یه تست خوب از فصل7زیست2
-
telma برا همه پیش میاد دیگه.
-
البته دلیل رد شدن مورد (د) فقط یائسگی نیست . ممکنه سن فرد قبل از سن بلوغ باشه . بنظرم در این دوران فشار سخت و روحی و روانی ربطی به دورهی جنسی ش در آینده ندارن.
درسته یا اشتباه گفتم؟! -
البته دلیل رد شدن مورد (د) فقط یائسگی نیست . ممکنه سن فرد قبل از سن بلوغ باشه . بنظرم در این دوران فشار سخت و روحی و روانی ربطی به دورهی جنسی ش در آینده ندارن.
درسته یا اشتباه گفتم؟!Farhan Honar
خودمم به شک افتادم رفتم کتابو دیدم
فک نکنم. این متن کتابه یه نگا به ص103 بنداز.
این از مواردیه که خودم کم بهش توجه میکنم و این بده
بنظرم فقط با یائسگیه رد میشه. -
سلام.این تستو حل کنید،چن ساعت دیگه پاسخنامه رو هم میزارم،زیاد سخت نیست اگه همون اول متوجه نکاتش بشید
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
درسته یا اشتباه گفتم؟!Farhan Honar
البته فشار سخت و روحی روانی در دورهدجنسی ربطی داره ها........ -
Farhan Honar
خودمم به شک افتادم رفتم کتابو دیدم
فک نکنم. این متن کتابه یه نگا به ص103 بنداز.
این از مواردیه که خودم کم بهش توجه میکنم و این بده
بنظرم فقط با یائسگیه رد میشه. -
Farhan Honar
البته فشار سخت و روحی روانی در دورهدجنسی ربطی داره ها........Mahan Xodayi 2 میدونم ربط داره فقط اینو مطمئن نیستم که اگه فرد به سن بلوغ نرسیده باشه هم ربط داره یا نه
-
Mahan Xodayi 2 میدونم ربط داره فقط اینو مطمئن نیستم که اگه فرد به سن بلوغ نرسیده باشه هم ربط داره یا نه
Farhan Honar
من میگم الزاما کاهش نیست
مگه نداریم افرادی رو که به خاطر همین شرایط روحی خیلی زودتر از موعد به بلوغ میرسن -
Mahan Xodayi 2 میدونم ربط داره فقط اینو مطمئن نیستم که اگه فرد به سن بلوغ نرسیده باشه هم ربط داره یا نه
Farhan Honar اهان
خب ببینید اگرم به سن بلوغ نرسیده باشه بازم قراره ی زمانی برسع خب،بنظرم میتونع اثر گذار باشه و بازه کارایی رو کم کنع یا کلا قضیه نازایی اینا اتفاق بیافته ولی خب همشون با یه قید معمولا میاد نمیشه قطعی حکم کرد -
@Alzahra-Daftar معمولا رو برای زمان یائسه شدن بکار برده. اینجا دوستمون درمورد دوره باروری گفت. فرق دارن.
ولی درکل بنظرم فکر نکنم اختلافی در رد گزینه ها داشته باشیم پایین تر گفتم. دلایلمون یکین. -
آها حق با شماست به این فکر نکرده بودم.
ممنون
@Alzahra-Daftar
Mahan Xodayi 2 -
@Alzahra-Daftar معمولا رو برای زمان یائسه شدن بکار برده. اینجا دوستمون درمورد دوره باروری گفت. فرق دارن.
ولی درکل بنظرم فکر نکنم اختلافی در رد گزینه ها داشته باشیم پایین تر گفتم. دلایلمون یکین. -
آها حق با شماست به این فکر نکرده بودم.
ممنون
@Alzahra-Daftar
Mahan Xodayi 2Farhan Honar
خواهش میکنم
اما انقدر زیست پیچیدس که الان میان میگن تنها گزینه (دال) درسته -
@First
آره میدونم من میگم گفته معمولا توی این حدود سن یائسه میشن که این چیزها هم توش تاثیر داره@Alzahra-Daftar بله درسته بهرحال اینا مواردین که به هم ربط دارن. و میتونه رو یائسگیم تاثیر بذاره
-
Farhan Honar
خواهش میکنم
اما انقدر زیست پیچیدس که الان میان میگن تنها گزینه (دال) درسته@Alzahra-Daftar آره درصورتی که فرد یائسه باردار شه :|
-
@Alzahra-Daftar آره درصورتی که فرد یائسه باردار شه :|
-
@Alzahra-Daftar آره درصورتی که فرد یائسه باردار شه :|
@First برا اینن جمله اقای حسینی رو منشن کنیم پارادوکس پیدا کنه برامون:/ :))
-
@First برا اینن جمله اقای حسینی رو منشن کنیم پارادوکس پیدا کنه برامون:/ :))
Mahan Xodayi 2 دانیال؟
-
@Alzahra-Daftar
Farhan Honar
@First
Mahan Xodayi 2
@nazanin-mirzai
Sara_R
telma @Zahra-Zahraii
@سینا-0
سلام.تقریبا نکته اصلی همون بحث یائسگی بود که بعضی وقتا فراموش میشه
جواب: