جهش
-
سید حسین حسینی 0 یک یا چند تا میتونه جانشین بشه....
به هر حال سوال خوبی بود تشکر....Mahan Xodayi 2
خواهش منبع کتابه درسته گفته در جهش های کوچک سروکار با یک یا چند تا داریم اما برای جانشینی چنین چیزی نگفته -
Mahan Xodayi 2
خواهش منبع کتابه درسته گفته در جهش های کوچک سروکار با یک یا چند تا داریم اما برای جانشینی چنین چیزی نگفتهسید حسین حسینی 0
چون نگفته حکم کردین که فقط یکیه؟؟
جانشینی هم جهش کوچک محسوب میشه خب :// -
سید حسین حسینی 0 چرا دلیل غلط میدی ://
کی گفته جانشینی فقط یه نوکلئوتیدیه؟؟
اگه کتاب تغییر کرده خب عکس از کتاب بدین ماهم بدونیم ://
الکی گیج نکنین بقیه رو لطفاخانومِ_دوست_داشتنی
هیچ جاب کتاب تغییر نکرده شما در کتاب درسی غیر این مطلب رو دیدی -
سید حسین حسینی 0
چون نگفته حکم کردین که فقط یکیه؟؟
جانشینی هم جهش کوچک محسوب میشه خب ://خانومِ_دوست_داشتنی
درسته ولی حکم رو حذف یا اضافی قرار نداده -
خانومِ_دوست_داشتنی
هیچ جاب کتاب تغییر نکرده شما در کتاب درسی غیر این مطلب رو دیدیسید حسین حسینی 0
عزیزم نگا کن کتابو.....جانشینی هم زیرمجموعه همین جهش کوچک هست تموم؟؟؟ -
سید حسین حسینی 0
عزیزم نگا کن کتابو.....جانشینی هم زیرمجموعه همین جهش کوچک هست تموم؟؟؟Mahan Xodayi 2
مگه من گفتم نیست ............توی کتاب جهش جانشینی رو فقط جانشینی یکی گرفته ایا اشتباه میگم؟؟؟؟؟ -
Mahan Xodayi 2
مگه من گفتم نیست ............توی کتاب جهش جانشینی رو فقط جانشینی یکی گرفته ایا اشتباه میگم؟؟؟؟؟سید حسین حسینی 0
بله :)))
همین و تمام -
Mahan Xodayi 2
مگه من گفتم نیست ............توی کتاب جهش جانشینی رو فقط جانشینی یکی گرفته ایا اشتباه میگم؟؟؟؟؟سید حسین حسینی 0 در وثالش بله ولی همین عکسیکه فرستادم گواه هست که میتونه درحد چند نوکلئوتید هم جانشینی رخ بده
-
سید حسین حسینی 0
عزیزم نگا کن کتابو.....جانشینی هم زیرمجموعه همین جهش کوچک هست تموم؟؟؟Mahan Xodayi 2
شما دعوابا من دارین من که نمیگم پاسخنامس دیگه -
Mahan Xodayi 2
شما دعوابا من دارین من که نمیگم پاسخنامس دیگهسید حسین حسینی 0 دعوای چی دوست عزیز خواستیم احیانا نکته ای رو اشتباه متوجه شدین اصلاح کنیم
سوتفاهم شده -
سید حسین حسینی 0 در وثالش بله ولی همین عکسیکه فرستادم گواه هست که میتونه درحد چند نوکلئوتید هم جانشینی رخ بده
این برای عموم جهش ها کوچیک یه سوال میپرسم
اگه یه نوکلئوتید حذف کنیم دوباره یکه اضافه کنیم میشه حذف و اضافه یا جانشینی
-
Mahan Xodayi 2
شما دعوابا من دارین من که نمیگم پاسخنامس دیگهسید حسین حسینی 0 از چه نشریه؟؟
اگه امکان فرستادن عکس رو نداین بگین ما چک کنیم -
این برای عموم جهش ها کوچیک یه سوال میپرسم
اگه یه نوکلئوتید حذف کنیم دوباره یکه اضافه کنیم میشه حذف و اضافه یا جانشینی
سید حسین حسینی 0 اگه تو همون جایگاهی که حذف کردین اونو بردارین اینو بزارین سرجاش جانشینیع اما اکه یکی این سر دنا حذف شده یکی اون سر دنا بهش اضافه بشه بنظرم حذف اضافس!!
-
سید حسین حسینی 0 از چه نشریه؟؟
اگه امکان فرستادن عکس رو نداین بگین ما چک کنیمخانومِ_دوست_داشتنی
سلام با لپتاپم اگه شد میفرستم انتشارات نیست از معلممه -
سید حسین حسینی 0 از چه نشریه؟؟
اگه امکان فرستادن عکس رو نداین بگین ما چک کنیمخانومِ_دوست_داشتنی شما درمورد گزینه ای اختلاف نظر دارین؟؟همون فقط چهارمی درسته دیگه!
-
سید حسین حسینی 0 در وثالش بله ولی همین عکسیکه فرستادم گواه هست که میتونه درحد چند نوکلئوتید هم جانشینی رخ بده
Mahan Xodayi 2 میدونی چیه کتاب هم خیلی دو پهلو گفته از یه طرف حرف شما درسته بله کتاب گفته جهش های کوچک در حد یک یا چند نوکلئوتید هستند و جانشینی رو هم جزو اینا گذاشته ولی از یک طرف هم مثالهایی برای جانشینی آورده که یک نکلئوتیدی هستن.
-
خانومِ_دوست_داشتنی
سلام با لپتاپم اگه شد میفرستم انتشارات نیست از معلممهسید حسین حسینی 0 آها
توضیحشو اگه تونستین بفرستین -
سید حسین حسینی 0
بله :)))
همین و تمامخانومِ_دوست_داشتنی
شما هم اگه دوست داشتین میتونین از معلموتون بپرسین ولی به هر حال تحلیل درستی نکردی. -
Mahan Xodayi 2 میدونی چیه کتاب هم خیلی دو پهلو گفته از یه طرف حرف شما درسته بله کتاب گفته جهش های کوچک در حد یک یا چند نوکلئوتید هستند و جانشینی رو هم جزو اینا گذاشته ولی از یک طرف هم مثالهایی برای جانشینی آورده که یک نکلئوتیدی هستن.
Matin Mousavi 1 خب همون مثالش برا حذف و اضافی هم ی نوکلئوتید رو اورده چطور برا اون قبول میکنیم؟؟؟؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی شما درمورد گزینه ای اختلاف نظر دارین؟؟همون فقط چهارمی درسته دیگه!
Mahan Xodayi 2 من میگم سومی هم درسته!!
چون حکم نداده که فقط n تا نوکلئوتید حذف میکنیم ، ماهم میتونیم سه تا برداریم و بجاش رمز پایان بذاریم خب.
چرا شما غلط گرفتین 3 رو؟