
خواهش میکنم -
Amir Ghaheri لینکشو میشه بفرستی لطفا
-
-
mohammadreza hatami
۱۱.۵ -
Sara rezaee 0
https://alaatv.com/landing/27
واقعا شرمندم 11 روز گذشت!من نوتیفتونو ندیدم این لینکهبازم ببخشید -
Amir Ghaheri ممنون عزیزم ولی دیگه پیدا کردم دانم کردم️