چطوری انگیزه میگیرید
-
محدثه بیگلرخانی بعد من عاشق هنرم ولی بقول همه خانواده های ایرانی برو تجربی در کنارش هنر ادامه بده
نه خوب شهرمون هنرستان درست حسابی ندتشته و صد البته که نمونه دولتی قبول شده بودم و اگه میرفتم هنرستان شانسم میسوخت.
ولی از من بهت نصیحت نمیخوام بترسونمت ولی جوری که تو دبیرستان باید درس بخونی یکم ممکنه اولاش میچیده بشه و رقابت یکمی اونجا بیشتره
واسه تجربی زیست خوب یکم سخته و تنها فرقش با رشته ریاضی یه فصل اضافه فیزیک و کتاب هندسه اس
البته سال اول دبیرستان مثلا اگه رفتی رشته تجربی یا هر رشته ای میتونی رشته اتو تغییر بدی ولی باید ازمون اون درسایی که نداشتی بدی پس زیاد به خودت فشار وارد نکن.من خودم واسه انتخاب بین رشته ریاضی و تجربی ده بیست چهل کردمالبته نمیگم کار درستی ولی از نظر من این دوتا رشته در یک سطح بودن
محدثه بیگلرخانی اتفاقا منم عاشق هنرم ولی هودم به این نتیجه رسیدم که رشته هنر ارزش نداره که بخوام ادامش بدم(البته نظر شخصی منه به اونایی که رشته هنرن توهین نمیکنم) چون من نقاشی واقعا علاقه و استعداد بالایی دارم ولی معلمم میگفت من تو دانشگاه چیزی یاد نگرفتم و هرچی بلدم از کلاس های خصوصی منم خیلی به تجربی علاقه دارم و فقط رشته پزشکی رو برای شغل ایندم دوست دارم حالا جدای اینکه اینجا جای درست حسابی نیست برا رشته هنر و اگه بخوام برم باید برم رشته گرافیک که اونم مدرسش افتضاح
ولی درکل ممنون از مشاورتون
-
M Ebrahimi در چطوری انگیزه میگیرید گفته است:
چیکار میکنید که انگیزه میگیرید من اصلا انگیزه ندارم روز به روزم دارم بیشتر گند میزنم درسا جمع شده رو هم اصلا هم انگیزه نمیگیرم هر چی موزیک و کلیپ انگیزشی میبینم فایده نداره همونم که همونم شما چه راهکاری میشناسید خودتون چیکار میکنید لطفا به منم بگید توروخدا زمانمم داره تلف میشه نه به درس میرسم نه به کلاسای نقاشیم همه چی داره خراب میشه اگه میشه یه راهکار بدید
سلام
نکته اول اینکه بچه ها گفتن نهمی و استرس و اینا لازم نیست خب صرف اینکه نهمی باید اینجور باشه رو موافق نیستم!
استرس نداشته باش بجاش بگرد دنبال یه راه درست
همونطور که بچه ها گفتن انگیزه عاملی نیست که شمارو تا ته مسیر ببره
فعلا تمام تمرکزت رو بذار روی مدرسه مطمئن باش اگه خوب یاد بگیری روزی در حد ۲ الی ۳ ساعت بخونی حله
و قطعا توصیه ام بهت تیزهوشانو نمونه نیست! اما صلاح خودت رو خودت میدونی
نکته دوم اینکه حتما حتما لطفا از همین الان حسابی روی انتخاب رشته فکرکن
و اصلا برات مهم نباشه جو جامعه چجوریه یا خانواده ام چی فکرمیکنن دوستام چی میگن و...
مشورت بگیر از همه مشورت بگیر
ولی در نهایت خودت رو خوب بشناس و خودت تصمیم درست رو بگیر
و درست درموردرشته ها تحقیق کن
و نکته سوم نگران معدل نباش کی گفته معدل یکم بیاد پایین قبول نمیشی؟؟؟؟!
مشاورها کلا جو زیاد میدن توجه نکن لطفا و خواهشا توجه نکن و تلاش خودت رو بکن
هی دنبال اینکه خب فعلانی چقدر تلاش میکنه ، اون یکی چقدر میخونه ، اون یکی معلمم گفت چکار کنم و.... نباش
از همه چیز مهم تر تو زندگی اینه بهترین خودت رو بشناسی و خودت باشی
آره مدارس عالیه شهرتون نمیتونی بری چون احتمالا نمره بالای ۱۹ میگیرن که خب تو تمام سال های عمرت با تلاش میتونی ۲۰ بگیری زیاد به خودت استرس نده اما واقعا تلاش کن برای هدفت
از همین الان هدفت رو مشخص کن
نباشه یه روز مونده به هدایت تحصیلی بخوای فکر بکنی بهش!
نکته چهارمم از همین الان بشین اون تکیه هایی که از درس های پایه مشکلی داری و حل کن حتی اگه اون مبحث مال دبستان باشه
و در نهایت حسابی موفق باشی@roghayeh-eftekhari مرسی از مشاورتون خیلی پیامتون امید دهنده بود
-
محدثه بیگلرخانی بیا برات (طومار، تومار) نوشتم ، اگه نخونیشون بی انگیزه میشم معتاد میشم بعد کنکور گند میزنم
بعد همه ی مشکلاتم میوفته گردنتمعلم کلاس اول دبستان سراغ ندارید باید یه چند جلسه ای برم پیشش
محدثه بیگلرخانی همه رو مو به مو خوندم با انرژی ادامه بده
انشالله موفق باشی و به هدفت برسی
-
محدثه بیگلرخانی همه رو مو به مو خوندم با انرژی ادامه بده
انشالله موفق باشی و به هدفت برسی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi موفق باشی
هر وقت مشکل افسردگی و بی انگیزگی داشتی بیا پیش خودم انقدر از بی انگیزگی خودم الان برات تعریف میکنم که به خودت افتخار میکنی -
محدثه بیگلرخانی اتفاقا منم عاشق هنرم ولی هودم به این نتیجه رسیدم که رشته هنر ارزش نداره که بخوام ادامش بدم(البته نظر شخصی منه به اونایی که رشته هنرن توهین نمیکنم) چون من نقاشی واقعا علاقه و استعداد بالایی دارم ولی معلمم میگفت من تو دانشگاه چیزی یاد نگرفتم و هرچی بلدم از کلاس های خصوصی منم خیلی به تجربی علاقه دارم و فقط رشته پزشکی رو برای شغل ایندم دوست دارم حالا جدای اینکه اینجا جای درست حسابی نیست برا رشته هنر و اگه بخوام برم باید برم رشته گرافیک که اونم مدرسش افتضاح
ولی درکل ممنون از مشاورتون
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi کی گفته رشته هنر آینده نداره؟!
-
@roghayeh-eftekhari مرسی از مشاورتون خیلی پیامتون امید دهنده بود
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi خواهش میکنم خوشحالم که کمکت کردم
-
M Ebrahimi کی گفته رشته هنر آینده نداره؟!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari به نسبت پزشکی ممکنه بازدهیش کم باشه
-
@roghayeh-eftekhari به نسبت پزشکی ممکنه بازدهیش کم باشه
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهمحدثه بیگلرخانی نکته اول گفتن آینده نداره نگفتن بازدهیش کمتره!
نکته دوم اینکه اگه اونجور که میخواد زندگی نکنه دیگه این زندگی چه ارزشی داره؟
نکته سوم اینکه قیمت هر تابو اگر خوب بکشه و تو کارش پیشرفت کنه کمتر از یک میلیارد نیست
نکته چهارم اینکه آینده شغلی خوبیم داره
نکته پنجمم اینکه الان صرف علاقه میرن سمت اون رشته که این پوئن مثبت حساب میشه
من نمیگم پزشکی نرن من فقط میگم برخلاف علاقشون و صرف دید جامعه زندگیشونو انتخاب نکنن -
چیکار میکنید که انگیزه میگیرید من اصلا انگیزه ندارم روز به روزم دارم بیشتر گند میزنم درسا جمع شده رو هم اصلا هم انگیزه نمیگیرم هر چی موزیک و کلیپ انگیزشی میبینم فایده نداره همونم که همونم شما چه راهکاری میشناسید خودتون چیکار میکنید لطفا به منم بگید توروخدا زمانمم داره تلف میشه نه به درس میرسم نه به کلاسای نقاشیم همه چی داره خراب میشه اگه میشه یه راهکار بدید
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi بصورت ایستگاهی با فاصله کم بخونید
-
M Ebrahimi کی گفته رشته هنر آینده نداره؟!
@roghayeh-eftekhari نه دوست عزیز منظوزم اونطوری که شما فکر میکنی نیست برای من اینده نداره صرف اینکه تو جایی که من هستم رشته هنر نیست و اینکه من هنربه عنوان تنها شغل ایندم دوست ندارم و اینکه خیلی جاها از خیلی معلمای هنر شنیدم که دانشگاه زیاد چیزی یاد نمیدن و ادم باید خودش بره دنبالش یاد بگیره و اینکه درامد توش واقعا سخت من خودم اطرافیان دیدم که کسایی که هنر کار میکنن چقدر درامد براشون سخت با توجه به اینا گفتم که اونم فقط برای خودمو گفتم وگرنه هنر خیلی رشته دلنشینی و هرکسی توش بره موفق
-
@roghayeh-eftekhari نه دوست عزیز منظوزم اونطوری که شما فکر میکنی نیست برای من اینده نداره صرف اینکه تو جایی که من هستم رشته هنر نیست و اینکه من هنربه عنوان تنها شغل ایندم دوست ندارم و اینکه خیلی جاها از خیلی معلمای هنر شنیدم که دانشگاه زیاد چیزی یاد نمیدن و ادم باید خودش بره دنبالش یاد بگیره و اینکه درامد توش واقعا سخت من خودم اطرافیان دیدم که کسایی که هنر کار میکنن چقدر درامد براشون سخت با توجه به اینا گفتم که اونم فقط برای خودمو گفتم وگرنه هنر خیلی رشته دلنشینی و هرکسی توش بره موفق
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi بله فقط نگران بودم که صرف این انتخاب کنی
خوشحالم که در این حد فعالی و شناخت نسبت به آیندهات داری
اگر جایی چیزی گفتم که ناراحت شدی معذرت میخوام قصدم فقط این بود که کمکت کنم -
M Ebrahimi بله فقط نگران بودم که صرف این انتخاب کنی
خوشحالم که در این حد فعالی و شناخت نسبت به آیندهات داری
اگر جایی چیزی گفتم که ناراحت شدی معذرت میخوام قصدم فقط این بود که کمکت کنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط M Ebrahimi انجام شده@roghayeh-eftekhari نه اصلا اتفاقا من ترسیدم شما فکر کنید دارم به رشته هنر و کسایی که رشته هنر میرن توهین میکنم
ممنونم ازتون که وقت گذاشتید
-
@roghayeh-eftekhari نه اصلا اتفاقا من ترسیدم شما فکر کنید دارم به رشته هنر و کسایی که رشته هنر میرن توهین میکنم
ممنونم ازتون که وقت گذاشتید
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi نه بابا چرا باید همچین برداشتی بکنم
خواهش میکنم ، موفق باشی -
Yazdan Gonabadi 1 نمیدونم چرا انگیزم انقدر پایینه معدل ترم اولمم بد نشد 19.36 شدم ولی تو کلاس معدل بیستی هم داشتیم در صورتی من هفتم که حضوری بودم معدلم 20 بود
M Ebrahimi کلاس چندم هستی ؟
نهم؟ -
Romina 2006 اتفاقاً ما رو خیلی میترسونن میگن نمره 19.80 به بالا باید بشید تا تجربی قبول بشید
بعد مدرسه نمونه دولتی هم میخوام برم میگن خیلی سخته
M Ebrahimi
اگه کلاس نهم هستی منم کلاس نهم هستم مدرسه شاهد معدل ترم اولمم شد ۱۹.۷۳بیا باهم یه برنامه خوب بچینیم و باهم درس بخونیم
اینطور دیگه هردومون انگیزمون بیشتر میشه
من دارم برای تیزهوشان میخونم و حقیقتا سطحم از مدرسه خودمون خیلی بالاتر هست و این باعث میشه که من رو پایین بکشم بیا بهم درس بخونیم تا هر دومون بریم بالا
-
M Ebrahimi کلاس چندم هستی ؟
نهم؟@Dr-Reza-0 بله
-
M Ebrahimi
اگه کلاس نهم هستی منم کلاس نهم هستم مدرسه شاهد معدل ترم اولمم شد ۱۹.۷۳بیا باهم یه برنامه خوب بچینیم و باهم درس بخونیم
اینطور دیگه هردومون انگیزمون بیشتر میشه
من دارم برای تیزهوشان میخونم و حقیقتا سطحم از مدرسه خودمون خیلی بالاتر هست و این باعث میشه که من رو پایین بکشم بیا بهم درس بخونیم تا هر دومون بریم بالا
@Dr-Reza-0 اینطوری خیلی خوبه که
حتما منم موافقم فقط چجوری باهم در ارتباط باشیم
-
M Ebrahimi از طریق شاد خوبه؟
-
M Ebrahimi از طریق شاد خوبه؟
@Dr-Reza-0 بله خیلی خوبه
-