به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
ترین های 1400
-
@ftm-montazeri در ترین های 1400 گفته است:
@roghayeh-eftekhari ممنونم
بعدشم که
بی نهایت ترینی
تو مهربونی:)یکی دیگه هم اینکه
منو یاد خودم میندازی وقتی همسن تو بودم
تریناهان راستی
تا یادم رفته
یکی دیگه هم هستM t g
حانیه
امیدوارم درست تگ شده باشیاز من خوشش میاد ترین
منم دوسش دارم ترین
بیشتر از همه میدونه من چه حرصی از داداشم میخورم ترین -
@سمیه-صادقلو من کوچولو نیستم خوبه تازه فهمیدیولی مرسی فشنگ بود
-
مجتبی ازاد فداتم داداششش
سینا هم نیستش حیف... -
خانومِ_دوست_داشتنی
مجتبی ازاد رفیق ترین.با صفا ترین،عشق کامپیوتر ترین، گیم ساز ترین،بلاکچین ترین
sina bigdeli پایه ترین داداش ترین رفیق ترین جذاب ترین بدنساز ترین ماشین باز ترین سرباز ترین ابگوشت خور ترین گل پسر ترین
M Tg ابجی ترین خوش خنده ترین باحال ترین پایه ترین بلا ترین
gomnam gharib نمیدونم درست تگ شد یا نه ولیی ابجی ترین،شیطون ترین سردرگم ترین، بامزه ترین ،شوخ ترین ،مازندرانی ترین ،جنگجو ترین نصیحت کنندترین، درد دل گوش کننده ترین -
خانومِ_دوست_داشتنی
@Fargol-Sh
واسه رسیدن به امید اول باید از رو جنازه من رد بشین
@zahra-zahraii
@roghayeh-eftekhari
@سمیه-صادقلو
HADAF MAN
از همگی ممنونم که منشن کردین. -
@yasin-sheibak
-
@roghayeh-eftekhari عزیزمممممم :))))))))))
ببغللللل 🫂🫂🫂🫂🫂 -
این پست پاک شده!
-
@roghayeh-eftekhari
اصلا انتظارشو نداشتم🥺
مرسی خب -
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنون که از من یادی کردید شماهم ترین ترین هستید
-
Yegane Dehqan امیدوارم منا فراموش نکرده باشید
-
@امیرمسعود-جعفری
-
@yasin-sheibak مرسی داداش ترین
-
خب خب خب
سلاملکومممم
اولا سال نو رو تبریک میگمنپرسین چرااز الان
چونکه نمیخوام بزارم این سم اولین تبریک سال نو گفتنو یادتون بره
ولی انصافا من دلم نمیاد ۱۴۰۰ تموم کنیم بنظرم حیفه هنوز نوعه,اسرافه خو
آقااا بزرگوارانیکه بیادم بودید دمتون گررررم
اوناییم ک بیادم نبودید حالا بهررررردلیلی حتی اگه دلیلش این باشه که منو نمیشناختین من میدونم و شماآدم به این مهمی یادتون رف,,,والا
@دختر-بهار آرام جانم ترین,یکی یدونم ترین,فسقلی غیرتی من ترین,همه دوسش دارن ولی من عاشقشم ترینتو تمام حالات بانمک و جذابه ترین,حتی وقتی عصبیه ان شالله یروز واقعی میشیم ترین,همیشه همراه ترین,دیوونه دوست داشتنی ترین,وقتی باهم توجمع باشیم خطر قتل کسیکه بم سلامم بکنه وجود داره ترینحالم وصله به حالش ترین,,,
بقیشم خودش میدونه ترین
chichak am قل خودمه ترینرومخ ترین و تودل بروترین قلی که میتونی داشته باشی ترین ینی هرررروزم باهاش عین صبح جمعسقطعا یه غافلگیری توراهه ترینپرانرژی ترین پایمه تو شیطونی ترینرنگی رنگی دنیامون باهم ترین
نیومدی بنویسی ترین,اومدی منو اول مینویسی وگرنه من میدونم و تو ترین
sina bigdeli عخییی,,,سرباز بالای برجک ترین,خیلی معرفت بخرج دادترین, هربار میاد این بیت کم گوی و سوزنده گوی میاد به ذهنمنمیگه نمیگه,یکی میگه تامغز استخونت میسوزه ترین
ننوشتین هنوز ترین,ولی حتی همینم دلیل خوبی برا منشن نشدنم نیست ترین
fatemeh8181 همیشه خدا متفاوت ترینجدیدا زیاد زیرآبه نمیاد بالاترین خفه نشی ترین...خیلی وقته درست درمون حرف نزدیم ترین,,,موفق بشی ذوق کنیم ترینراس میگه راحتم باش میزنم تو برجکش ترینباجنبه ترین
Alireza Varamanzar جدیدترین,سربه سرش میزارم بنده خدارو ترینخوش اومده به تودلی ترین,,عا این نکته مهمم بگم, کوچولوترینعجول ترین, سریع غر بزن ترین (میگین نه این پست شاهده
https://forum.alaatv.com/post/2489099 )
بیا به جبران تگ نشدنت همین بالاها منشنت کردم,خوبه؟ خو بچه چارنفرم تو منشن کن که ملت منشنت کننازهردستی منشن کنی احتمالش هست از همون دست منشن بشی
شمام منو منشن نکردید ترین,حواسم هستاااا ترین
@GHAZAL-DALVAND نیستی ترین دلم برات تنگ رفته ترین,غزل ترین, ببینمت بزنمت ترینمنتظر روزیم که خودتم بتونی خودتو اونجورکه حقیقت داری ببینی ترین
بامعرفت خیلی مهربون ترین,منو حرص بده ترین
danial hosseiny بیوش قشنننننگ ترینننناصا بااختلاف بهترین بیوی ممکنو داره ترین!
متین ترینباحوصله ترین ,توجواب رک و دقیق ترین,جزو محترم ترینها ترین(ترین دوم مال قافیس) یه حجم بانمک مهربونیم دارن ترین
دفه قبلی یادم رف تریناینبار یادم بودترین
واینکه شمام جزو منشن نکرده ها بودین ترین,کاربدیه ترینوالا
اصابامنشن اینبار عذاب وجدان قبلیم برطرف شدآخیششش بریم بعدی
Dr.yegane N.dehqan مگه میشه تو رو یادمون بره ترین؟دترترین نبودنت دلیل خوبی داره وگرنه کشته بودیمت ترینخوشحال باشی همیشه ترین
Infinitie. A حاجی مشکین ترین,حدیث گو ترین و رومنبر برو پایین نیاترین و طومارنویس ترینو که همه میدونیم
بقیه وجناتتونو بگیم,,,آها باجنبه ترین,رعایت بکن ترین(جدا گاهی خودم جنبه برگشت شوخیمو ندارم ولی میپذیره هیچی نمیگه)جزو آدمای انگشت شمار چندوجهی ترین توانجمنیه نخود دستش بدین تا معارف و حکمتشو درنیاره ول نمیکنه مغزش ترین
شجاعت تلاش برا رویاشو داره ترین,باهاش لج کردم تریناصا چون گفتن صنعت بیمنشن استفاده نکنید ازقصصصصصصصد براشون صنعت بیمنشن میرم ترین
کارخوبیم میکنم ترین
منشن نکردین من میدونم و شماترین
@Saghi-Mortazavi مه شمالی کیجاترینمه خوش انرژی ترینمه پایه و همنوا ترین
اصا اته بار ته بدینسم باشه ونه بیم ته ورییا تو بی مه پلی
اصا ازمعرفتش همه خبرداریم ترینشادو خنده رو ترینشیرینی محفل ترین
ساقی دختری برای همه جمع هاترینسازگارترینجواب آماده داینه ترین
پرس مه ره منشن هکن هارشم
@yasin-sheibak دوست نداره ته لیست باشه ترینبیا وسط لیست منشنتون کردم,خوبه دیگهلایک نکن ترینلایکش نمیکنم ترینکلا هر بحثیو پایست ترین حتی اگه خداحافظی باشه ترین
منشن نکردید میاید جبران میکنیدهاااا
@سمیه-صادقلو منو نمیشناسه دتر ترینمنم همینطورترینفک نکن بااین حال اینکه منشنم نکنیو بالایک کردن پستام جبران کردی ترینبمعنی واقعی کلمه امروز دارم زور میگم ترینپاشو بیا پاسخگوباش ترین
@First یه تعریف کردم اسییییر شدم ازدستشون ترینمعنیییی گرا ترینالان از حرف اولمم ناراحت میشن تریناگه حالتونو پرسید نگید ممنون ناراحت میشه ترین
ولی حالاجداازشوخی غالبا توبحثااگه بیان نظراتشونو قبول دارم ترین,,آها آها یکی دیگه از محترم ها ترینیه طوماربدهکارم مینویسم حتماترین
منشنم نکنید به امضاتون عمل میکنماااا ترین
#منشن_اجباری
MTG حانیه ی خودممممممممممم,چایی خور خودمیمهربون من دتری بامعرفت
خوش قلب گوگولی منهمیشه بمونی کنارمون ترین
چون منشن کردی کاریت ندارم
Mr. Perfect خودشیفته ترینسقف انجمن ریزون ترینپروفش قشنگه ترین
منشن نکنه باهمون ماشین پروفش ازروش رد میشم ترین
@Fargol-Sh غرمیزنه سرم همش ترینمامانبزرگ خودتی ترین پتانسیل بالایی برای مادرشوهر شدن داره ترینبیچاره عروسش ترینخوش صدای گوینده ترین
زن داداش شهیدممده ترینناموس من حساب میشه پس ترینMTG بیا حانیه بیااا
@امیرمسعود-جعفری دی جی ترینکاراش منو یاد داداش خودم میندازه ترین میدونه امید دلخوربشه بامن طرفه ترین حرف گوش کن ترین تو کار خیلی مهربونه ترین مودب ترین دلسوزترین
منشن نکنه ب امید میگم ترین
@zahra-zahraii از منشنش ذوق مرگگگ شدم تریننننحق گوترین ازونجاییکه ندیده فهمید چقد جاذابم فهمیده ترین جذاب گروه ترین آشنابشیم ترین
بقیه بیان ازش یادبگیرن ترین
@سجاد-ذوالفقاری هرچی امضاش قشنگه املاش داغونه ترین روحیش یوقتایی تفلون ترین یوقتایی لطیف ترینعصبی بشه رد میده ترین چتش مختصر مفیدترین
بزرگترین خوبیش ارزش گذاشتنش به آدماترینوقت میزاره ترین,,مرام میزاره ترین
زیادترازخودش میفهمه ترین,ایشونم جزو باجنبه هاترین
همیشه هم شانس داره تابخوام دعواشون کنم یانت میپره یا یه چی میشه ترین
ولی دلیل نمیشه ننویسه یا منشنم نکنه ترین
@roghayeh-eftekhari رواااااااانی شدم تامنشن شی ترین آن ترین عبدی ترینشربت درست کن ترینظاهرش مظلوم و متینه ولی من میدونم کیه ترین
یه تنه کل خاندان مارو ب انقراض کشیدترین رعایت بکن ترینحرمت نگهدارترین کوچولوی دوس داشتنی منه ترین,یکی دیگه از ذهنای چندوجهی انجمن ترین
فهمیده منو منشن کن ترین
مجتبی ازاد یبار باهاشون بحث کردم ترین,همون یبارم برخوردشون مثه اسمشون آزادمنشانه ترین و آفرین ترین,جونمیگیرتش تو حرف ترین,جوانمردانه حرف زد ترین,جسورترین چون حرف بیخودنزد ترین,مبادی آداب تو بحث ترین,آفرین ترین.ان شالله ی دور بره ژاپن ترین,برمیگرده میسازه جوونای تیپ خودشوترین
موفق باشید ترین
منشن نکنید میگم ژاپن تحریمتون کنه ترین
خانومِ_دوست_داشتنی چراااااااا انقد منشنت سخته ترین استارتر قشنگ ترین مرسی منو یادش بودترینمهربون بااعتماد بنفس ترینحافظش عالی ترین
میشه روش حساب کرد ترینمنومنشن کرد زنده میزارمش ترین
Mr. Wick باایشونم یبار حرف زدیم ترین,سریع جبهه بگیرترین برچسب بزن ترین انقدسیاهو سفیدو خط کشی نکنیدترینجدااز هرچی وهرنظری براتون امید و موفقیت میخوایم ترین...
HADAF MAN و@ftm-montazeri از دااااار دنیا فقط اسمشونومیدونم ترین دترای منولی بازم جفتتون درقبال منشن نکردنم مسئوليد ترین
الهی دلتون خوش باشه ترین
amir ahmadi هییییییییییییییعببین دنیا چه بدشده داشت داییمو یادم میرفت ترین
دایی انجمن ترین,عین داییا باحوصله ترین,بدون گاردوقضاوت ترینیه مدت تصورم ازشون ی چی تومایه های ازین دایی راننده کامیونا بود ترینانننقد که همش توراه بابل بودتریناصا از بابل رددد میشم اسمش میاد توذهنم ترینیه تعمیرگاه داره کمربندی بابل اسمش داییه مال خودتونه دایی اصا
منشن نکنه دایی نه تنهاخواهرزادگیمو پس میگیرم بلکه اون تعمیرگاهه رم ب آتیش میکشم ترین
@F-Seif-0 منتظرترین دترصبورتریندرسخون ترینباهوش ترینحرف گوش کن ترینقشنگ ترینمنومنشن نکرده باش قهرم ترین
شریف ترین,غیبت نکن ترین,بدگونیست ترین,پراز اخلاقای قشنگ ترین
@Felli بمعنی وااااقعی کلمه هیچی ازش نمیدونم ترین!(حتی نمد خانومه یا آقا)
ولی دیروز خیلی گناه داشت ترینگفتیم ی یادیم ازش بکنیم ترین
حتی بااینحال منشن نکنه من میدونم و اوشون ترین(چیکارمیتونم بکنم مثلا؟)
z Gheibi زینب من ترینبش قول دادم حواسم هس ترینمثبت ترین
اهل مطالعه تریندرسخون ترین,خانوم دکترمون ترینهمیارترین
برام خیییلی محترم و باارزشه ترین
منکه میدونم میادمنشنم میکنه ترین
D.fateme.r یهو کجارفتی عاخه ترین؟ی عالمه سوال شدی برام ترین....زودبرگردی ترین....
maryam111 ناظم تریناذیتش میکنم ازقصدترینکارخوبی میکنم تریناصا میاد باخودش حالو هوای توییترومیاره ترینیکیم نی بش بگه استغفرالله دختر این فضاهای فیلتر چیه میری توش؟نچ نچ نچ ترینیکی از استرسام وقتایین که میوفته به نظم دادن به تاپیک من ترینقشنگ اون حسیو دارم که مامانم میخواد اتاقمو خونه تکونی کنه ترینیهونصف پستام نیست ترینازوقتی حساب کردم دیدم همسنمه دانش آموز شیطونی شدم براش ترینالبته اینکه دوستمم هست بی تاثیرنیست ترینبمونی برامون ترینبیشتراذیتت کنم ترین
منشنم میکنیااااااا,,ببین منو,منشنم میکنیااااااااااااا
@Alzahra-Daftar ینی تاااهمین الان که منشنت کنم نمیدونستم کی هستی ترین
توهم تو بحث اونشب بودی ترینجذاب ترین قسمتش این بود که دوساعت سرموضوعی که موافق هم بآدیم داشتیم هموقانع میکردیم ترینموفق باشی دتر ترین
M.an خانم مدیرمون ترین,خیلی زحمت میکشه ترین ولی نمیدونم چرا حس میکنم حالمو نداره تریندلم شکست اصا ترین
عاااا راستی نقاشیاشون قشنگن رونمیکنن تریناولا که من اومده بودم پروفشون چیزدیگه بودولی وقتی فهمیدم مدیر خانومه یهو ذوق نمودم ترین!نمیدونمم چرا ترین
موفق باشید ترین,حوصلتون پایدارترین
انصافا دلتون میاد منشنم نکنید؟بچه به این خوبی عاخهههه
(الان باخودشون میگن آره)
Kosar A003 و @kosar-mortazavi کوثرین پرستارین...الهی تب کنم شاید پرستارم شما باشین ترینخعلی جاتون خالیه ترینمه شمالی دتروننی ترین...
Gharibe Gomnam اصصصصصلنم نمیدونیم ریحانه ای ترینیه تنه دق بده ترینتوهم مه شمالی دتر ترینیکدنده ترینبامزه ترین,آشناشیم درآینده ترین
من میدونم و تو منشن نکنی ترین
arthur morgan مجهول ترینلایک بکن تریناز سری بچه های کم گو و مفید گو ترین
اینکه یادم نمیادو یادم نمیارید و ایناهم دلیل خوبی برامنشن نکردن نیستگفته باشم
SJY همه جاهست و هیچجا نیست ترین سید تریندرساشون تموم شن کارشون داریم تریننمیتونن در برن ترین
#منشن_اجباریهیسری بچه هام هستن که پارسال بودن و امسال رفتن,,,یانمیان یاهرچی...
یادم نرفته ازتوناااا براتون کللللی آرزوی خوب دارم بچه هاااا,,,حالا اینکه ارتباط داریمم بی تاثیرنیست ولی خب کلاواااقعا نصف انجمنو فک کنم یه تنه منشن کردممررردم قشنگدیگه اگه کسی یادم رفت اولا به بزرگی خودش ببخشه
دوما خوب کردم اصا
سومابم بگه حتما
سالتون پراز ترین های قشنگ بچه ها
ترین آخرو خودم دوست دارم
@دانش-آموزان-آلاء آینده دار ترین -
مهشید حسن زاده 0 در ترین های 1400 گفته است:
@سمیه-صادقلو منو نمیشناسه دتر ترینمنم همینطورترینفک نکن بااین حال اینکه منشنم نکنیو بالایک کردن پستام جبران کردی ترینبمعنی واقعی کلمه امروز دارم زور میگم ترینپاشو بیا پاسخگوباش ترین
مرسی عزیزم️راست میگی همو نمیشناسیم ولیییی میتونیم آشنا بشیم ک️
باید بگم خوش برخوردترین و خوش ذوق ترین -
مهشید حسن زاده 0 مرسی ماه ترین
کلی خندیدم سر فرگل خیر ندیده نگا چیا نوشته راجبه من اصن -
مهشید حسن زاده 0 دیدم با اینکه درست تگ نشده بودم
(برو دعا کن با این شانس خوبت)با اختلاف
کاور قشنگ ترین:))))
-
مهشید حسن زاده 0 زیبا بودش احسنت
-
مهشید حسن زاده 0 در ترین های 1400 گفته است:
HADAF MAN و@ftm-montazeri از دااااار دنیا فقط اسمشونومیدونم ترین دترای منولی بازم جفتتون درقبال منشن نکردنم مسئوليد ترین
الهی دلتون خوش باشه ترینمرسی گلی :")
خیلی خوشحال شدم به یادم بودی :"))