یه تست خوب از فصل7زیست2
-
سلام.این تستو حل کنید،چن ساعت دیگه پاسخنامه رو هم میزارم،زیاد سخت نیست اگه همون اول متوجه نکاتش بشید
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام.این تستو حل کنید،چن ساعت دیگه پاسخنامه رو هم میزارم،زیاد سخت نیست اگه همون اول متوجه نکاتش بشید
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@Mr-Fantastic
گزینه 4 -
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@Mr-Fantastic سلام. بنظرم گزینه ۲
-
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401منم نظرم ۲ عه
-
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@Mr-Fantastic درود
4؟
. -
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@Mr-Fantastic سلام گ2
این تحلیل منه:
صورت سوال: چون همچی سلول پیدا نشده پس فرد مونثِ و در طی این یک سال هم لقاح اینا نداشته.
الف) غ- این برا مرداس
ب) غ- چون گفته قطعا درسته اینم اشتباس ممکنه فرد در سنی بالاتر از 20 باشه که صفحات رشدش بستس.
ج) ص.
د) غ- ممکنه (باید قطعی حکم کرد) فرد یائسه باشه و در آینده اصلا باروری رو نداشته باشه. -
گزینه دو؟؟؟؟؟؟
-
@سینا-0
نظرم عوض شد 3
. -
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
@سینا-0
چرا سه؟استدلالتون رو میشع لطف کنید -
@سینا-0
چرا سه؟استدلالتون رو میشع لطف کنیدMahan Xodayi 2 برا منم سوال شد شما میشه بگین چرا 2؟
-
@Mr-Fantastic سلام گ2
این تحلیل منه:
صورت سوال: چون همچی سلول پیدا نشده پس فرد مونثِ و در طی این یک سال هم لقاح اینا نداشته.
الف) غ- این برا مرداس
ب) غ- چون گفته قطعا درسته اینم اشتباس ممکنه فرد در سنی بالاتر از 20 باشه که صفحات رشدش بستس.
ج) ص.
د) غ- ممکنه (باید قطعی حکم کرد) فرد یائسه باشه و در آینده اصلا باروری رو نداشته باشه. -
Mahan Xodayi 2 برا منم سوال شد شما میشه بگین چرا 2؟
telma خب بنظرم فقط مورد سوم درسته
کد سوال هم معرف ی خانوم هستش
الف که درمورد اقایونه غلطه
مورد اخری هم یائسگی فک کنم دلیل ردش بتونه باشه
مورد دوم هم بعد سن رشد اصلن صفحه رشد بستس ربطی هم به جنسیت ندارع -
telma خب بنظرم فقط مورد سوم درسته
کد سوال هم معرف ی خانوم هستش
الف که درمورد اقایونه غلطه
مورد اخری هم یائسگی فک کنم دلیل ردش بتونه باشه
مورد دوم هم بعد سن رشد اصلن صفحه رشد بستس ربطی هم به جنسیت ندارعMahan Xodayi 2 دلیل برا اینکه چرا سوالو برا خانم در نظر گرفتین
-
telma خب چون گفته سلولی که یه کروموزوم x (منظورم از همچین سلولی این بود) داره یافت نشده، پس حتما هر سلولش حداقل دو کروموزوم x داره (بجز rbc)
اصلا کلا یارو یائسه هم هست چون حتی میوز هم نداده. -
Mahan Xodayi 2 دلیل برا اینکه چرا سوالو برا خانم در نظر گرفتین
telma خب گفته سلولی که یک x داشته باشه نیست یعنی دوتا x داره...
حالا شما چرا میگید چهار؟؟ -
telma خب چون گفته سلولی که یه کروموزوم x (منظورم از همچین سلولی این بود) داره یافت نشده، پس حتما هر سلولش حداقل دو کروموزوم x داره (بجز rbc)
اصلا کلا یارو یائسه هم هست چون حتی میوز هم نداده. -
telma خب گفته سلولی که یک x داشته باشه نیست یعنی دوتا x داره...
حالا شما چرا میگید چهار؟؟Mahan Xodayi 2 اها من اشتباه کردم