چالش ۳۰ روز ۵_۶ ساعت حداآقل
-
@Zahra-Hamrang بلند پروازی نیست
با روزی 6 ساعت به هدفم نمیرسم پس باید تمام انرژیمو بزارمAsmaa Kianii قرار نیس که ۶ ساعت بخونی
کف باید ۶ یا ۷ ساعت باشه
یعنی هر اتفاق بدی هم افتاد این مقدار باید بخونی
اگه کف مطالعه رو برا خودت خیلی بالا بگیری بعضی روزا نمیتونی بهش برسی و خب قولت شکسته میشه
اگرم میتونی که خب چه بهتر عالیه -
Asmaa Kianii قرار نیس که ۶ ساعت بخونی
کف باید ۶ یا ۷ ساعت باشه
یعنی هر اتفاق بدی هم افتاد این مقدار باید بخونی
اگه کف مطالعه رو برا خودت خیلی بالا بگیری بعضی روزا نمیتونی بهش برسی و خب قولت شکسته میشه
اگرم میتونی که خب چه بهتر عالیه@Zahra-Hamrang میدونم
خب برای اینکه بهش برسم از خیلی چیزا میگذرم که قولم شکسته نشه
هرکسی تحت شرایطش انتخاب میکنه چند ساعت بخونه
من نباید کمتر از 10 ساعت بخونم چون از هدفم دور میشم -
سلام میشه بگید نحوه مطالعه تون چجوریه؟فقط تست؟مثلا ریاضی رو چجوری میخونید
-
HA ahmadi
سلام وقت شما بخیر
خب ریاضی یک درس تخصصی هست ابتدا باید اموزشش کامل بشه که من ویدیوی اموزشی میبینم بعدش سوالات سطح پایین و تشریحی و سوالات کتاب رو حل میکنم
و بعد سوالات سطح بالا
توصیه ام اینه که مشاوره های آلا رو ببینید -
HA ahmadi
سلام وقت شما بخیر
خب ریاضی یک درس تخصصی هست ابتدا باید اموزشش کامل بشه که من ویدیوی اموزشی میبینم بعدش سوالات سطح پایین و تشریحی و سوالات کتاب رو حل میکنم
و بعد سوالات سطح بالا
توصیه ام اینه که مشاوره های آلا رو ببینیدGharibe Gomnam ممنون .مثلاً من دهم هستم بهم دیر ریاضی پیشنهاد کرده فعلا فقط کتاب.فیزیک هم که وقتی یه تست میزنم اشتباه بود اعصابم میریزه بهم
-
Gharibe Gomnam ممنون .مثلاً من دهم هستم بهم دیر ریاضی پیشنهاد کرده فعلا فقط کتاب.فیزیک هم که وقتی یه تست میزنم اشتباه بود اعصابم میریزه بهم
HA ahmadi
من خودمم دهم هستم
بعد شما حتماااا باید اول پیش مطالعه داشته باشی درس بعد وقتی یه درسی رو گرفتین همون روز بخونید
و اینکه تا زمانی که از لحاظ تشریحی راه نیفتادین تست چه معنی ای میده؟
وقتی توتشریحی روون شدین برین سراغ تست یادتونم باشه دیگه وقتی امتحان ندارین بیشتر از ۳ ساعت یه درس رو نخونید فعلا
چون باید بتونید از یک درس به درس دیگه برید
و اینکه همون اول که میخواین برین تست بزنید تست اموزشی هست یعنی اینکه بدون گرفتن زمان و هر سوالی رو که حل میکنید درجا میرین پاسخنامشو میبینید
بعد زدن تست اموزشی ۳ روز بعدش میرید برای تست سنجشی خب توی تست سنجشی زمان یک مقدار اهمیت پیدا میکنه مثلا اگه تو تست اموزشی برای هر سوال ۱۰ دقیقه وقت میزاشتین اینجا ۵ دقیقه وقت بزارید
و هر ۱۰ تاسوال برید پاسخنامه رو چک بکنید
۷ تا ۱۰ روز بعد تست سنجشی نوبت تست تثبیت هست که ابنجا زمان اهمیت پیدا میکنه و تعداد سوالاتم براساس تعداد سوالات تو ازمون ها ازمایشی یا کنکور میتونه باشه و اینکه دقیقا مثل یک ازمون میمونه -
HA ahmadi
من خودمم دهم هستم
بعد شما حتماااا باید اول پیش مطالعه داشته باشی درس بعد وقتی یه درسی رو گرفتین همون روز بخونید
و اینکه تا زمانی که از لحاظ تشریحی راه نیفتادین تست چه معنی ای میده؟
وقتی توتشریحی روون شدین برین سراغ تست یادتونم باشه دیگه وقتی امتحان ندارین بیشتر از ۳ ساعت یه درس رو نخونید فعلا
چون باید بتونید از یک درس به درس دیگه برید
و اینکه همون اول که میخواین برین تست بزنید تست اموزشی هست یعنی اینکه بدون گرفتن زمان و هر سوالی رو که حل میکنید درجا میرین پاسخنامشو میبینید
بعد زدن تست اموزشی ۳ روز بعدش میرید برای تست سنجشی خب توی تست سنجشی زمان یک مقدار اهمیت پیدا میکنه مثلا اگه تو تست اموزشی برای هر سوال ۱۰ دقیقه وقت میزاشتین اینجا ۵ دقیقه وقت بزارید
و هر ۱۰ تاسوال برید پاسخنامه رو چک بکنید
۷ تا ۱۰ روز بعد تست سنجشی نوبت تست تثبیت هست که ابنجا زمان اهمیت پیدا میکنه و تعداد سوالاتم براساس تعداد سوالات تو ازمون ها ازمایشی یا کنکور میتونه باشه و اینکه دقیقا مثل یک ازمون میمونهGharibe Gomnam خیلی ممنون از راهنمایی شما.امیدوارم دیر نشده باشه
-
Gharibe Gomnam خیلی ممنون از راهنمایی شما.امیدوارم دیر نشده باشه
HA ahmadi
نه دیرنشده نگران نباشید خواهش میکنم -
سلام 7.5 ساعت
-
سلام 7.5 ساعت
این پست پاک شده! -
سلام 7.5 ساعت
Mohammad Gh 1 سلام کنکوری هستید؟
-
Mohammad Gh 1 سلام کنکوری هستید؟
zahra zhalehpour سلام بله
-
خب خب خب
️
️
سلاااااام به همه آلایی های عزیز و دوست داشتنی️
️
امیدوارم حالتون عااالی باشه و عالی تر
خب این چالش چیه؟
اگر دوره های شروع از نو آلا رو نگاه کرده باشید طبق گفته اقای صفری ما باید یک مقدار ساعت برای کف مطالعمون داشته باشیم یعنی چی؟ مثلا من امروز ۱۴ ساعت خوندم فردا سه ساعت پسفردا ۴ ساعت بعدش ۱۰ ساعت
خب این مطالعه الان مشکل داره ؛ میدونید چرا؟
چون همه ما باید یه ساعت مطالعه ای رو مشخص کنیم که حتی اگر سنگ هم از اسمون بارید اون رو داشته باشیم
این مقدار ؛ حدااقل ساعت مطالعه شما هست توی یه روز
پس حتماااا در ساعات اولیه روز این ساعت مطالعه رو تموم کنید و بعدش بریم واسه افزایش ساعت مطالعتون ولی به هیچ وجه نباید از این ساعت پایین تر بیاد
گزارش دادن تو تاپیک گزارش نیمروزی بهتون کمک میکنه که ببینید تا شب چقدر باید بخونید
همه شما شب میاید میگید که چقدر خوندین و چقدر به این ساعت اضافه یا کم شد️
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه حداقل باید ۵ الی ۶ ساعت مفید بخونید
حتما از کرنومتر استفاده کنید و تایم استراحت رو جزء تایم درسی حساب نکنید
بچه هایی که نسبت به دیروزشون پیشرفت داشتن رو مینویسیم هر روز
فقط لطفااا تاریخ رو هم بنویسید
اول از همه دانش اموزای گل آلا رو دعوت میکنم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربی
@ریاضیا
@انسانیا
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
و
@yasin-sheibak
Reyhaneh Moradi
Asal M 2
Romina 2006
Marzieh Abouei
Ryhn E
M Tg
@Zahra-hamrang
@Dr-Mahh-0
@Felli
@Zahra-zahraii
و همه آلایی های عزیز دیگه نمیشد همه رو منشن کرد
اینم بگم که فعالیت تو تاپیک مشاوره ای اندازه اعتبار درسی هستGharibe Gomnam
خدایی من خیلی رو مخمه زمان بگیرم
چجوری زمان میگیرن و تمرکزتون بهم نمیخوره؟! -
Gharibe Gomnam
چجوری زمان میگیرن و تمرکزتون بهم نمیخوره؟!سید حسین موسوی عمادی فلیپ نصب کن وقت میگیرع
-
Gharibe Gomnam
چجوری زمان میگیرن و تمرکزتون بهم نمیخوره؟!سید حسین موسوی عمادی
تایمر بزارید خودش زنگ میخوره -
سید حسین موسوی عمادی
تایمر بزارید خودش زنگ میخورهGharibe Gomnam
خیلی رو مخه خب -
Gharibe Gomnam
خیلی رو مخه خبسید حسین موسوی عمادی
من میزارم رو تایمر مثلا تایمر رو میزارم روی یک ساعت بعد روشنش میکنم و گوشی رو میزارم.رو کمدم خودم میرم سراغ درسم هروقت زنگ خورد استراحت هست -
سید حسین موسوی عمادی
من میزارم رو تایمر مثلا تایمر رو میزارم روی یک ساعت بعد روشنش میکنم و گوشی رو میزارم.رو کمدم خودم میرم سراغ درسم هروقت زنگ خورد استراحت هستGharibe Gomnam
اها خوبه
من باید یه راهی پیدا کنم اینجوری نمیشه -
سلام
انجام شد